Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Η αδερφή του Κατσίφα ξεσπά: Ξανασκοτώνουν τον Κωνσταντίνο.

«Ότι υπάρχει στο χωριό κλίμα τρομοκρατίας, φόβου και όλα αυτά, υπάρχει και οι άνθρωποι φοβούνται πολύ. Είναι σαν να ζούμε μια εμπόλεμη κατάσταση με αυτή τη χώρα» δήλωσε η Ερμιόνη Κατσίφα.katsifas


Το κλίμα τρομοκρατίας που βιώνει η ίδια και οι Έλληνες της μειονότητας στην περιοχή καταγγέλει η αδερφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα, Ερμιόνη, η οποία μίλησε στο δελτίο του ΑΝΤ1 για την πρόκληση της αλβανικής εισαγγελίας και τις εξηγήσεις που ζήτησε για την κάλυψη των εξόδων της κηδείας του αδερφού της από τον Δήμο Δρόπολης.

Η Ερμιόνη Κατσίφα ξεσπά στην κάμερα λέγοντας: «Ξανασκοτώνουν τον αδερφό μου! Είναι ύβρις. Δηλαδή με τον νεκρό αδερφό μου να συνεχίζουν αυτό! Μέχρι και οι αρχαίοι Έλληνες θάβανε τους εχθρούς τους με τιμές, τους Πέρσες!».

«Ότι υπάρχει στο χωριό κλίμα τρομοκρατίας, φόβου και όλα αυτά υπάρχει και οι άνθρωποι φοβούνται πολύ. Οι γονείς μου είναι πολύ σοκαρισμένοι και φοβισμένοι με όλα αυτά. Είχαμε ακούσει και πυροβολισμούς απέναντι από το σπίτι, ένα βράδυ μετά την κηδεία. Υπάρχει ηλεκτροδότηση, διακοπή ρεύματος, δωδεκάωρες διακοπές ρεύματος. Είναι σαν να ζούμε μια εμπόλεμη κατάσταση με αυτή τη χώρα. Θέλουν Ευρώπη; Δεν το νομίζω! Θέλουν τη μεγάλη Αλβανία; Ίσως! Μάλλον! Γιατί εγώ αυτό βλέπω, ότι ίσως θέλουν πόλεμο», τόνισε στη συνέχεια.

Στον ΑΝΤ1 μίλησε και ο δημοσιογράφος του Himara.gr, Φώτης Φράγκος, λέγοντας πως «μετά τη δολοφονία Κατσίφα απ’ ότι βλέπουμε οι αλβανικές αρχές έχουν επιστρατεύσει κάποιες μορφές τρομοκρατίας εναντίον των κατοίκων της ελληνικής μειονότητας. Ψάχνουν για κάποια φαντάσματα, όπως είναι κάποιες εθνικιστικές οργανώσεις, που πιστεύουν ότι υπάρχουν στους κόλπους της ελληνικής μειονότητας, πράγμα που δεν ισχύει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου