Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ: ρώσικες πτήσεις VIP από Ισραήλ προς Συρία!!!Συναντήσεις Ρώσων Ισραηλινών αξιωματούχων για το συριακό πύραυλο που έφτασε στην Dimona!!

 

Διπλωματικό αεροπορικό θρίλερ είναι σ΄εξέλιξη προχθες ως και σήμερα στο Ισραήλ με ρώσικα αεροπλάνα VIP που πρωτοφανώς απογειώνονται από το Αεροδρόμιο Ben Gurion για ρώσικη βάση στη Λατάκια Συρίας.

Ισραηλινές δημοσιογραφικέ πηγές αναφέρουν ότι στις 27 Απριλίου πραγματοποιήθηκε μια πολύ σπάνια απευθείας πτήση από Ισραήλ για Συρία. Ένα VIP αεροσκάφος της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας (RA-65992) απογειώθηκε από το Αεροδρόμιο Ben Gurion προς τη ρώσικη βάση στη Λατάκια.

Σήμερα 29/4/21 το ασυνήθιστο φαινόμενο συνεχίζεται, για δεύτερη φορά αυτήν την εβδομάδα: αεροσκάφος της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας ένα Topolov TU-134 (RA-65992) προσγειώθηκε στο Αεροδρόμιο Ben Gurion. Σε σύντομο χρονικό διάστημα το αεροπλάνο θα απογειωθεί για τη ρωσική στρατιωτική βάση στη Λατάκια της Συρίας.

σήμερα

Σε αντίθεση με το πρόγραμμα πριν από την πτήση (και σε αντίθεση με την απευθείας πτήση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη από το Αεροδρόμιο Ben Gurion προς τη Λατάκια στη Συρία) φαίνεται ότι το αεροπλάνο συνεχίζει προς τη Ρωσία. Δεν ξέρω γιατί άλλαξαν τα σχέδια αλλά κάτι συμβαίνει αναφέρει τώρα η δημοσιογραφική πηγή.

Ποιο είναι το αντικείμενο αυτής της αξιοπερίεργης κινητικότητας.

Ισραηλινές δημοσιογραφικές πηγές ανέφεραν στις 27/4/21 ότι ένα ρωσικό ιδιωτικό αεροπλάνο έφτασε το μεσημέρι από τη ρωσική πρωτεύουσα, τη Μόσχα, και στη συνέχεια απογειώθηκε για τη Συρία και προσγειώθηκε στην αεροπορική βάση Hmeimin. Το αεροπλάνο μετέφερε VIP προσωπικότητες, χωρίς να διευκρινίσει ποιοι ήταν. Σύμφωνα με την παρακολούθηση από ιστότοπους εναέριας κυκλοφορίας, η πτήση έφερε τον κωδικό “RA-65992”. Πηγές των Ισραηλινών μέσων ενημέρωσης ανέφεραν ότι η επίσκεψη μπορεί να σχετίζεται με τον συριακό πύραυλο που έφτασε στον αντιδραστήρα Dimona την περασμένη εβδομάδα…

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου