Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Τι Έπαθε η Σελήνη και Είναι Πυρακτωμένη; Γιατί Μοιάζει σαν να Είναι ο Ήλιος;;;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής.
Μία πολύ περίεργη, παράξενη και αλλόκοτη αλλά, ωστόσο, πανέμορφη όψη μιας διαφορετικής Σελήνης βλέπουμε σε μία εκπληκτική φωτογραφία που τράβηξε η Wendy, μία subsciber στο κανάλι MrMBB333 του YouTube, όπου και την έστειλε.

Το κανάλι αυτό ασχολείται, ανάμεσα σε άλλα, με παράξενα φαινόμενα που παρατηρούνται στην ατμόσφαιρα, είτε αυτά είναι μετεωρολογικά και άλλα, είτε παράξενα και ανεξήγητα.
Τι βλέπουμε, λοιπόν, σε αυτή την φωτογραφία; Ένα φαινομενικά πυρακτωμένο φεγγάρι το οποίο μόλις βγήκε από τον ορίζοντα, στο Pine Point Beach στο Maine (Μέιν), πολύ κοντά στο Πόρτλαντ.
Το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό, είναι πως κάτι έχει πάθει το φεγγάρι, πως φλέγεται, είτε πως είναι στα όρια να εκραγεί. Από την άλλη, μπορεί να σκεφτεί κάποιος μήπως είναι ο ήλιος οπότε η αυτόπτης τα μπέρδεψε; Μία τρίτη σκέψη θα μπορούσε να είναι πως η εικόνα είναι επεξεργασμένη.
Ωστόσο, σύμφωνα με τον αφηγητή του καναλιού, έψαξε την φωτογραφία και διαπίστωσε ότι δεν είναι επεξεργασμένη, ενώ παράλληλα υπήρξαν και άλλοι μάρτυρες που επιβεβαίωσαν την Wendy: Είδαν και εκείνοι την Σελήνη σε αυτή την περίεργη κατάσταση.
Τι έπαθε η Σελήνη και είναι πυρακτωμένη; Γιατί μοιάζει σαν να είναι ο Ήλιος; Η πιθανότερη εξήγηση δεν βρίσκεται σε εξωγήινους ή σε κάποιο άλλο είδος θεωριών συνωμοσίας. Εντοπίζεται πιθανότατα στην αφρικανική σκόνη που ταξιδεύει από την Σαχάρα και κατακλύζει την Καραϊβική και τη Νότιο Αμερική, τις τελευταίες ημέρες.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί, όπου εξηγεί και αναλύει όλες τις λεπτομέρειες, ενώ από το 10ο λεπτό κι έπειτα, μπορείτε να δείτε κι άλλα παράξενα φαινόμενα που δεν έχουν όλα κάποια εξήγηση, ωστόσο, είτε είναι σπάνια φαινόμενα είτε κάτι άλλο, τα βλέπουμε όλο και πιο συχνά τελευταία:
What caused the MOON to look like the SUN! – Unedited Beautiful Photograph

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου