Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Οι προφητείες ,είναι ο Λόγος του Θεού ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ , κι έτσι ακριβώς θα γίνει ! ο Θεός δεν θα βγάλει τους προφήτες του «Ψεύτες» !

Σχόλιο από fok στην ανάρτηση :
ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΓΟΥΛΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ!!!
ΒΛΕΠΟΥΜΕ σιγά -σιγά τα γεγονότα που εμείς γνωρίζουμε χρόνια τώρα απο τις προφητείες οτι θα ζήσει η γενιά μας να εκτελίσσονται μπροστά μας ,άλλα να επιβεβαιώνονται κι άλλα να …
καθυστερούν …,ανεξάρτητα αν γινόμαστε γραφικοί σε κάποιους και αν ακόμη και μεταξύ μας …αμφιβάλλουμε λόγω ολιγο-πιστίας και πλάνης , ή και να προσπαθούμε ακόμη να «μαντέψουμε» το χρόνο εκπλήρωσης τους ! Οι προφητείες τελείωσαν !!!… θα τα βλέπουμε πλέον όλα στις ειδήσεις! Μαρτυρία Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου
Οι προφητείες ,είναι ο Λόγος του Θεού ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ δηλαδή , κι ετσι ακριβώς θα γίνει ! ο Θεός δεν θα βγάλει τους προφήτες του «Ψεύτες» ! το χρόνο δεν μπορούμε να ξέρουμε και να προσδιορίσουμε ακριβώς ,γιατι ο Θεός είναι πανταχού παρών ,είναι ΑΧΡΟΝΟΣ και ο ίδιοσ ο Χριστός απαντώντας στους Αποστόλους του είπε
«..οὐχ ὑμῶν ἐστι γνῶναι χρόνους ἢ καιροὺς οὓς ὁ πατὴρ ἔθετο ἐν τῇ ἰδίᾳ ἐξουσίᾳ…» Πραξ. 1,7.
ΑΛΛΑ τους μίλησε για τα ¨σημεία των καιρών » ,τα σημάδια , που τα γνωρίζουμε κι εμείς και που είναι εδώ μπροστά μας κάθε ημέρα και τα ζούμε και μάλιστα απήντησε και απαντά σε όλους εκείνους, τους δήθεν πιστούς και ευσεβείς ανθρώπους, τότε αλλά και τους τωρινούς, οι οποίοι ενώ θα έπρεπε να γνωρίζουν και να αντιλαμβάνονται κάποια «ΣΗΜΕΙΑ» σταλμένα από τον Θεόν, εκείνοι δυστυχώς δεν τα αντιλαμβάνονται, αλλά και αν ακόμη τα αντιληφθούν, τα αντιπαρέρχονται, ενώ αντιθέτως αντιλαμβάνονται με πολύ μεγάλη ευκολία τα σημάδια του ουρανού για τον καιρό.«Υποκριταί, το μεν πρόσωπον του ουρανού γινώσκετε διακρίνειν, τα δε σημεία των καιρών ου δύνασθε γνώναι;» Ματθ. ις’, 3)
Τον κόσμο και όλο το σύμπαν το κυβερνάει ο Θεός ,επομένως ΑΥΤΟΣ και ΜΟΝΟ είναι η απόλυτη ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ !! το θέμα είναι καθαρά πνευματικό ,ΜΟΝΟ αν πιστεύεις , το κατανοείς και το βλέπεις ! διαφορετικά ,έχεις … άλλη ερμηνεία και άποψη …πολύ φυσιολογικό κι ανθρώπινο βέβαια …αλλά δεν είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ …είναι ΠΛΑΝΗ !
και λιγα λόγια για αυτα που έρχονται :
Η αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ απο τον Τράμπ πρίν ενα χρόνο μας έβαλε στα τελευταία χρόνια της Αποκάλυψης (σημεία των καιρών) ! επομένως όπως πολύ σωστά λέει και ο Μ.Μόρφου τις κινήσεις του Ισραήλ πρέπει να βλέπουμε ! Η Τουρκία του Ερντογάν στέκεται εμπόδιο στα σχέδια του Ισραήλ …αλλά ο εχθρός είναι το Ιραν !
Η Κωνσταντινούπολη πολιτικά χάθηκε για τον Ερντογάν ….αλλά περιμένουμε να δούμε και το φυσικό τέλος του Ερντογάν !
ΓΙΑΤΙ αυτοί που θα αναλάβουν μετα απ αυτόν θα επιτεθούν στην Ελλάδα (2-3 νησιά) και στην Κύπρο ,μετά απο συμφωνία και με ανταλλάγματα των Αμερικανοεβραίων με την Τουρκία και την «ακυβέρνητη Ελλάδα των αθέων και των εκλογών (αυτό είναι το σωστό timing για τους Τούρκους όπως και το 74 στην Κύπρο) ..αλλά στη συνέχεια οι Ρώσοι επειδη θα τους πουλήσουν οι Τούρκοι και θα κλείσουν παράλληλα τα στενά για να μη μπορούν να τα περνάνε οι Ρώσοι για να μπορέσει ετσι το Ισραήλ να επιτεθεί στο Ιράν , θα καταστρέψουν οριστικά την Τουρκία μεσα σε μια εβδομάδα !
Οι Τουρκοι και το Ισραήλ κάνουν τις πρόβες τους, είναι έτοιμοι και περιμένουν την ευκαιρία !
Η επίθεση του Ισραήλ στα πυρηνικά του Ιράν ,παράλληλα με τα δικά μας Ελληνοτουρκικά ,θα είναι η επίσημη αρχή του ΓΠΠ
θα τους χαλάσει τα σχέδια ..και θα γίνουν αφορμή να ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ οι ΕΛΛΗΝΕΣ και να δικαιούμαστε τη θεία επέμβαση!
Ετσι ο Θεός και η Παναγία θα προστατεύσει και θα αναδείξει ξανά την Ελλάδα μας !!!
Ζούμε μέσα στα αποκαλυπτικά και προφητευμένα γεγονότα της επέμβασης του Θεού στον κόσμο για να καθαρίσει » η ήρα απο το σιτάρι » και για να ακολουθήσει μετά η Αναλαμπή της Ορθοδοξίας και η διάδοση του Ευαγγελίου σ ολο τον κόσμο
πρίν φτάσουμε στα 7,5 τελευταία χρόνια του Αντιχρίστου !
Εμείς σε κάθε περίπτωση πρέπει να είμαστε πνευματικά ΕΤΟΙΜΟΙ και να εντείνουμε τον αγώνα και την προσευχή μας !
Μετάνοια ,Εξομολόγηση ,Θεία Κοινωνία ,Προσευχή ,Υπομονή και Πίστη στην πρόνοια του Θεού χρειάζεται ..και την κατ άνθρωπον υλική μας προετοιμασία ! Μπορεί όμως και πάλι ,ο Θεός … να μας δώσει κι άλλο χρόνο Μετανοίας !

καλή φώτιση και καλή δύναμη !
triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου