Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Το Starlink στην Κόλαση.


Ζωντανός δορυφορικός χάρτης Starlink

Παραπάνω είναι μια εικόνα των ενεργών δορυφόρων Starlink σε τροχιά πάνω από τη Γη. Όταν κοιτάτε αυτήν την εικόνα, ποιες είναι οι πρώτες σκέψεις που έρχονται στο μυαλό σας; Οι πρώτες σκέψεις που έρχονται στο μυαλό μου είναι ο απόλυτος έλεγχος σε κάθε άνθρωπο στη γη - ένας τρόπος για να παρακολουθείτε τους πάντες και να ελέγξετε τα οικονομικά του κόσμου - το σήμα. 

16 Και κάνει όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και φτωχούς, ελεύθερους και δούλους, να λάβουν ένα σημάδι στο δεξί τους χέρι ή στο μέτωπό τους. 

17 Και για να μην μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πουλήσει, εκτός από εκείνον που είχε το σημάδι, ή το όνομα του θηρίου, ή τον αριθμό του ονόματός του. Αναθ. 13 

Εδώ είναι η επίσημη εξήγηση για το Starlink. 

Το Starlink είναι ένας δορυφορικός αστερισμός Διαδικτύου που λειτουργεί από τη SpaceX, παρέχοντας δορυφορική κάλυψη πρόσβασης στο Διαδίκτυο σε 50 χώρες. Στοχεύει επίσης στην παγκόσμια υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας μετά το 2023. Η SpaceX ξεκίνησε να εκτοξεύει δορυφόρους Starlink το 2019. Από τον Φεβρουάριο του 2023, το Starlink αποτελείται από πάνω από 3.580 μικρούς δορυφόρους μαζικής παραγωγής σε χαμηλή τροχιά της Γης (LEO), οι οποίοι επικοινωνούν με καθορισμένους επίγειους πομποδέκτες. Συνολικά, σχεδιάζεται να αναπτυχθούν σχεδόν 12.000 δορυφόροι, με πιθανή μεταγενέστερη επέκταση σε 42.000 . Η SpaceX ανακοίνωσε ότι έφτασε σε περισσότερους από ένα εκατομμύριο συνδρομητές τον Δεκέμβριο του 2022.

Πηγή: https://en.wikipedia.org/wiki/Starlink 

Προσέξατε τον αριθμό 42.000; Θυμηθείτε ότι το 42 στη Βίβλο είναι ένας αριθμός που σχετίζεται με τον αντίχριστο—θα κυβερνήσει για 42 μήνες ξεκινώντας κοντά στο μέσο. 

4 Και προσκύνησαν τον δράκο που έδωσε εξουσία στο θηρίο· και προσκύνησαν το θηρίο, λέγοντας: Ποιος είναι σαν το θηρίο; ποιος μπορεί να κάνει πόλεμο μαζί του; 

5 Και του δόθηκε στόμα που λέει μεγάλα πράγματα και βλασφημίες. και του δόθηκε εξουσία να συνεχίσει σαράντα δύο μήνες. Αναθ. 13 

Έτσι,  κάποιος μπορεί να ρωτήσει? ποια στοιχεία έχετε που σας κάνουν να πιστεύετε ότι το Starlink θα χρησιμοποιηθεί για το σήμα; Λοιπόν,  ξέρουμε ότι θα πρέπει να έχουν ένα σύστημα για να μπορούν να παρακολουθούν κάθε άνθρωπο και το Starlink ταιριάζει πολύ καλά. 

Πιστεύω ότι πρέπει επίσης να εξετάσουμε ποιος είναι υπεύθυνος για το Starlink. Τους τοποθετεί εκεί η Space X—μια εταιρεία που ιδρύθηκε από τον διαβόητο Elon Musk.


 

Και πάλι,  ρωτάτε? τι στοιχεία έχεις; Ελέγξτε αυτό, εδώ είναι η σύνδεση του σήματος.

 

 

Χμ… έτσι η κυρία όταν ήταν 13 ετών ρώτησε κάποιον «εν γνώσει» αν ο Έλον είναι ο αντίχριστος. Η απάντηση ήταν? Όχι, αλλά θα παρουσιάσει το σημάδι, και όταν τον δείτε να το κάνει, ο αντίχριστος θα ανέβει στη σκηνή. Χρειάζεστε λίγο πιο πειστικό; Εδώ είναι μερικές περισσότερες πληροφορίες από την νταντά του. 


 

Ακόμα δεν έχετε πειστεί, ακούστε τι λέει ο ίδιος ο άνθρωπος. 


 

Αυτός είπε; "Λοιπόν, αν έχουμε δισεκατομμύρια ανθρώπους με σύνδεση υψηλού εύρους ζώνης στην επέκταση τεχνητής νοημοσύνης του εαυτού τους..." Χρειάζεται να ακούσετε κάτι περισσότερο; 

Όπως λέω στους ανθρώπους εδώ και λίγο καιρό, πιστεύω ότι τα μεγάλα γεγονότα των εσχάτων καιρών είναι επικείμενη. Στην πραγματικότητα, είναι πολύ πιθανό να έχουν ανοίξει το Seal 1 και 2 και φαίνεται ότι έχει ανοίξει και το Seal 3. 

Και αν ναι, τι ακολουθεί; The Seal 4 μαύρο άλογο του θανάτου.  Και όταν τελειώσει τον καλπασμό σε όλη τη γη, το 25% του παγκόσμιου πληθυσμού θα είναι νεκρό. Και μετά το θάνατο των πρώτων 4 φώκιας, ο κόσμος θα εκλιπαρεί για λύσεις σε όλα τα προβλήματά του. Έπειτα έρχεται ο συνδεδεμένος με τον ΕΘ αντίχριστος ψεύτικος μεσσίας που θα προσφέρει τη «λύση» σε όλα τα προβλήματα του κόσμου, τα οποία θα περιλαμβάνουν το Starlink προς την κόλαση—το σημάδι, το οποίο περιγράφεται στην Αποκάλυψη. 

11 Και είδα ένα άλλο θηρίο να ανεβαίνει από τη γη. και είχε δύο κέρατα σαν αρνί, και μιλούσε σαν δράκος. 

12 Και ασκεί όλη τη δύναμη του πρώτου θηρίου μπροστά του, και κάνει τη γη και όσους κατοικούν σε αυτήν να προσκυνήσουν το πρώτο θηρίο, του οποίου η θανατηφόρα πληγή επουλώθηκε. 

13 Και κάνει μεγάλα θαύματα, ώστε να κατεβάσει φωτιά από τον ουρανό στη γη μπροστά στους ανθρώπους, 

14 Και εξαπατά αυτούς που κατοικούν στη γη με τα θαύματα εκείνα που είχε τη δύναμη να κάνει μπροστά στο θηρίο. λέγοντας σε εκείνους που κατοικούν στη γη, να φτιάξουν μια εικόνα στο θηρίο, που είχε πληγή από ξίφος και έζησε. 

15 Και είχε τη δύναμη να δώσει ζωή στην εικόνα του θηρίου, ώστε η εικόνα του θηρίου να μιλήσει και να κάνει όσοι δεν θα προσκυνούσαν την εικόνα του θηρίου να θανατωθούν. 

16 Και κάνει όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και φτωχούς, ελεύθερους και δούλους, να λάβουν ένα σημάδι στο δεξί τους χέρι ή στο μέτωπό τους. 

17 Και για να μην μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πουλήσει, εκτός από εκείνον που είχε το σημάδι, ή το όνομα του θηρίου, ή τον αριθμό του ονόματός του. 

18 Εδώ είναι η σοφία. Αυτός που έχει νόημα ας μετρήσει τον αριθμό του θηρίου· γιατί είναι αριθμός ανθρώπου. και ο αριθμός του είναι εξακόσια εξήντα έξι. Αναθ. 13

 

Και ποιο είναι το αποτέλεσμα της λήψης του σήματος; 

6 Και είδα έναν άλλο άγγελο να πετά στη μέση του ουρανού, έχοντας το αιώνιο ευαγγέλιο για να κηρύξει σε εκείνους που κατοικούν στη γη, και σε κάθε έθνος, και γένος, και γλώσσα και λαό,

7 Λέγοντας με δυνατή φωνή, Φοβάστε τον Θεό, και δόξτε τον δόξα. γιατί ήρθε η ώρα της κρίσης του· και προσκυνήστε αυτόν που έκανε τον ουρανό και τη γη και τη θάλασσα και τις πηγές των υδάτων. 

8 Και ακολούθησε ένας άλλος άγγελος, λέγοντας: Έπεσε η Βαβυλώνα, έπεσε, η μεγάλη αυτή πόλη, επειδή έκανε όλα τα έθνη να πιουν από το κρασί της οργής της πορνείας της. 

9 Και ο τρίτος άγγελος τους ακολούθησε, λέγοντας με μεγάλη φωνή: Αν κάποιος προσκυνήσει το θηρίο και την εικόνα του, και λάβει το σημάδι του στο μέτωπό του ή στο χέρι του, 

10 Αυτός θα πιει από το κρασί της οργής του Θεού, που χύνεται χωρίς ανάμειξη στο ποτήρι της οργής του. και θα βασανισθεί με φωτιά και θειάφι ενώπιον των αγίων αγγέλων και παρουσία του Αρνίου: 

11 Και ο καπνός του βασάνου τους ανεβαίνει στους αιώνες των αιώνων· και δεν έχουν ανάπαυση μέρα ούτε νύχτα, όσοι προσκυνούν το θηρίο και την εικόνα του, και όποιος λαμβάνει το σημάδι του ονόματός του.

endtimesforecaster.blogspot.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου