Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ.ΣΤΑ ΟΡΙΑ /ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ./ΤΟΥΡΚΙΑ-ΗΠΑ ΚΑ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ.

1)ΠΡΟ 2 ΗΜΕΡΩΝ ΜΙΛΗΣΕ  ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΓΙΑ 5 ΩΡΕΣ ΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ, ΛΑΙΚΟΥ-ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΙΛΙΣΝΤΑΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ"ΚΑΛΟΥ ' ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΞΕΝΕΡ , Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΧΟΥΛΟΥΣΙ  ΑΚΑΡ. ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ 18 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ,ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΙΑΣΑΡ ΓΚΙΟΥΡΕΛ(ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ(ΓΙΑ ΑΥΤΟΗΤΑΝ ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ...),ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΟΔΡΗ ΛΕΚΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ 5ΗΣ ΓΕΝΙΑΣ F35 ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ.

2)Ο ΑΚΑΡ ΔΙΕΝΕΙΜΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ  ΤΟΥ /11 ΣΕΛΙΔΕΣ,ΕΝΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΙΛΙΣΝΤΑΡΟΓΛΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΕ ΕΝΙΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ S400.  ΗΣΑΝ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ..Ο ΑΚΑΡ ΕΙΠΕ ΟΤΙ "ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ',ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΘΑΛΛΑΣΙΑ 'ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ'(ΤΑ ΑΝΕΦΕΡΕ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ.(ΟΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ).

3)ΔΥΟ  ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΙΛΙΖΝΤΑΡΟΓΛΟΥ ΡΩΤΗΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ F35.  Ο ΑΚΑΡ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ 'ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ'.ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΟΤΙ 'ΛΥΠΑΤΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΜΕΡΕΣ', ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΟΤΙ 'ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΘΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΚΗ ΣΕΧΙΡ ΠΡΟΣ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ...".ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ Ο ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝ ΧΡΕΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ,ΠΑΤΡΙΚ ΣΑΝΑΧΑΝ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ,ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ"

4)ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ S400  ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ,ΟΤΙ Η ΜΙΑ ΠΥΡΟΒΟΛΑΡΧΙΑ ,ΠΟΥ ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ,ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ,  ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΤΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΤΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΑΚΟΥΓΙΟΥ,ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΥΠΕΡ -ΕΝΤΑΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΗΝΕΣ".(ΗΔΗ ΤΑ ΕΧΩ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΗΜΕΡΕΣ).ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΚΑΡ Η ΠΡΩΤΗ ΠΥΡΟΒΟΛΑΡΧΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΜΕΤΑΞΥ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.

5)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ /28-30ΙΟΥΝΙΟΥ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΔΥΟ ΡΩΣΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΒΑΣΕΙΣ.Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ/ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.(ΕΧΩ ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ,ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΡΟΣΤΩΦ Ο ΝΤΟΝ-ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑΙΑ)

6)ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ Ο ΑΚΑΡ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ 'ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΣΥΡΙΑΣ-ΙΡΑΚ!!!!'.ΔΕΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑ ΣΥΡΙΑ, ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΤΖΕΙΜΣ ΤΖΕΦΡΕΙ.. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΜΕΡΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΙΣΡΑΗΛ-ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑΣ  ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ 'ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ....'

7)ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΝΙΑΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ, ΕΝΩ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΝΙΣΑΝ ΟΤΙ "ΕΝΙΑΙΑ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ Ο ΟΠΟΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ."

8)Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΟΥ G20  ΣΤΗΝ ΟΣΑΚΑ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ , ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΓΙΑ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΙ.

9)Ο ΑΚΑΡ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΝΤΕΙΝΕΙ ΤΑ ΠΡΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ,ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ,ΤΗΣ ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ,ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ,ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ, ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ, ΤΟΥ ΣΟΥΔΑΝ, ΤΟΥ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΣΝΙΑΣ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗΣ..ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ , ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝ-ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ 3 ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΙΡΑΝΙΚΑ.... ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΙΤ.

10)ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ  ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΜΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ,ΕΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΑΥΑΡΧΟ ΟΖΜΠΑΛ.

11)ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ-ΤΡΑΜΠ. ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ, ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΕΖΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΙ, ΜΕ ΤΟΝ ΙΝΔΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΟΝΤΙ, ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΠΩΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΙΖΟ ΑΜΠΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ ΜΑΚΡΙ, ΤΗΝ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ ΜΕΡΚΕΛ, ΤΟΝ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΙΚΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΣΑΛΜΑΝ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΣΤΡΑΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΚΟΤ ΜΟΡΙΣΟΝ.(ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ)

12)ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΩ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΣΑΚΑ.....ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΘΑΥΜΑΤΑ. ΜΕ ΤΑ ΝΥΝ ΙΣΧΥΟΝΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου