Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

"Οι ναυτικοί είναι σε σοκ!" - Su-24 με ρουκέτες σε χαμηλό υψόμετρο ανάγκασαν τα πλοία του ΝΑΤΟ να σταματήσουν τις ασκήσεις (+ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Tα RF Su-24 με πυραυλικά όπλα πραγματοποίησαν πτήση γύρω από τα πλοία του Βελγικού Πολεμικού Ναυτικού-σε χαμηλό υψόμετρο- που συμμετείχαν στις ασκήσεις της Βαλτικής της ναυτικής ομάδας του ΝΑΤΟ."Οι ναυτικοί σε σοκ!" - Su-24 με ρουκέτες σε χαμηλό υψόμετρο ανάγκασε τα πλοία του ΝΑΤΟ να σταματήσουν τις ασκήσεις (+ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) |  Ρωσική άνοιξη

Η VRT, η φλαμανδική εταιρεία ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών, ενημερώνει συναισθηματικά για το περιστατικό, τονίζοντας ότι η ρωσική αεροπορία μεταφέρει όπλα μάχης.
"Οι ναυτικοί του Βελγικού Ναυτικού, οι οποίοι βρίσκονται σε ασκήσεις του ΝΑΤΟ στη Βαλτική Θάλασσα, συγκλονίστηκαν όταν δύο Ρωσικά βομβαρδιστικά Su-24 πέταξαν κοντά στο πλοίο τους το πρωί της Πέμπτης. Τα αεροπλάνα έφεραν βόμβες κάτω από τα φτερά τους, γεγονός που αύξησε περαιτέρω την ένταση μεταξύ Ρωσίας και Δύσης ", λέει η ιστορία.
Αποσαφηνίζει ότι ένα ζευγάρι Su-24 με πυραυλικά όπλα κάτω από τα φτερά πέταξε σε χαμηλό υψόμετρο από το βελγικό πλοίο διοίκησης και προσωπικού, Godetia, το οποίο εκτελεί τα καθήκοντα του σταθμού ελέγχου πλοίων του μόνιμου μεταφορέα μεταφορών HP1 στον Ατλαντικό."Οι ναυτικοί σε σοκ!" - Su-24 με ρουκέτες σε χαμηλό υψόμετρο ανάγκασε τα πλοία του ΝΑΤΟ να σταματήσουν τις ασκήσεις (+ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) |  Ρωσική άνοιξη

Το πρωί της 22ης Νοεμβρίου, περίπου στις 9 π.μ. τοπική ώρα, η "παρενόχληση" έλαβε χώρα 3 φορές πάνω από το "Godetia". Αναφέρεται ότι, ταυτόχρονα, οι αντιαεροπορικές ασκήσεις υπεράσπισης διεξήχθησαν από την κοντινή ναυαρχίδα της ναυτικής ομάδας της Βόρειας Ατλαντικής Συμμαχίας - τη βελγική φρεγάτα Louise-Maria (φρεγάτα τύπου Karel Dorman με κατευθυνόμενα πυραυλικά όπλα (URO) που παράγεται στην Ολλανδία)."Οι ναυτικοί σε σοκ!" - Su-24 με ρουκέτες σε χαμηλό υψόμετρο ανάγκασε τα πλοία του ΝΑΤΟ να σταματήσουν τις ασκήσεις (+ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) |  Ρωσική άνοιξη
Ο διοικητής των ασκήσεων αποφάσισε να αναστείλει αμέσως στρατιωτικούς χειρισμούς μετά την εμφάνιση ρωσικών πολεμικών αεροσκαφών.
Ο καπετάνιος Ramboer δήλωσε στο VRT News: «Δεν θα ήθελα να είμαι το άτομο που θα προκαλέσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο λόγω παρεξήγησης»."Οι ναυτικοί σε σοκ!" - Su-24 με ρουκέτες σε χαμηλό υψόμετρο ανάγκασε τα πλοία του ΝΑΤΟ να σταματήσουν τις ασκήσεις (+ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) |  Ρωσική άνοιξη
"Οι φωτογραφίες που εξέδωσε το Βελγικό Ναυτικό επιβεβαιώνουν ότι τα αεροπλάνα είχαν« βρώμικα φτερά », όρος για τα ένοπλα στρατιωτικά αεροσκάφη.

"Το X-25 είναι ένας πύραυλος με ένα εύρος δράσης από 10 χλμ. έως 40 χλμ. ανάλογα με την έκδοση, οι ρουκέτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για  επίθεση σε πλοία ", τονίζει το τηλεοπτικό κανάλι.
http://rusvesna.su/news/1543266089
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ RUSVESNA : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου