Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Είσαι ξύπνιος ακόμα; Η καταιγίδα είναι εδώ.

ΑΠΟ ΤΟΝ .

Μακροχρόνια αλλά γυμνά μαζί μου, υπάρχουν πολλά να χωνέψω.
Υπάρχουν εκείνοι από εμάς που παρακολουθούμε και ξυπνούμε, δεν ξυπνούσαμε και ξέρουμε τι ώρα είναι και τι συμβαίνει. Και υπάρχουν εκείνοι που δεν θα το ξέρουν αν μια πυρηνική βόμβα δεν προσγειωθεί στην μπροστινή αυλή τους. Αυτό δεν είναι υπερβολή. Έχω και τα δύο στην οικογένειά μου. 

Ο Steve Quayle λέει: "Αυτό που έρχεται δεν έρχεται πλέον, είναι εδώ." Συμφωνώ και προσπαθώ να ξυπνήσω όσο περισσότερο μπορώ. Η προφητεία αποκαλύπτεται τόσο γρήγορα όσο ένα τρένο σφαίρας.

Είπα πριν από λίγους μήνες ότι οι ιππείς της αποκάλυψης συγκλόνισαν. Και συμβαίνει.
Γνωρίζατε: Το " Apocalypse " προέρχεται από τα ελληνικά, την αρχική γλώσσα του Βιβλίου της Αποκάλυψης. αυτό σημαίνει ότι "Αποκαλύψτε, αποκαλύψτε, αποκαλύψτε."

Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω δει περισσότερα να αποκαλύπτονται από σήμερα. Τόσο πολύ κακό και ανομία έχει αποκαλυφθεί τους τελευταίους μήνες, είναι εντυπωσιακό.

Αν θέλετε να αναζητήσετε τον πρωτοπόρο στον αντίχριστο, δείτε τους 3 πιο ισχυρούς άντρες στον κόσμο. Αυτά τα ονόματα εμφανίστηκαν ξανά και ξανά, Bill Gates, George Soros και Obama. Ο Xi της Κίνας δεν πρέπει να μειωθεί, θυμηθείτε ότι η Αποκάλυψη μας λέει ότι ένας στρατός προέρχεται από την Ανατολή.

Οι παραπάνω 3 άνδρες είναι συνενωμένοι σαν σίδερο και πηλό στο άγαλμα του Δανιήλ.
Η Μέση Ανατολή βρίσκεται στο δρόμο προς την αποσταθεροποίηση. Ο Μπάιντεν αγνοεί το Ισραήλ και στέλνει εκατομμύρια ξανά στους Παλαιστινίους. Αφαίρεσε την τρομοκρατική ονομασία από τους Ιρανούς που υποστηρίζονται από τους αντάρτες Χούτι στην Υεμένη. Ίσως να μην το γνωρίζετε γιατί δεν είχε μεγάλη κάλυψη, αλλά έγινε απόπειρα πραξικοπήματος στην Ιορδανία. Ο Βασιλιάς Αμπντουλάχ έχει ανακοινώσει το τέλος του και εξακολουθεί να στέκεται ως Βασιλιάς. Αν αφαιρεθεί, η Μέση Ανατολή θα πέσει και θα ήταν καταστροφικό για το Ισραήλ και τους Χριστιανούς.

Βλέπετε λοιπόν ότι οι σφραγίδες είναι ανοιχτές και αποκαλύπτονται σελίδες προφητείας. Ώρα να δώσετε προσοχή.

Η ανομία αφθονεί ακόμη και στην Αμερική. Ο George Soros είναι ένας άνθρωπος που δημιουργεί ανομία και χάος.  Ο Γκέιτς επικεντρώνεται περισσότερο στον πληθυσμό, αλλά είναι μεγάλο μέρος της πανούκλας και του χάους.

Ο μισός κόσμος συμμορφώθηκε με το βασίλειο του θηρίου και ο άλλος μισός διώκεται επειδή δεν συμμορφώνεται. Σήμερα οι εικόνες και μια έκθεση δείχνουν άτομα με διανοητική αναπηρία να κρατούν μαζί τους ουρλιάζοντας καθώς τους δίνουν ένα εμβόλιο. Αυτό είναι έγκλημα. Έχουν δικαιώματα.


Θέλω να περάσω λίγο χρόνο στον Τζορτζ Φλόιντ. Ο κανόνας του Mob έχει αναλάβει τα εκτελεστικά, νομοθετικά και δικαστικά μας τμήματα της κυβέρνησης. Αλλά η τελευταία μου ανάρτηση επεκτάθηκε στη δήλωση της Πελόσι για την ανθρωπιστική θρησκεία όταν ανακήρυξε τον Τζορτζ Φλόιντ ως σωτήρα που θυσίασε τη ζωή του.

Αλλά ξέρατε ότι πέρυσι οι ιεροκήρυκες του δρόμου ήρθαν από παντού να βαπτίσουν ανθρώπους στον χώρο όπου πέθανε. Εκεί αναφέρθηκαν επίσης θαύματα. Λοιπόν σήμερα είναι μια αυτόνομη ζώνη.

Οι επιχειρήσεις, οι μαύρες επιχειρήσεις υποφέρουν, αλλά δεν νοιάζονται. Είναι δαιμονικό.

Μιλώντας για δαιμονικά δημιουργούνται τα πρώτα ανθρώπινα έμβρυα μαϊμού. Δεν έπρεπε καν να εξηγήσω το κακό.

Ο Μπάιντεν εξετάζει το ενδεχόμενο να υποχρεώσει τα θρησκευτικά νοσοκομεία να κάνουν χειρουργικές επεμβάσεις αλλαγής φύλου παραβιάζοντας τη συνείδησή τους.

Και ο Bruce Jenner είναι υποψήφιος για κυβερνήτης της Καλιφόρνια ως Kaitlyn Jenner.
Ζούμε στους καιρούς για τους οποίους προειδοποιήσαμε. Η Κίνα, η Ρωσία και το Ιράν απειλούν με πόλεμο και αυτή είναι η λιγότερη από τις ανησυχίες μας. 

 Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα έλεγα ποτέ ότι ο πόλεμος ήταν οι λιγότερες ανησυχίες μας. Η κρίση του Θεού είναι σε εξέλιξη αγκιστρώστε την πανοπλία σας του Θεού και σταθείτε σταθερή και τολμηρή στον Χριστό. Θα μας προστατεύσει. Μόνο ο Θεός μπορεί να ηρεμήσει αυτήν την καταιγίδα. Αναζητήστε καταφύγιο ΤΩΡΑ στην αγκαλιά Του.

iamnotashamedofthegospelofchrist.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ I AM NOT ASHAMED OF THE GOSPEL OF CHRIST : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου