Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Τρεις αναφορές δείχνουν ότι κατευθυνόμαστε προς το τέλος του κόσμου.

Ο ΟΗΕ μόλις κυκλοφόρησε την κάρτα αναφοράς για την κλιματική αλλαγή ...  Αυτή δεν είναι η μόνη έκθεση που δημοσιεύθηκε τις τελευταίες εβδομάδες ... Και όλοι λένε ότι κατευθυνόμαστε προς το τέλος του Κόσμου ...έκθεση για την αλλαγή του κλίματος τέλος του κόσμου, οι χώρες δεν λαμβάνουν τα μέτρα που απαιτούνται για την αποφυγή των χειρότερων επιπτώσεων της αλλαγής του κλίματος

Η έκθεση του ΟΗΕ του περασμένου μήνα : Διεξήχθη από την ομάδα κλινικών επιστημών που εξέτασε περισσότερες από 6.000 μελέτες. Είπε ότι έχουμε 12 χρόνια για να μειώσουμε τις εκπομπές αερίων θερμοκηπίου. Εάν όχι, περιμένετε μια πιθανή κλιματική κρίση μέσα στις ζωές μας.
Η έκθεση της Μαύρης Παρασκευής : Διεξήχθη από περισσότερες από δώδεκα ομοσπονδιακές υπηρεσίες. Προέβλεψε τις αρνητικές επιπτώσεις στις βιομηχανίες των ΗΠΑ όπως η γαλακτοκομεία, η αλιεία και η γεωργία - οι οποίες θα μπορούσαν να πλήξουν ιδιαίτερα την παραγωγή σόγιας και καλαμποκιού. Είπε ότι η αλλαγή του κλίματος θα μπορούσε να κοστίσει στην αμερικανική οικονομία εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι τα τέλη του αιώνα. Αλλά μάλλον δεν έχετε ακούσει πολλά γι 'αυτό ...
Αυτή η νέα έκθεση : Διεξάγεται από τον ΟΗΕ κάθε χρόνο για να ελέγξει πόσο καλά κάνουν οι χώρες τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου. Σύντομη απάντηση: πραγματικά άσχημη. Το 2015, σχεδόν κάθε χώρα του κόσμου δεσμεύθηκε να μειώσει τις εκπομπές στο πλαίσιο της συμφωνίας του Παρισιού για το κλίμα. Όχι μόνο οι χώρες δεν ακολουθούν τους στόχους τους, αλλά ο ΟΗΕ λέει ότι οι στόχοι είναι πολύ χαμηλοί για να ξεκινήσουν και θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε κάποια σενάρια χειρότερης περίπτωσης.

Όταν λέτε το χειρότερο σενάριο, τι εννοούμε εδώ;

Όπως είναι, η Γη είναι ήδη περίπου 1 ° C πιο θερμό από ό, τι πριν από τη Βιομηχανική Επανάσταση. Και ήδη αρχίζουμε να βλέπουμε τα αποτελέσματα. Οι πλημμύρες, οι ξηρασίες, οι πυρκαγιές και οι συχνότεροι, έντονοι τυφώνες έχουν συνδεθεί με την κλιματική αλλαγή. Αν τα πράγματα συνεχίσουν να θερμαίνονται με αυτό το ρυθμό, η έκθεση αναφέρει ότι η κλιματική κατάσταση μπορεί να καταστεί "καταστροφική".
Την επόμενη εβδομάδα, διεθνείς ηγέτες συναντώνται στην Πολωνία για μια διάσκεψη του ΟΗΕ για την αλλαγή του κλίματος, όπου όλα αυτά θα προκύψουν. Ωστόσο, παρά τις προειδοποιήσεις και τις υποσχέσεις, φαίνεται όλο και πιο απίθανο να είναι ο κόσμος σε καλό δρόμο για να αποφευχθούν οι καταστροφικές επιπτώσεις της κλιματικής ζημιάς.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου