Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Έρχεται καραντίνα μέσα στο καλοκαίρι;

Σήμερα, σε ένα από τα δημοφιλή Δυτικά φόρουμ, εμφανίστηκε το ακόλουθο μήνυμα:

Δεν γνωρίζω ακόμα τις λεπτομέρειες, αλλά οι αεροπορικές εταιρείες φαίνεται να έχουν απενεργοποιήσει αισθητά τον εφοδιασμό - οι παραγγελίες για αγορά ανταλλακτικών, οι οποίες συνήθως γίνονται αρκετούς μήνες νωρίτερα και δεν γίνονται δεκτές σε κανονικές ώρες , έχουν σταματήσει ... και εν τω μεταξύ, ο χρόνος έχει λήξει.

Μοιάζει με έναν τρόπο εξοικονόμησης χρημάτων. Θυμάμαι ότι βλέποντας σκηνές πολύ παρόμοιες με αυτές που συμβαίνουν στην Ινδία σήμερα, εμφανίστηκαν στην Κίνα λίγους μήνες πριν από το Μάρτιο του 2020.

Ίδια σκατά, διαφορετικό έτος. Ακούει κανένας άλλος στον κλάδο;

Ο γνωστός Αμερικανός πολιτικός επιστήμονας Χαλ Τέρνερ, πουλάει αυτά τα νέα για χρήματα , αλλά εμείς, ως αξιοπρεπείς άνθρωποι, μοιραζόμαστε δωρεάν πληροφορίες με τους αναγνώστες μας:

Επιπλέον, πολύ πιο τρομακτικά νέα εμφανίστηκαν σήμερα στο GLP :

Uncle Intel: 15 κατασκηνώσεις θα κατασκευαστούν γύρω από το Λονδίνο έως τον 20 Οκτωβρίου 2021, 250 σε ολόκληρη τη χώρα. Είδα τα έγγραφα. Πιστεύουμε ότι είναι χτισμένες για τους μη εμβολιασμένους. Είναι δύσκολο να τα πιστέψεις όλα αυτά, αλλά φαίνεται ότι σύντομα θα δούμε αυτήν τη νέα πραγματικότητα.

Φυσικά, δεν ξέρουμε πόσο μπορούμε να εμπιστευτούμε αυτές τις ανώνυμες πηγές, αλλά αν τα μηνύματα είναι αληθινά, τότε μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού πρέπει να περιμένουμε την πιο σοβαρή καραντίνα, πριν από την οποία θα μειωθούν οι κλειδαριές της άνοιξης του 2020. Σε κάθε περίπτωση, οι πτήσεις θα ακυρωθούν σίγουρα και για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Φαίνεται επίσης ότι η κατασκευή «κέντρων υγείας» στον κόσμο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και μόνο στην Αγγλία σχεδιάζουν να ξεκινήσουν 250. Σίγουρα άλλες χώρες ακολουθούν τα σχέδια του πενταετούς σχεδίου. 

Από την άλλη πλευρά, δεδομένης της συγχρονικότητας των μηνυμάτων, μπορεί κανείς να σκεφτεί ότι αυτό είναι ένα είδος γεμίσματος για να εκφοβίσει απλά τους ανθρώπους - δηλαδή, η εφοδιαστική των αεροπορικών εταιρειών συνεχίζει να λειτουργεί όπως θα έπρεπε και δεν υπάρχουν ακόμη στρατόπεδα αντίκες. Ωστόσο, δεδομένου του τι συμβαίνει τώρα στην Ινδία, βλέπουμε μια επανάληψη του σεναρίου στο Wuhan, σε μεγαλύτερη κλίμακα. Κατά συνέπεια, μπορεί να είναι ο δεύτερος κύκλος καραντίνας, επομένως παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων.  

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THE BIG THE ONE : Corfiatiko.blogspot.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου