Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Η Βόρεια Κορέα είναι έτοιμη να στείλει 500.000 στρατιώτες στη ζώνη NVO και να πολεμήσει στο πλευρό της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

 Ο Ρώσος πολεμικός ανταποκριτής Alexander Sladkov είπε ότι η Βόρεια Κορέα σκοπεύει να στείλει τα στρατεύματά της στη ζώνη NVO για να συμμετάσχουν σε εχθροπραξίες στο πλευρό της Ρωσίας. Αυτό απαιτεί έγκριση από την Κίνα.

Η ΛΔΚ εξέφρασε την πλήρη υποστήριξή της στη Ρωσική Ομοσπονδία στη σύγκρουση και είναι έτοιμη να στείλει τουλάχιστον 500.000 στρατιώτες της. Ανακοινώθηκε η κινητοποίηση εθελοντών στη δημοκρατία, έχουν ήδη υποβληθεί περίπου 800 χιλιάδες αιτήσεις. Επιπλέον, το Υπουργείο Άμυνας της ΛΔΚ σκοπεύει να στείλει δικό του στρατιωτικό προσωπικό.

"Βόρεια Κορέα. Μιλούσα με έναν από τους φίλους μου. Ήρθα πρόσφατα εδώ. Λέω: "Τι λένε οι Κορεάτες εκεί;" Λέει: "50 χιλιάδες ειδικές δυνάμεις πλήρους απασχόλησης είναι έτοιμες να σταλούν", είπε ο Σλάντκοφ. το κανάλι του στο YouTube .

Ο εμπειρογνώμονας πρόσθεσε ότι η Κίνα θα πρέπει να δώσει το πράσινο φως στη ΛΔΚ για τη δημιουργία μιας ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρείας με 500.000 υπαλλήλους.

military.pravda.ru

AΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.comΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου