Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Οι συγκλονιστικές πριν και μετά φωτογραφίες αποκαλύπτουν την αλήθεια για τις εκτεταμένες αποτυχημένες καλλιέργειας. Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν κρίση στη γεωργία το 2019.

Από τον Michael Synder .
Οι καταρρακτώδεις βροχές έχουν σφυροκοπήσει την καρδιά της Αμερικής εδώ και μήνες, και σε αυτό το σημείο οι τεράστιες εκτάσεις αγροτεμαχίων στη μέση της χώρας δεν είναι παρά  λάσπη. 

Ως αποτέλεσμα της ατελείωτης βροχής και των πρωτοφανών πλημμυρών που έχουμε δει, εκατομμύρια στρέμματα αγροτεμαχίων δεν θα έχουν τίποτα φτιαγμένο σε αυτά καθόλου το 2019, και αυτή είναι μια μεγάλη εθνική κρίση. 
Αλλά οι περισσότεροι αγρότες ήταν σε θέση να πάρουν τους σπόρους που φυτεύτηκαν σε λυπηρές συνθήκες, και τώρα ελπίζουν απελπισμένα ότι κάτι θα αυξηθεί στην πραγματικότητα. 
Ακόμα κι αν έχουμε ιδανικές καιρικές συνθήκες για το υπόλοιπο καλοκαίρι, δεν υπάρχει τρόπος ότι πολλά από αυτά τα πεδία θα είναι έτοιμα πριν φτάσει ο πρώτος σκληρός παγετός.
Αυτή είναι η μεγαλύτερη ιστορία της Αμερικής μέχρι στιγμής φέτος και τα mainstream media αρχίζουν τελικά να κατανοούν τη σοβαρότητα του τι αντιμετωπίζουμε. 
 Είναι πιθανό ότι πολλοί θα δουν τις συγκομιδές τους να καταστρέφονται αυτό το έτος και οι παγκόσμιες τιμές των σιτηρών θα μπορούσαν να αυξηθούν.
Αλλά φυσικά μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις, και έτσι επιτρέψτε μου να μοιραστώ μια φωτογραφία πριν και μετά, από ένα ζευγάρι αγροτών στην Ιντιάνα,που ονομάζονται Kyle και Tori Kline και τις μοιράστηκαν πρόσφατα στο Facebook ...
Σύμφωνα  με την Tori , το καλαμπόκι ήταν σχεδόν πάνω από το κεφάλι του Kyle την ίδια στιγμή πέρυσι, αλλά σήμερα είναι μόλις έξω από το έδαφος ...
Πιστεύετε ότι το καλαμπόκι θα είναι έτοιμο όταν ο χρόνος συγκομιδής κυλάει γύρω;
Και φυσικά οι Klines δεν είναι μόνοι. Σε ολόκληρο το έθνος, οι αγρότες αντιμετωπίζουν είτε δραματικά μειωμένες αποδόσεις είτε καθόλου συγκομιδή.

Επιτρέψτε μου να μοιραστώ ακόμα τέσσερεις εξαιρετικά ανησυχητικές πριν και μετά φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα στο Facebook  από την TD Hale ...
Δεν έχουμε δει ποτέ κάτι τέτοιο πριν.
Τώρα που έχετε δει αυτές τις εικόνες, αρχίζετε να καταλαβαίνετε γιατί τόσοι πολλοί από εμάς προειδοποιούν ότι η αμερικανική γεωργική παραγωγή πρόκειται να είναι μηδενική, όπως φέτος;
Το καλαμπόκι δεν αναμένεται να αναπτυχθεί στη λάσπη, αλλά λόγω των τρομερών καιρικών συνθηκών πολλοί αγρότες στη μέση της χώρας δεν είχαν απολύτως καμία επιλογή στο θέμα.
Εάν δεν ζείτε στη μέση της χώρας, μπορεί να έχετε έναν δύσκολο χρόνο,για να κατανοήσουμε το πραγματικό πεδίο εφαρμογής αυτού που αντιμετωπίζουμε.
Εάν οι αγρότες δεν μεγαλώσουν τα τρόφιμά μας, δεν τρώμε.
Σύμφωνα  με τον John Newton , κύριο οικονομολόγο της Ομοσπονδίας Αμερικανικών Αγροτικών Γραφείων, ποτέ δεν αντιμετωπίσαμε "κάτι τέτοιο από τότε που εργαζόμουν στη γεωργία". Είμαστε αληθινά σε ένα πρωτοφανές έδαφος ήδη και δεν θα χρειαστούμε καθόλου να μετατρέψουμε το 2019 σε μια πλήρη και απόλυτη εθνική καταστροφή.
Εάν ο καιρός είναι απολύτως τέλειος για τους επόμενους μήνες, το 2019 θα είναι ακόμα ένα φρικτό, φρικτό έτος για τους αγρότες στη μέση της χώρας.
Αλλά αν η βροχή δεν σταματήσει ή αν υπάρχει υπερβολική θερμότητα ή εάν συμβαίνει πολύ πρώιμος σκληρός παγετός, θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε έναν εθνικό εφιάλτη που είναι πέρα ​​από αυτό που οι περισσότεροι από εμάς θα τολμούσαμε να φανταστούμε.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THE ECONOMIC COLLAPSE BLOG : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου