Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Η δημοσιογραφία σας βρωμάει.
Μέσα από τα μεγάλα «ελληνικά» ΜΜΕ γίνεται το ξέπλυμα της νέας εποχής και των άρρωστων ιδανικών της. 
Μίλησε λένε ο Πούτιν στους Financial Times και προκάλεσε όπως πάλι λένε παγκόσμια οργή.........λες και εκεί στο site έχετε οργήμετρο για να μετρήσετε την παγκόσμια οργή....

......τα αφεντικά σας μπορεί να έχουν...εσείς όχι,  οπότε πως μιλάτε εξ ονόματος της παγκόσμιας κοινότητας και θέλετε παράλληλα να χρησιμοποιείτε την λέξη αντικειμενικότητα και σοβαρότητα; Κοιτάχτε το αυτό.


Ας δούμε όμως αυτά που είπε στη συνέντευξη και αυτά που λένε ότι είπε.


Είπε, λένε, ότι η Δημοκρατία είναι απαρχαιωμένη και βλάπτει...έτσι μας λένε ότι είπε:
Βέβαια  πιο κάτω μας λένε........... τι ακριβώς είπε:
Δεν είπε, με βάση αυτά που διαβάζουμε πάντα, ότι η Δημοκρατία είναι απαρχαιωμένη και ανώφελη αλλά μίλησε για κακοποίηση και κακή χρήση του πολιτεύματος από την Δύση που έχει μετατρέψει την Δημοκρατία σε ένα πολίτευμα προοδευτικής προπαγάνδας, που εκεί μέσα βρίσκει καταφύγιο κάθε λογής σκοτεινή ιδέα.

Και συνεχίζουμε...

Στο ρεσιτάλ αυτό της αντικειμενικής δημοσιογραφίας, βλέπουμε ότι όποιος επιθυμεί να τηρήσει τους κανόνες της φύσης είναι…... ρατσιστής. 

Επάνω σε αυτό που βλέπουμε τώρα, δηλαδή στο λέρωμα συνειδήσεων,  εργάζονται όλες οι μεγάλες ιστοσελίδες και ειδησεογραφικά πρακτορεία σε όλα τα κράτη...το ξέρουμε, όποτε θεωρούμαστε και εμείς.... ρατσιστές.

Μιλάμε για μια αράχνη που ο ιστός της έχει πλέξει κάθε γωνιά του πλανήτη και εκεί μέσα παγιδεύονται εκατομμύρια αντιλήψεις.

Όποιος λέει την αλήθεια είναι.. ρατσιστής και αν δεν προσέχει τι λέει, η κοινή γνώμη θα στραφεί εναντίων του, μπορούν να στρέψουν την κοινή γνώμη εναντίων οποιουδήποτε προσώπου..πολίτη ή και ολόκληρου κράτους και βλέπουμε παραπάνω, έναν από τους τρόπους που το κάνουν αυτό και με επιτυχία.

Θα πω μόνο αυτό.

Η Ρωσία ετοιμάζεται να κατέβει τα βουνά, το έχουμε ξαναπεί, θέλουν να προκαλέσουν την αρκούδα και αυτή να κατέβει σε ένα κράτος και με τη φόρα που θα κατεβεί, να την κατηγορήσουν έπειτα σαν μία ναζιστική πολεμική μηχανή που κατέστρεψε μια χώρα σε μερικά 24ωρα...

....είναι ψέμματα;

Αυτοί θα την έχουν προκαλέσει, και το κλίμα στην παγκόσμια κοινή γνώμη θα το έχουν ισιώσει τα μεγάλα και αντικειμενικά site, αυτοί που υποτίθεται μας ενημερώνουν αντικειμενικά.. ..θα το κάνουν όπως κάνουν τώρα με το Ιράν.

Και η μηχανή του διαδικτύου είναι στημένη έτσι να ξεπλένει τις προκλήσεις σας...όπως βλέπουμε παραπάνω και για άλλη μία φορά.

Η δημοσιογραφία σας μερικών βρωμάει και η μυρωδιά της απλώνεται σε όλη τη χώρα και είναι τέτοια η μπόχα που σας παίρνουν χαμπάρι και οι ανυποψίαστοι.

Μόνο ντροπή νιώθω για τα παραπάνω, όλοι κάνουμε λάθη και έχουμε τις άτυχες στιγμές μας ο κάθε ένας στην προσπάθεια του, αλλά εδώ μιλάμε ότι  υπάρχει εσκεμμένη πρόθεση εκτόξευσης λάσπης και είναι τρομακτικό αυτό, διότι η ελληνική δημοσιογραφία, ένα μέρος της,  δεν είναι αντικειμενική και ανεξάρτητη αλλά υπηρετεί κομματικούς μηχανισμού και σε μερικές περιπτώσεις όπως η παραπάνω, πολύ σκοτεινά κέντρα που δεν τα συναντάμε καν στην Ελλάδα.


Ήθελα να ήξερα ποια είναι η εικόνα που έχετε για τους αναγνώστες που σας διαβάζουν, μας περνάτε για τόσο ηλίθιους;
RICK

1 σχόλιο: