Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Το μυστικό της αρχαίας τεχνολογίας που η σύγχρονη επιστήμη προσπάθησε να κρύψει (βίντεο).

Με την αφοσίωση του Michael Tellingers στην ανακάλυψη, την παρακολούθηση και την αποκάλυψη εξαφανισμένων πολιτισμών, είναι πλέον δυνατό να φτάσουμε στο μυαλό των αρχαίων προγόνων μας να ανακαλύψουμε ένα σκοπό μεγαλύτερο από αυτό που θα περίμενε κανείς.

Ο Μιχαήλ εξετάζει τις σημαντικές ανακαλύψεις στον τομέα της αρχαίας τεχνολογίας και αποδεικνύει την πρόοδο με τη μορφή εργαλείων και τεχνουργημάτων που υποστηρίζουν τα επιστημονικά του ευρήματα.
Ανακάλυψε περισσότερα από 10 εκατομμύρια πέτρινα ερείπια που δεν είναι κατοικίες, αλλά συσκευές παραγωγής ενέργειας. αυτός ο εξαφανισμένος πολιτισμός είχε μια έξυπνη γνώση των νόμων της φύσης και την παραγωγή της ελεύθερης ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ από τη Μητέρα Γη για όλες τις ανάγκες τους.
Οι μελετητές μας έχουν πει ότι ο πρώτος πολιτισμός στη Γη εμφανίστηκε σε μια έκταση που ονομάστηκε Sumer περίπου 6000 χρόνια πριν.
Οι νέες αρχαιολογικές και επιστημονικές ανακαλύψεις του Tellinger και μιας ομάδας κορυφαίων επιστημόνων δείχνουν ότι οι Σουμέριοι και ακόμη και οι Αιγύπτιοι έχουν κληρονομήσει όλες τις γνώσεις τους από έναν παλαιότερο πολιτισμό που ζούσε στη νότια άκρη της Αφρικής πριν από περισσότερα από 200.000 χρόνια.
AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου