Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΠΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟ Ή ΠΡΟΣ ΕΚΤΟΝΩΣΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΡΩΣΙΑΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ; (ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ).

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ, ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ Γ’ΠΠ, Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ! ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ, ΟΠΟΤΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ «ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ» ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ, ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ, ΑΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ! ΟΜΩΣ, ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ, ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ!

ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΤΟ «ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ»:
«Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΣ (ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2008)…
Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ-ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ. (ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΗΛΩΣΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΗΜΕΙΟ)…
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΜΑΧΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ…
ΟΣΟ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΘΑ ΥΠΟΚΙΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΤΟΝΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ…
Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ…
ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ…
ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΟΙ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ…
ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΞΕΙΝΟ ΠΟΝΤΟ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ (ΑΕΡΟΜΑΧΙΕΣ) ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ…»
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ «ΟΥΚΡΑΝΙΑ» ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ! ΟΜΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ, ΟΤΙ Ο Γ’ΠΠ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Η 2η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ!
ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΦΟΥ Η ΓΕΩΡΓΙΑ – ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ- ΦΛΕΡΤΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΑΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΡΟΥΣΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΡΘΑ ΚΟΦΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!
ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ο ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΝΤΡΕΙ ΚΕΛΙΝ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΕ, ΟΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΝΤΑΞΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΖΩΝΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΟΤΣΙ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΙΠΕ, ΟΤΙ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ! ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΟΜΩΣ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!
ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΑ ΔΙΑΚΕΙΜΕΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ, ΟΤΙ Η ΕΓΧΡΩΜΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΗ ΚΑΙ Η ΤΩΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΡΟΣΕΝΚΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!
ΤΕΛΟΣ, ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΗΜΑΔΙ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ Γ’ΠΠ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΥΣΗ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ» ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:
«ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΩΝΙΑ, ΤΣΕΧΙΑ, ΣΛΟΒΑΚΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΔΑΒΙΑ… ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ (ΣΕΡΒΟΙ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ, ΟΧΙ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ), ΘΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΥΛΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΣΥΜΜΑΧΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ… «
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΣΕΡΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΗ ΣΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΑΡΜΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Ο ΣΕΡΒΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ! ΑΝ ΛΕΩ ΑΝΟΗΣΙΕΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ!
ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ.
triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου