Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Στην Κύπρο θα ταξιδέψουν o πρίγκιπας William και η Kate Middleton!

Με αφορμή την εορταστική περίοδο που πλησιάζει, ο Πρίγκιπας William και η Δούκισσα του Cambridge αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι στο νησί μας για να επισκεφθούν το στρατιωτικό προσωπικό που υπηρετεί στις βάσεις. Στην Κύπρο θα ταξιδέψουν o πρίγκιπας William και η Kate Middleton!

Η επίσκεψη στοχεύει στην έμπρακτη υποστήριξη στο στρατιωτικό προσωπικό που θα περάσει την εορταστική περίοδο μακριά από τις οικογένειές του.
Το παλάτι του Κένσινγκτον δήλωσε ότι το ζευγάρι θέλει να «αναγνωρίσει και να τιμήσει» το γεγονός ότι 7.500 στρατιωτικοί αποστέλλονται στο εξωτερικό ή μακριά από το σπίτι τους κατά την διάρκεια της εορταστικής περιόδου. 
Την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου, το ζευγάρι θα πετάξει σύμφωνα με την Daily Mail στη βάση Ακρωτηρίου στην Κύπρο για να συναντηθεί με προσωπικό, οικογένειες και μέλη της τοπικής κοινότητας.

Όπως ανακοίνωσε το Παλάτι του Κένσινγκτον στο twitter, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ θα παραστούν σε δύο εκδηλώσεις, σε Λονδίνο και Κύπρο.

Στις 4 Δεκεμβρίου, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ θα διοργανώσουν ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι στο Λονδίνο, με την υποστήριξη της Βασιλικής Βρετανικής Λεγεώνας, για τις οικογένειες και τα παιδιά του προσωπικού που υπηρετεί στην Κύπρο.

Ακολούθως, στις 5 Δεκεμβρίου, Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον θα προσγειωθούν στη βάση Ακρωτηρίου και θα συναντηθούν με το προσωπικό που σταθμεύει εκεί, τα μέλη των οικογενειών τους που ζουν στις βάσεις, το επιτόπιο προσωπικό και μέλη της τοπικής κοινότητας.

Σε ανάρτησή τους στο twitter οι Βρετανικές Βάσεις αναφέρουν ότι αναμένουν να καλωσορίσουν τον Δούκα και τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ τον επόμενο μήνα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου