Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Τα σφάλματα Matrix επηρέασαν ακόμη και τον Άρη. Είναι πραγματικά σύντομα ότι «όλος ο κόσμος θα είναι ερειπωμένος»;

 

Στα τέλη Μαρτίου 2023, σχηματίστηκε στον ουρανό μια μάλλον σπάνια και ασυνήθιστη αστρονομική εικόνα, στην οποία ο Δίας, ο Ερμής, η Αφροδίτη, ο Ουρανός και ο Άρης παρατάχθηκαν και από τις 25 Μαρτίου έως τις 30 Μαρτίου, προστίθεται και η Σελήνη:

Συνήθως, οι αστρολόγοι ερμηνεύουν τέτοια πράγματα για πολύ μεγάλο και συναρπαστικό χρόνο, υποσχόμενοι ενθουσιασμένοι κάποια μεγάλη ευτυχία / ατυχία, ή τουλάχιστον απλώς αλλαγές, αλλά οι αλλαγές είναι επίσης μεγάλες.

Δεν θα διαφωνήσουμε με την αστρολογία, αφού η επιστήμη είναι αρχαία, σκοτεινή και οι πλανήτες έχουν σίγουρα κάποιου είδους επιρροή στον κόσμο. Είναι πιθανό και πιθανότατα δημόσιοι αστρολόγοι που κατέχουν 1% ή λιγότερο από αυτές τις πληροφορίες να ερμηνεύουν εσφαλμένα τις διαμορφώσεις των κρυστάλλινων σφαιρών, αλλά άνθρωποι (ή όχι άνθρωποι) που έχουν όλη την πληρότητα της αρχαίας γνώσης και πιθανώς τον πίνακα ελέγχου του ο ίδιος ο ουράνιος θόλος, ξέρετε λίγο περισσότερο τους αστρολόγους. 

Επομένως, έχοντας όλη την πληρότητα των πληροφοριών, οι τεχνίτες και οι κουκλοπαίκτες του κόσμου μαντεύουν τα γεγονότα στην ουράνια εικόνα ή το αντίστροφο - στρίβουν τις κρυστάλλινες σφαίρες σύμφωνα με τις δεσμεύσεις. Λοιπόν, αφού μιλάμε για παγκόσμια γεγονότα και γεγονότα, τότε, φυσικά, τέτοιοι πλανήτες παραταγμένοι στη σειρά υπόσχονται, αναμφίβολα, σοβαρές παγκόσμιες αλλαγές. 

Σύντομα θα μάθουμε ποιες θα είναι αυτές οι αλλαγές, αλλά προς το παρόν, ο ελαφρώς φρικιασμένος κύριος @TwistedLuckINC μοιράστηκε ένα ΒΙΝΤΕΟ με συναδέλφους του με καπέλα από αλουμινόχαρτο τοποθετημένα σε άρθρωση πισινών , το οποίο μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο Η ουσία του είναι η εξής:

Όπως μπορείτε να δείτε, ο πλανήτης Άρης, που ήταν ΠΑΝΩ από τη Σελήνη, πέρασε ξαφνικά ΚΑΤΩ από τη Σελήνη σε διάστημα 24 ωρών, κάτι που δεν μπορεί να είναι κατ' αρχήν. Ούτε η Σελήνη, ούτε καν ο Άρης, κινούνται τόσο γρήγορα. 

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του βίντεο, αποδείχθηκε ότι ο κύριος @TwistedLuckINC δεν είναι ο μόνος τόσο τρελός:

Δεδομένου ότι η Σελήνη κινείται μάλλον γρήγορα στον ουρανό, είναι καθαρά θεωρητικά είναι δυνατό να υποθέσουμε ότι κάποια στιγμή της ημέρας τρέχει με κάποιο τρόπο γύρω από τον Άρη. Αλλά βλέπουμε ότι η εικόνα παραμένει από την αυγή μέχρι το σούρουπο, και η εικόνα φαίνεται με τον ίδιο τρόπο από την Ευρώπη μέχρι την Αλάσκα. 

Η πιο απλή εξήγηση προσφέρεται από τους Flat Earthers. Κατά τη γνώμη τους, χθες ή προχθές στο Βατικανό, όπου πιθανολογείται ότι βρίσκεται ο πίνακας ελέγχου των κρυστάλλινων σφαιρών, κάποιος, έχοντας φάει, πέταξε την μπότα του στον πίνακα ελέγχου, με αποτέλεσμα η άνοδος του  Άρη δεν έγινε εκεί. 

Αν και η απλούστερη εξήγηση είναι συνήθως η πιο σωστή, πολλοί άνθρωποι είτε πιστεύουν σε μια στρογγυλή γη, σαν στον πρωταγωνιστικό και εμπνευσμένο ρόλο του αγαπητού Λεονίντ Ίλιτς, είτε απλώς βρίσκουν τη θεωρία του συντρόφου Κοπέρνικου την πιο βολική. Επομένως, πιθανώς, θα χρειαζόταν κάποια πιο κατανοητή θεωρία, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν τέτοιες θεωρίες.  

Χωρίς να υπολογίζουμε φυσικά τη θεωρία του Matrix, που σαν μια ενιαία θεωρία των πάντων συμφιλιώνει τους υποστηρικτές μιας στρογγυλής, κούφιας, επίπεδης και ό,τι κι αν είναι η Γη. Οποιαδήποτε θαύματα είναι πιθανά στο Matrix, συμπεριλαμβανομένης της Τεχνητής Νοημοσύνης που διαβάζει το μυαλό. Είναι πιθανό ότι ο κόσμος μόλις μπήκε σε αυτήν την εποχή των θαυμάτων. Αλλά αν θα είναι μια μαγική τρύπα από κουνέλι ή απλώς ένα χωράφι στη χώρα των ηλίθιων είναι ακόμα άγνωστο, επομένως παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων. 

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ THE BIG THE ONE : Corfiatiko.blogspot.com

1 σχόλιο:

 1. ΠΟΙΑΝΟΎ ΑΡΗ ?

  ΤΟΥ...ΠΑΠ@ΡΗ ΝΑ ΔΕΊΤΕ 🤣🤪
  ΧΑΜΌΣ.
  ΌΛΟΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΚΡΟΝΙΟΙ ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ ΚΑΜΠΛΑΛΟΒΛΑΚΕΣ ΗΜΙΒΛΑΚΕΣ.
  ΔΕΝ ΞΈΡΟΥΝ ΔΕΝ ! ΈΧΟΥΝ ΓΝΏΣΗ ΓΝΏΣΗΣ ΕΊΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΆ ΆΒΟΥΛΑ ΠΙΌΝΙΑ ΜΛΚΖΜΝ ΠΟΥ ΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΙΘΗΚΟΠΑΠΑΓΑΛΙΖΩΝΤΑΣ !!!
  ΦΟΒΕΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΗΤΤΟΠΆΘΕΙΑ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΑ.

  🪖🗡️⚖️

  ΑπάντησηΔιαγραφή