Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Αριστερός Αρμαγεδδώνας...

Του Σόλοικου.
Ο όρος Αρμαγεδδών είναι προφητικός, περιέχεται στην Αγία Γραφή και στην Αποκάλυψη του Ιωάννη και χρησιμοποιήθηκε και στη σύγχρονη εποχή, ιδιαίτερα στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο, προκειμένου έτσι να σημανθεί ο όλεθρος και το μέγεθος καταστροφής του πολέμου. Έκτοτε χρησιμοποιείται, κυρίως δημοσιογραφικά, στις περιγραφές γεγονότων μεγάλων καταστροφών και αιματοχυσίας, συνήθως εκ πολέμου.Αριστερός Αρμαγεδδώνας...

Ο Αρμαγεδδώνας της πολιτικής είναι ό,τι προκαλεί τον όλεθρο στους πολίτες. Καμία καλυτέρευση. Φτώχεια, εξαθλίωση, σκοταδισμό, ρουσφετολογία, παρεοκρατία, ονειδισμό του αντιπάλου, παραπληροφόρηση, εξαπάτηση, δωσιλογισμό, αριβισμό, αλαζονεία. Οι χειρότερες μέρες και οι χειρότερες καταστάσεις γίνονται πραγματικότητα. Όχι γιατί ο λαός λάθεψε και δεν θέλει την πρόοδο. Είναι η μέγγενη και η ασφυξία που προκαλεί ο αριστερός ολοκληρωτισμός. Χωρίς δεύτερη σκέψη, ιδεοληπτικά κάθετος, ισοπεδωτικά καταστροφικός.
Ισότητα, ισονομία, ανθρωπισμός, αξιοκρατία, διάκριση των κρατικών λειτουργιών, ανεξαρτησία των θεσμοθετημένων ανεξάρτητων αρχών και της Δικαιοσύνης, λέξεις κενές στην ιδεολογία της αριστεράς και στον κόσμο που σκέφτεται να οικοδομήσει.
Αποδόμηση των πάντων. Κάθε ανθρώπινη κατάκτηση για την αριστερή ιδεολογία είναι εμπόδιο όταν δεν εξυπηρετεί την ισοπεδωτική ιδεοληψία της. Οι αστοί πρέπει να γίνουν αγρότες για να καλλιεργήσουν την άνυδρη γη και να παράγουν δουλεύοντας στα κολχόζ, τα συνεταιριστικά αγροκτήματα του κόμματος. Και ας πεινάσουν αρκεί η ιδεολογία τους να μην αποκλίνει της απόλυτης ευθυγράμμισης.
Δεν υπάρχουν άξιοι άνθρωποι, πρωτοπόροι του πνεύματος και της καινοτομίας, μόνο απλά στρατιωτάκια, οπαδοί του κόμματος. Ούτε αξιώματα και πλούτος. Ο πλούτος στον άνθρωπο είναι ντροπή και ας ζει η κομματική νομενκλατούρα με αυτοκρατορικά μεγαλεία, λυμαίνοντας το λαό.
Δεν υπάρχει πρόσημο για εξέλιξη, παρά μόνο η υποταγή στο κόμμα. Η οπισθοδρόμηση, ο αναχρονισμός, ο πολιτικός ευνουχισμός των διαφωνούντων είναι αδιάφορος στην πολιτική, κομματική ορθοδοξία τους και την ιδεοληψία τους.
Η Πρόεδρος της Βουλής απαγορεύει με εσωτερικό νόμο, οι αξιωματικοί κατά την εκτέλεση των αστυνομικών καθηκόντων φρούρησής της, να έχουν στολές και διακριτικά, γιατί θίγεται η ομοιομορφία της εμφάνισης των μπολσεβίκων.
Ο Πρωθυπουργός γνωρίζει για τους νεκρούς του ολοκαυτώματος στο Μάτι και στην τηλεόραση δεν έχει το θάρρος να ενημερώσει τον Ελληνικό λαό, να πει την αλήθεια, να αναλάβει τις ευθύνες του και να ζητήσει συγγνώμη από τα θύματα και τις οικογένειές τους. Κάνει σχέδια επί χάρτου με τους επιτελείς του, για τη δήθεν διάσωση των ήδη καμένων και κατεστραμμένων. Τέτοια υποκρισία και ανευθυνότητα.
To Μέγαρο Μουσικής, κόσμημα αισθητικής, αλλά και πνευματικής και πολιτιστικής κληρονομιάς, όπου παρουσιάζονται όλες οι μεγάλες πνευματικές και καλλιτεχνικές κατακτήσεις των ανθρώπων, απαλλοτριώθηκε από τους καταληψίες πολιτικούς του ΣΥΡΙΖΑ και τους μπαχαλάκηδες και έγινε παραμάγαζό του. Είναι τα μεγαλεία που συγκινούν τους συντρόφους, για να ξεχωρίσουν από την λαϊκή πλέμπα και ας το παίζουν φιλολαϊκοί στην απύθμενη υποκρισία τους.
Ο Αρμαγεδδώνας, ο αριστερός όλεθρος κατέκαψε όλη την Ελλάδα για τεσσεράμισι χρόνια. Καθημαγμένη και τρικλίζουσα, προσπαθεί να ανασηκωθεί και να κοιτάξει το μέλλον της, στην πιο τέλεια καταστροφή, που γνώρισε ο τόπος.
Όσο μπορεί και όσο είναι ακόμη καιρός.
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου