Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

Το τεχνητό δράμα κορυφώνεται και τα γκοϊμ κοιτούν αποσβολωμένα. (μην χειροκροτούν κιόλας φοβάμαι).

Η μεγάλη επανεκκίνηση= μεγάλη ανακατανομή του πλούτου= επίσπευση του ερχομού του Υπερκράτους, η οποία ονομάστηκε κόβιντ 19 κλείνει έναν χρόνο σκλαβιάς και γενοκτονίας. Πρώτα ψυχικής, μετά οικονομικής και τέλος και υγειονομικής (αλλά πιότερο απ το μπόλι παρά απ το μικροβιάκι τους).

Οι άνθρωποι μετά την ακατάσχετη πλύση εγκεφάλου από τα συστημικά μήντια τρέχουν φρενήρεις να μπολιαστούν με ανείπωτη χαρά.

Οι εταιρείες τρίβουν τα χέρια τους η μία πίσω από την άλλη για το πιά θα πρωτοσμπρώξει τα προϊόντα της στους πλασιέ που ονομάζουμε πολιτικούς και εμπειρογνώμονες. (Των ελλήνων και άλλων ανεξάρτητων ερευνητών φυσικά αποσιωπώνται). Αλλά το φαρμακάκι από του οβραίους ας το τσιμπήσουμε τώρα.

Οι πολιτικοί λένε ότι το τελευταίο αποκούμπι ανάσας μας που θα ήταν τα κοιτάσματα της ΑΟΖ, η Ελλάδα δεν πρέπει ποτέ να τα εξορύξει ,και πρέπει αντίθετα να στραφεί στην “πράσινη ενέργεια” (ατζέντα 2030, codex alimentarius,  θυγατρικές gates και Musk κτλπ).

Ο Υπερκαπιταλισμός σιγά σιγά εξαφανίζει και επίσημα πλέον όλες τις άλλες οικονομικές τάξεις. Και η Νέα Εποχή έρχεται δυναμικά και αποφασισμένη με ρομπότς, τεχνητή νοημοσύνη, νανοτεχνολογία και όλα τα καλούδια που θα τελειοποιήσουν την ανθρωποσκλαβιά.

Ο άνθρωπος αποπνευματοποιείται, και εμπορευματοποιείται μέχρι μυελού οστέων αλλά και πέραν τούτου, εφόσον οι σκέψεις και η συνείδηση είναι το επόμενο στάδιο που θέλουν οι μαριονετίστες των εθνών να καταλάβουν.

Τα λίγα αποκτήματα της μεσαίας τάξης αποψιλώνονται από τα χέρια της και περνάει στα Υπερταμεία των διεθνιστών καρχαριών. Γη, κτήματα, κτήρια, επιχειρήσεις, γίνονται θύματα ενός ανερυθρίαστου πλιάτσικου. Πάνω από 300.000 συμπολίτες μας χάνουν τα σπίτια τους πχ τώρα με τους πλειστηριασμούς.

Οι βλασφημίες διαδέχονται η μία την άλλη απ την εθνοκτόνα πιονο-κυβέρνηση. “Τα εμβόλια είναι το άγιο φώς μας φέτος”, και ποιος ξέρει τί άλλα ξεστόμισαν.

Η “νέα κανονικότητα” (μάλλον ανωμαλία), προγραμματίζει τον πολίτη των εσχάτων χρόνων σε κοινωνίες πολλών ταχυτήτων μεταξύ σφραγισμένων και μη.

Το άλλο το μόγγολο στην τουρκία της Biontech είπε θα εμβολιάζει τα ΜΩΡΑ!!! από 6 μηνών, και στην αυστρία ξεκίνησαν στα βρέφη self test με γλυφιτζούρια, και η ιδέα του άρεσε του ψυχακούλη να τη φέρουμε και δω! (Και που είστε ακόμα ραγιαδάκια μου!)

Και μέσα σε όλα αυτά, ο κόσμος πέφτει στα ψυχοφάρμακα αντί καρφί πάνω στα κεφάλια των δυναστών του. Αυτή η κοινωνία με αφήνει άναυδο ώρες ώρες.

 

ΥΓ: ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ.

Αυτά και καλή Ανάσταση. Όχι το εννοώ, ΑΝΑΣΤΑΣΗ. Ψυχής τε και σώματος και έθνους. Γιατί θνήσκουμε οικτρά (πως λέμε ολίγον έγκυος). Ας μας φωτίσει ο Θεός να δράσουμε πριν βράσουμε.

katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου