Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ...

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

To ιστολόγιο έχει επακριβώς προβλέψει το μέλλον. Όλες οι εκτιμήσεις του ιστολογίου επιβεβαιώθηκαν πλήρως.Και για τα οικονομικά, τις τράπεζες, και για την έκρηξη του πληθωρισμού και την κατάρρευση τραπεζών και οικονομίας.

Το ιστολόγιο όμως σήμερα θα σας πει και κάτι μεγαλύτερο. Ότι "ΛΙΓΟ ΠΡΊΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΌΣ (πιθανόν με τους τούρκους) ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΙΡΈΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΊΑΣ ΝΔ". 

Οι διόπτρες μας παρακολουθούν τα πάντα... και για ΟΛΑ αυτά ...(.Μορατόριουμ, αλληλοπροτάσεις, ειρήνη, αγκαλιές, φιλιά, τριψοκώλια, τσιριμονιές, μπακατρουλοκανατιές, τα καταφέρανε να κοιμηθούνε χωρίς καν να πέσει ο Ερντογάν. Αν βγει και κανένας άλλος να περιμένουμε αφοπλισμό όχι Δωδεκανήσων, αλλά της χώρας ολόκληρης.) ...θα έρθει η ώρα της ΠΛΗΡΩΜΗΣ.

Υ.Γ Εκεί γύρω  στην έκλειψη στις 5 Μάη....χο χο χο τα λέγαμε ...νομίζεται ΤΥΧΑΙΑ γίνονται ΜΑΖΙ οι εκλογές σε Τουρκία και Ελλάδα με διαφορά 1 εβδομάδας;;

ανακοπή της επιρροής του άξονα Ρωσίας - Κίνας - Τουρκίας για τον έλεγχο των ενεργειακών περασμάτων από τον Κόλπο αλλά και των πρώτων υλών της Αφρικής προς την Ευρώπη θα προκαλέσει τεράστιες μετατοπίσεις γεωπολιτικών "τεκτονικών πλακών" περί την πραγματική "Μέση Γη", την Μεσόγειο. Ήδη οι προθέσεις του Ντραγκι στην Ιταλία δείχνουν ότι αυτός μάλλον διάβαασε τα σημεία των καιρών και τα επερχόμενα Τα πρώτα θύματα αυτών των προσαρμογών, απ ότι φαίνεται, θα είναι ο Ερντογαν και ο Μητσοτάκης. "

1 σχόλιο:

  1. ΓΑΤΟΝΙΑ ΕΊΣΤΕ.

    ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΕΝΟΥΝ...
    ΒΛΈΠΕΤΕ ΟΙ ΛΑΓΟΥΜΑΤΙ ΕΊΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΕΧΑΛΑ😃


    ΚΆΤΣΕ ΚΟΙΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή