Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Ανησυχία για την Μέρκελ μετά το νέο τρέμουλο: Γιατί απορρίπτεται η αφυδάτωση.

Νέα σενάρια για την υγεία της καγκελαρίου κατακλύζουν τον διεθνή Τύπο - Τι μπορεί να συμβαίνει με την Μέρκελ, αναρωτιούνται οι ειδικοί.merkel_main01


Το νέο επεισόδιο με την Άνγκελα Μέρκελ να τρέμει σύγκορμη δίπλα στον πρόεδρο της Γερμανίας προκαλεί διεθνή ανησυχία.

Η καγκελάριος ταξιδεέυει σήμερα με γιατρό της καγκελαρίας και διασώστη από το υπουργείο Υγείας, αεροπορικώς για την Οσάκα της Ιαπωνίας προκειμένου να παραστεί στη σύνοδο Κορυφής των G20. 
Όπως και μετά το προηγούμενο επεισόδιο, δίπλα στον Ουκρανό πρόεδρο στις 18 Ιουνίου, η κυρία Μέρκελ ακολουθεί το πρόγραμμά της χωρίς να αλλάξει το παραμικρό. 
Το δεύτερο τρέμουλο που εμφάνισε και πάλι δημοσίως όμως, πυροδότησε εκ νέου σενάρια ότι κάτι τρέχει με την υγεία της, ειδικά αφού η δικαιολογία περί «αφυδάτωσης», δεν είναι πλέον δυνατόν να ευσταθεί.

Ανησυχώντας για την υγεία της Γερμανίδας Καγκελαρίου, τα γερμανικά ΜΜΕ επιστράτευσαν ειδικούς προκειμένου να αποκωδικοποιήσουν το τρέμουλο της Μέρκελ και τι μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτό.

Ο καθηγητής Κριστόφ Σπεχτ δίνει την δική του εκδοχή σε συνέντευξή του στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο «RTL» απορρίπτοντας το αρχικό σενάριο επρί αφυδάτωσης

«Θα μπορούσε να είναι μία λοίμωξη. Αν και, εκ του μακρόθεν, δεν μπορεί κανείς να κάνει διάγνωση, βλέπω ότι η Καγκελάριος δεν έχει αδυναμία εξαιτίας της ζέστης. Η Άνγκελα Μέρκελ βρίσκεται μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο όπου τα δωμάτια έχουν σίγουρα κλιματισμό», εξηγεί ο Γερμανός επιστήμονας και προσθέτει:

«Η Άνγκελα Μέρκελ έχει τρέμουλο. Κι επειδή αυτό περνά γρήγορα, θα μπορούσε να οφείλεται σε μία λοίμωξη, η οπαία συχνά είναι η αιτία μιας άλλης νόσου, όπως για παράδειγμα, μιας νεφρικής νόσου ή ακόμη και σηψαιμίας, κάτι όμως που αποκλείω αφού η Μέρκελ μπορούσε να σταθεί όρθια. Ίσως επίσης υπέστη υπογλυκαιμία, κάτι που θα μπορούσε να παραπέμψει σε διαβήτη. Ωστόσο, μια νευρολογική νόσος που να σχετίζεται με την ηλικία της, όπως το Πάρκινσον, το αποκλείω», ξεκαθαρίζει ο καθηγητής Σπεχτ.          
protothema.gr               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου