Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! SOS!!! ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΩΝ!!

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΤΟΥΝ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΚΥΡΙΩΣ FACEBOOK ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ.

 ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ... 
ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΧΥΣΟΥΝ ΑΙΜΑ.

ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Καλλιόπη Σουφλή

To ανθελληνικό και προδοτικό σύστημα που κυβερνάει τη χώρα μας και αυτές τις ημέρες είναι τρομοκρατημένο με την απρόβλεπτη γι αυτούς κινητοποίηση της μαθητιώσας νεολαίας μας υπέρ Μακεδονίας και εθνικών θεμάτων, κατάλαβε πως "δεν το παίρνει" για βίαιες αντιδράσεις και προβοκάτσιες εις βάρος των παιδιών και ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΆΛΛΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΜΕ.

 
ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΩΝ!!

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ...
 

ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ 29/11/2018,
ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΨΗΦΙΣΜΑ 23 ΣΧΟΛΕΙΩΝ (ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΗΔΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ "ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ"), ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΘΑΜΕ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΗΔΗ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
 

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.  
 
 
ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΙΔΙΩΝ. 
 
 
ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΩΣ ΛΆΒΑΡΑ ΤΟΝ ΦΥΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΤΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΆΛΛΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ/ΦΑΣΙΣΤΕΣ/ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! 
 
 
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΑΥΤΗ ΙΔΕΑ ΤΟΥΣ! 
 
 
ΤΑ 15ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ. 
 
 
ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΙ ΟΠΩΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ, ΘΑ ΕΝΩΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ!!! 
 
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΑΛΛΟΊΩΣΗ ΤΗΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΟΥ ΣΥΝΟΡΟΥ, ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ!!!
 

ΑΔΙΑΦΟΡΉΣΤΕ  ΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥΣ.
 
 
Η ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΟΎΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ.
 
 
ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ό,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΑΡΟΥΣΙΆΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΤΆ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.. 
 
 
ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. 
 
 
ΑΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΝ!!! 
 

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΑ, ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. 
 
 
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΟΤΉ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΔΙΑ (ΜΕΤΑ ΧΑΡΑΣ ΔΗΛΑΔΗ), ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΎΜΦΩΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΟΤΈ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. 
 
 
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.. ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ. 
 
 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΊ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΑΥΤΟΥ, ΕΔΩ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

ΆΝΤΕ ΓΙΑ ΤΣΆΙ ΕΦΙΑΛΤΗ..


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου