Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

«Βόμβα» για την συνέντευξη Μητσοτάκη από επιβάτη των Τεμπών – ΒΙΝΤΕΟ.

 Πολύ σοβαρή καταγγελία...Σοβαρή καταγγελία περί παρεμβάσεων στην μονταρισμένη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Σταύρο Θεοδωράκη, από πολίτη ο οποίος επέβαινε στο μοιραίο Intercity στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα, ο Στέργιος Μιναέμης, ένας εκ των διασωθέντων του τρένου, ήταν ένα από τα πρόσωπα που απηύθυναν ερωτήματα προς τον πρωθυπουργό για το σιδηροδρομικό δυστύχημα, δια μέσου της εκπομπής.

Εντούτοις, όπως ο ίδιος κατήγγειλε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, το ερώτημα που διαβάστηκε στην εκπομπή και «χρεώθηκε» σε εκείνον, δεν ήταν δικό του. Σύμφωνα με τον επιβάτη, ο ίδιος δεν είχε θέσει καν τέτοιου είδους ερώτηση προς τον πρωθυπουργό.

Μάλιστα ο Στέργιος Μιναέμης σημείωσε ότι αφιέρωσε 1,5 ημέρα ώστε να βρει κάποια ερωτήματα που θεωρεί ότι αντιπροσωπεύουν εκείνον και την νεολαία της χώρας, θέτοντας ορισμένα στην παραγωγή της εκπομπής για να δει «ότι απαντήθηκε ένα που δεν έχει τεθεί καθόλου».

Σε κάθε περίπτωση, τα λόγια του πολίτη συνιστούν πολύ σοβαρή καταγγελία, ενώ στο στούντιο «πάγωσαν», όταν άκουσαν αυτό που είπε:


el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου