Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Τέμπη: Επέστρεψαν στους συγγενείς το αντίτιμο του εισιτηρίου γιατί το ταξίδι «δεν ολοκληρώθηκε»

 

Τέμπη: Επέστρεψαν στους συγγενείς το αντίτιμο του εισιτηρίου γιατί το ταξίδι «δεν ολοκληρώθηκε»

Τέμπη: Σε μια ενέργεια που έχει προκαλέσει αναστάτωση σε συγγενείς επιζώντων και νεκρών του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών προχώρησε η Hellenic Train. Συγκεκριμένα επέστρεψε στους συγγενείς το αντίτιμο του εισιτηρίου γιατί το ταξίδι «δεν ολοκληρώθηκε». 

Σε επιστροφή των χρημάτων του εισιτηρίου στους επιβάτες του μοιραίου Ιντερσίτι που οδήγησε στο θάνατο 57 ανθρώπων, προχώρησε η Hellenic Train για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η καταβολή έγινε σε συγγενείς επιζώντων αλλά και θανόντων, καθώς το δρομολόγιο θεωρήθηκε «μη ολοκληρωμένο».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο αδελφός του αδικοχαμένου Βαγγέλη Βλάχου, Βάιος, ανέφερε: «Αυτή η επιστροφή των χρημάτων μπορεί να γίνει με αίτηση των επιβατών. Αυτό γίνεται για ακύρωση – που δεν έγινε – ή για καθυστέρηση. Λογιστικά αυτό που συνέβη είναι μια καθυστέρηση πάνω των 60 λεπτών. Με συγχωρείτε αλλά η καθυστέρηση είναι άνω του ενός μήνα.

Γιατί πρέπει να περνάμε κάτι τέτοιο. Να ανακαλύπτουμε τέτοια πράγματα που σε πιέζουν να αποδεχτείς κάτι που δεν θέλεις να αποδεχτείς. Αυτό το πράγμα είναι ψυχολογικός βιασμός».



Από την πλευρά του, ο Στέλιος Ρίμπας, πατέρας επιζήσασας που βρισκόταν στο 6ο βαγόνι την ώρα της σύγκρουσης, ανέφερε: «Είμαι εξορδισμένος. Δεν έχω ενημέρωση για κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής. Η κόρη μου ήταν από αυτούς που έφτασε στη Θεσσαλονίκη με λεωφορείο μετά τη σύγκρουση.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου