Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Μας προετοιμάζουν για το απροσδόκητο σοκ και το αδιανόητο.!

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Πρέπει να αφήνουμε χώρο για το αδιανόητο, προειδοποίησε η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα, 
 
Ζούμε σε «έναν κόσμο πιο επιρρεπή σε σοκ», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας σε πάνελ του World Government Summit. «Όλοι πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία για να είμαστε πολύ πιο ευέλικτοι και πολύ πιο προσανατολισμένοι στην οικοδόμηση ανθεκτικότητας σε όλα τα επίπεδα, ώστε να μπορούμε να χειριστούμε καλύτερα τους κραδασμούς», πρόσθεσε σημειώνοντας ότι η μεγαλύτερη ανησυχία προέρχεται από το απροσδόκητο.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Oι  λέξεις κλειδιά σε αυτά που είπε η Κρισταλίνα είναι αδιανόητο, σοκ και απροσδόκητο. Όλα τα άλλα είναι σάλτσες. Δηλαδή κοντολογίς είπε σε γλώσσα αβαβα....Θα σας αλλάξουμε τα φώτα .Κάθε τόσο και ένα φρέσκο αγγούρι ..Μας το λένε άφοβα και στην ψύχρα τι έρχεται πλέον. Δεν το κρύβουν καθόλου. 
 
Η είδηση ΕΔΩ... 
 
Πως  μας το είχε πει εκείνος ο ελβετος shark το καλοκαίρι όταν τον ρώτησα αν ετοιμάζουν πάλι επίθεση στις ιταλικές τράπεζες... "Οι καρχαρίες δεν νοιάζονται αν καταστραφεί μια ήπειρος εάν αποκομίσουν κέρδος. Σε κάθε κρίση υπάρχει μια ευκαιρία για κάποιους". Όπως αποδείχθηκε το JAWS παίζει πάλι στους κινηματογράφους. Από τότε το θεωρήσαμε σίγουρο ότι θα γινόταν. Απλά δεν ξέραμε ποιος θα ήταν ι πρώτος στόχος τους.
 
Μόνο από το ένστικτο, είτε από τις  οι τάσεις μετά την πανδημία και την διάρρηξη της εμπορικής αλυσίδας, είτε το παιχνίδι της Σανγκάης είτε η γνώση του παρελθόντος, είτε η στατιστική, είτε το προφίλ των παιχτών. Ήταν οφθαλμοφανές ότι θα γίνει.
 
Βρασίδας: Να καταναλώνεις μόνο αυτά που πραγματικά χρειάζεσαι. Αν το κάνεις από επιλογή τότε τους έχεις κερδίσει. Αν όμως το κάνεις από ανάγκη τότε σε κέρδισαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου