Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

GEWKWN : Στο σύμπαν δεν υπάρχει τίποτε άλλο πιο μεγάλο από τον ΝΟΜΟ και την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

GEWKWN : ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ.
Θα περάσετε πολλά, αλλά θα σας φανούν λίγα έως τίποτε !  εν συγκρίσει με αυτά που θα περάσουν οι άλλοι, που θα σας τα προκαλέσουν, γιατί  Η ΔΙΚΑΙΑ ΔΙΚΗ έρχεται και όλοι οι δικαιουντες θα πάρουν το μερίδιο τους.

Μην αφήσετε να πάει χαμένος ο κόπος σας και ο ιδρώτας σας και τα μαρτύρια των Αγίων σας για να φθασετε ως εδώ, για να έλθει η πραγματική ελευθερία κάτω,
από το βασίλειο Του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΠΑΤΕΡΑ !
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΛΙΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΣΑΣ ΗΤΑΝ.
Γι’ αυτό μην πτοείσθε και μην λυγίζετε, όλοι θα πιείτε και θα πιούμε από το δισκοπότηρο του ΠΑΤΕΡΑ μας το νέκταρ της γαλήνης της αγάπης της συμπόνιας της ελεημοσύνης και της Βασιλείας του Ουρανού !   Μας το υποσχέθηκαν Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ.
Τώρα ηλθε η ώρα της αλήθειας, στέλνοντας και πάλι τους δικούς  του Ο ΧΡΙΣΤΟΣ για την έλευση του Βασιλεια Ιωάννη.
Ουράνιοι ήχοι θα σας ξεκουράζουν και ουράνια λόγια θα σας χορταίνουν και θα γαληνεύουν τις ψυχές σας, τον νου σας και το σώμα σας.
Ετοιμασθείτε για ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ που έρχεται και του ανήκει η Βασιλεία του Ουρανού και της Γης, μετανοείτε και παραδώστε τις ψυχές σας και τις καρδιές σας στον ΧΡΙΣΤΟ που σας γνωρίζει από την ώρα που δημιουργηθήκατε και έως την ώρα που θα φθασετε ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΑΣ .
Γι’ αυτό προσέξτε να καθαρίσετε την ψυχή σας με την μετάνοια, την προσευχή, την εξομολόγηση και την Θεια Κοινωνία επειδή αυτά είναι το απορρυπαντικό της ψυχής για να λάμψη και να είναι έτοιμη να παραδεχθη ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ .
Ανοίξτε τις καρδιές σας και τις ψυχές σας στον Ουράνιο Πατέρα !  δηχθείτε τον Θειο Νόμο ως Νόμο αληθείας.
Προσπαθήστε από αυτόν τον μικρό δρόμο στην Γη, να ολοκληρώσετε το έργο που σας ανήκει, όπως ένας καλός εργάτης, ακούραστος, ταπεινός, ελεήμων και δίκαιος, για να φθασετε στον Νόμο του Ουράνιου Πατέρα, ο οποίος σας δικαιώνει και σας εξασφαλίζει το ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΩΦΛΙΟΥ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ !
Διότι στο σύμπαν δεν υπάρχει τίποτε άλλο πιο μεγάλο από τον ΝΟΜΟ και την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
Αλήθεια σας λέω σκεφτείτε  αυτό, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί άλλο όνομα άλλα λόγια που αντί να ωφελούν, βλάπτουν!  Δεν είναι δικά του, όταν δεν μπορείς να γεμίσεις την ψυχή σου, πως μπορείς να γεμίσεις την ψυχή των άλλων ;
ΑΛΗΘΩΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ, γιατί τότε τα βάρη της ψυχής δεν θα  αφήνουν  να μπει μέσα το Άγιο Πνεύμα, και η ψυχή ταλαιπωρείται απο το πάθος της αμαρτίας.
Αλλάξτε τις γήινες συνήθειες που σας δεσμεύουν και σας κρατούν ομήρους κάτω στην γη.
Αλλάξτε και ομοιάσατε με τον Κύριο σας, με τον Ουράνιο Πατέρα σας.
Μπροστά σας είναι όλα, αν θέλετε να μάθετε και να ακολουθησετε το δίκαιο και το ηθικό
Και τον αληθινό δρόμο του Θεού.
Όλα σας τα έδωσε απλόχερα στα χέρια σας για να αλλάξετε …ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ !!!
Τι θέλετε παιδιά μου να ταυτίσετε την ψυχή σας με την κρίση η με την ΑΓΑΠΗ, ο δρόμος της κρίσης (αμαρτίας ) είναι εύκολος και οδυνηρός, ο δρόμος της αγάπης είναι δύσκολος και γαλήνιος .
Ο δρόμος της αγάπης είναι ο μόνος δρόμος προς τον ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΤΕΡΑ και προς τον ΧΡΙΣΤΟ , και κερδίζεται μόνο μέσω της αγάπης, όμως αυτό επιτυγχάνεται με μεγάλο αγώνα.
Για να επιτύχετε μια μεγάλη κάθαρση στο σώμα σας και στην ψυχή σας πρέπει να ξεριζώσετε από μέσα σας το κακό από την ρίζα του, διότι έστω και ένα χιλιοστό κακού να μείνει μέσα σας  θα είναι όπως η βδέλλα που όταν κολλά επάνω σας, δεν φεύγει με τίποτα μέχρι να φουσκώσει με το αίμα σας ( την αμαρτία σας ) έως ότου σκάση
Τότε όμως θα είναι αργά, γιατί θα σας έχει ρουφήξει ήδη το αίμα ( την ψυχή ) !
Έτσι και με την ψυχή η ακαθαρσία του μίσους, μεγαλώνει ως κτήνος μέσα σας και ξεσπάσει, γι’ αυτό είναι αργά, διότι η ψυχή σας χάνει ΤΟ ΠΝΟΝΟΜΙΟ, ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ , τότε θα βρεθείτε δικαίως απέναντι στους Νόμους Του Πατέρα!
Η αγάπη φέρνει νηφαλιότητα και καθαριότητα, δικαιοσύνη και ηθική !  αυτό σας διδάσκει Ο Πατέρας και Ο Υιός.
Ο χριστός έρχεται παιδιά μου, ήρθε και θα μείνει, προσέξτε την πόρτα της ψυχής σας να την έχετε ανοιχτή και καθαρή !
Σημείωση Γεωκών
Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι σήμερα δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω
GEWKWN
triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου