Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Πεδίο μάχης η Αλεξάνδρας - Επεισόδια οπαδών της ΑΕΚ, του ΠΑΟ και του Αγιαξ (vid).

 Στα επεισόδια ενεπλάκησαν οπαδοί της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του Άγιαξ
Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας κοντά στο Πεδίον του Άρεως και συγκεκριμένα στην πλατεία ελληνικής Δημοκρατίας.Πεδίο μάχης η Αλεξάνδρας - Επεισόδια οπαδών της ΑΕΚ, του ΠΑΟ και του Αγιαξ (vid)

Οπως αναφέρει το SDNA, όλα άρχισαν όταν οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Άγιαξ επιτέθηκαν στο «Δωματιάκι» των οπαδών της ΑΕΚ που βρίσκεται στο σημείο. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, και το ενδεχόμενο αντιποίνων για την επίθεση που είχε γίνει έξω από το ΟΑΚΑ πριν το παιχνίδι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ όταν μεταμφιεσμένοι οπαδοί με πράσινα κασκόλ επιτέθηκαν σε φιλάθλους που είχαν φτάσει στο γήπεδο τρεις ώρες πριν το παιχνίδι.
Δεν έχει γίνει γνωστό έως αυτή την ώρα, εάν η αστυνομία έχει προχωρήσει σε συλλήψεις ή προσαγωγές.
Η σελίδα Hooligans TV επιβεβαιώνει τη σύρραξη μεταξύ των οπαδών του Παναθηναϊκού, του Άγιαξ και της ΑΕΚ. «Μια μέρα πριν την αναμέτρηση ΑΕΚ-Άγιαξ στην Αθήνα εμφανίστηκαν 200 χούλιγκανς των Ολλανδών και του Παναθηναϊκού, οι οποίοι τους οδήγησαν να συναντηθούν με αυτούς της ΑΕΚ», αναφέρεται στην ανάρτηση.
Στα επεισόδια ενεπλάκησαν οπαδοί της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του Άγιαξ. Η περιοχή μετατράπηκε σε πεδίο μάχης καθώς η ατμόσφαιρα μύριζε χημικά. Η παρουσία της αστυνομίας ήταν ισχυρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου