Κι όμως η Μαρία Βοσκοπούλου, η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου μεγάλωσε και έφτασε η ώρα της αποφοίτησής της από το Λύκειο.

Η Μαρία λίγο πριν ενηλικιωθεί πήρε το απολυτήριό της μαζί με τους υπόλοιπους συμμαθητές της σε ειδική εκδήλωση του σχολείου. Σε αυτή φυσικά και παρευρέθηκαν οι γονείς της, που τη στηρίζουν σε κάθε της βήμα. Σαν σωστή περήφανη μητέρα, η Άντζελα Γκερέκου μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Instagram στιγμιότυπα από την τελετή αποφοίτησης της Μαρίας. Στο βίντεο τη βλέπουμε να ανεβαίνει στη σκηνή για να πάρει το απολυτήριό της, φορώντας ένα πολύ κομψό μαύρο κρουαζέ φόρεμα, μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και φυσικά το χαρακτηριστικό καπέλο αποφοίτησης. Η κα. Γκερέκου ανέβασε επίσης και φωτογραφίες με τη Μαρία να ποζάρει τρισευτυχισμένη ανάμεσα στους γονείς της. Μπορεί η Μαρία να έχει τα καταγάλανα μάτια της μητέρας της, ωστόσο, όπως βλέπετε, μοιάζει απίστευτα στον πατέρα της.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου παντρέυτηκαν στις 2 Αυγούστου 1996 στην Κέρκυρα. Λίγα χρόνια μετά, το 2001, απέκτησαν την κόρη τους, Μαρία.