Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Τον Απρίλιο του 2023 αρχίζει το τέλος του κόσμου.

 

Μετά την 24η Φεβρουαρίου 2022 το Κίεβο δεν μπορεί πλέον να χαρακτηριστεί ως μια από τις πιο ήρεμες πόλεις της Ευρώπης: ο ήχος των μαχητικών αεροσκαφών, των πυραύλων κρουζ, οι δυνατοί κρότοι της αεράμυνας και οι πολύ πραγματικές εκρήξεις που κάνουν τα κτίρια να τρέμουν ακούγονται κατά διαστήματα στον ουρανό. Έτσι, κανείς δεν εξεπλάγη ιδιαίτερα όταν κάτι έκανε έναν μικρό θόρυβο στον ουρανό ή κάπου στο έδαφος την Κυριακή:

Ο συγγραφέας γράφει ότι η μισή πόλη έχει φρικάρει, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Αν οι κάτοικοι του Κιέβου είχαν ακούσει αυτόν τον ήχο πριν από μερικά χρόνια, ολόκληρη η μητρόπολη πιθανότατα θα είχε ανεβάσει στροφές. Και αυτός ο ήχος θα μπορούσε να είχε προέλθει είτε από νέα αεροπλάνα που πετούσαν στον ουρανό είτε από ένα βαρύ τρένο που μετέφερε δυνάμεις και κεφάλαια για τη διάθεση των περιττών χρωμοσωμικών βοοειδών. 

Ωστόσο, εκείνο το βράδυ στην Οδησσό υπήρχε κάτι τέτοιο:


Έτσι, εδώ είναι αρκετά προφανές ότι οι άνθρωποι έγιναν μάρτυρες των λεγόμενων "ήχων σάλπιγγας" που συγκλόνισαν την πόλη δύο φορές: μία φορά στο ηλιοβασίλεμα, τη δεύτερη φορά στο σκοτάδι.

Στο βίντεο που ακολουθεί, στο πρώτο λεπτό μια γυναίκα μοιράζεται τις εντυπώσεις της και στο δεύτερο λεπτό τον ίδιο ήχο:


Έτσι, είναι πολύ πιθανό η Οδησσός να ήταν το επίκεντρο του ήχου και η υπόλοιπη Ουκρανία να επηρεάστηκε από αυτόν. Επιπλέον. 

Όπως αναφέρει ο αναγνώστης μας Justin στις 16 Μαρτίου κάτι παρόμοιο συνέβη στη Μόσχα:

Κάποτε, αυτοί οι παράξενοι βόμβοι παρουσίαζαν μεγάλο ενδιαφέρον για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, καθώς συχνά ήταν οι προάγγελοι ενός σεισμού ή μιας ηφαιστειακής έκρηξης. Για παράδειγμα, πριν από την έκρηξη του ηφαιστείου Kilauea στη Χαβάη, τα νησιά βουίζουν με τον ίδιο τρόπο για ένα δεκαπενθήμερο.

Ωστόσο, οι σεισμοί μετά από τέτοια φαινόμενα δεν συμβαίνουν πάντα, και συμβαίνουν και χωρίς πολλά φαινόμενα. Ως εκ τούτου, το ενδιαφέρον των χωρών και των λαών για τέτοιους ήχους έχει μειωθεί και πολλοί πλέον τους συνδέουν με την αιώρηση μεγάλων διαστημοπλοίων πάνω από μια συγκεκριμένη περιοχή.  Αλλά τι θα μπορούσαν να κάνουν τέτοια σκάφη πάνω από την Οδησσό;

Πριν από μερικές ημέρες η Natalia Gubina μοιράστηκε με τους συνδρομητές τους υπολογισμούς της για την ημερομηνία της τελευταίας έβδομης του Δανιήλ και της Μεγάλης Θλίψης. Στους υπολογισμούς της η Ναταλία αναφέρθηκε σε μια αποκάλυψη που είχε λάβει προηγουμένως σχετικά με τον χρόνο της Δευτέρας Παρουσίας, η οποία, σύμφωνα με την ίδια, θα συμβεί το 2030. Επομένως, αν αφαιρέσουμε 7 χρόνια από την ημερομηνία που δόθηκε στη Ναταλία, παίρνουμε την αρχή του Απριλίου 2023:


Δεδομένου ότι οι αποκαλύψεις από ψηλά για πράγματα όπως η Αρπαγή και το τέλος του κόσμου είναι πολύ προσωπικές, δεν θα σχολιάσουμε την αποκάλυψη της Ναταλίας με κανέναν τρόπο. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις μαρτυρίες όλων εκείνων που έχουν δει κάτι παρόμοιο σε διάφορες χρονικές στιγμές, οι έσχατοι καιροί θα ξεκινήσουν με ήχους σάλπιγγας στον ουρανό, αλλά ο ήχος θα είναι τόσο δυνατός και συνεχής που οι άνθρωποι θα τρέχουν μακριά από τον τρόμο. Θα μπορούσε λοιπόν κάλλιστα να είναι ότι το όλο θέμα μόλις τώρα αρχίζει και θα εισέλθει στην τελική του φάση τον Απρίλιο, γι' αυτό προσέξτε τις εξελίξεις.

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ THE BIG THE ONE :Corfiatiko.blogspot.com

1 σχόλιο:

 1. ΕΊΝΑΙ ΥΠΈΡΗΧΟΙ... ΓΙΑ ΤΑ ΑΒΟΥΛΑ ΠΙΟΝΙΑ ❗❗❗

  ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΊΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΎ
  ΤΑ ΑΚΟΎΝΕ.

  ΜΠΕΕΕ

  ΈΧΕΤΕ ΙΔΈΑ ΤΙ ΚΆΝΟΥΝ ΜΕ ΥΠΕΡΉΧΟΥΣ ❓

  ΤΟ ΠΕΊΡΑΜΑ ΝΟΗΤΙΚΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΛΥΣΑΞΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ.
  ΓΕΝΕΤΙΚΆ ΠΕΙΡΆΜΑΤΑ ΣΕ ΔΗΜΌΣΙΑ ΘΈΑ.


  🤔

  ΑπάντησηΔιαγραφή