Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Τουρκικά F-16 πάνω από το «Γιαβούζ» (pic).


«Τουρκικά F-16 χαιρέτισαν το Γιαβούζ» – Φωτογραφία που κάνει το γύρο των τουρκικών ΜΜΕ – Με γυμνό μάτι από τα παράλια της Αττάλειας φαίνεται το «Γιαβούζ»

Συνεχίζονται οι κινήσεις εντυπωσιασμού από την Άγκυρα καθώς από το πρωί κάνει το γύρο των τουρκικών ΜΜΕ φωτογραφία από το κόκπιτ ενός τουρκικού μαχητικού F-16, με το «Γιαβούζ» να φαίνεται στο βάθος.
Όπως αναφέρει το CNN Turk, τουρκικά μαχητικά χαιρέτισαν το ερευνητικό πλοίο και απαθανάτισαν τη στιγμή, κάτι που παρουσιάζει σαν τίτλο. «Τουρκικά F-16 χαιρέτισαν το Γιαβούζ»

Με γυμνό μάτι από τα παράλια της Αττάλειας φαίνεται το Γιαβούζ το οποίο έφτασε στα νερά της Μεσογείου με την εφημερίδα Χαβαντίς να δημοσιεύει σήμερα τρεις φωτογραφίες του δεύτερου τουρκικού γεωτρητικού πλοίου, όπως αυτό φαίνεται από αέρος και από ξηράς στην Αντάλεια.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το Γιαβούζ είχε ρίξει άγκυρα για λίγο στην συγκεκριμένη τοποθεσία πριν βγει στην ανοικτή θάλασσα και έτσι λήφθηκαν οι συγκεκριμένες φωτογραφίες, η μία εκ των οποίων είναι από την πολυσύχναστη ακτή Κόνιαλτι, όπου φαίνονται οι λουόμενοι που βλέπουν το πλοίο. Η Χαβαντίς γράφει ότι το Γιαβούζ έχει αίθουσα αθλητισμού και σινεμά, καθώς και αίθουσα ξεκούρασης. Διαθέτει επίσης ένα μικρό ιατρείο με τέσσερα κρεββάτια. Αναφέρει επίσης ότι το Γιαβούζ διαθέτει 210 κλίνες.
Το προσωπικό του, προστίθεται, θα εργάζεται 21 μέρες και θα επιστρέφουν σπίτι τους για μία εβδομάδα. Το ξένο προσωπικό θα δικαιούται άδεια κάθε 28 μέρες. Εχει γεννήτρια με 42 μεγκαβάτ δυνατότητα παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος. Γράφει επίσης ότι το Γιαβούζ κατασκευάστηκε το 2011 και εκτέλεσε τα καθήκοντά του σε χώρες όπως Τανζανία, Κένυα, Μαλαισία, Φιλιππίνες και αλλού.
Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ
cyprustimes.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου