Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

To Deagel έχει φύγει τώρα, εξαφανίστηκε από το Διαδίκτυο - Τι συνέβη; Η προειδοποίησή τους για τη σφαγή του δυτικού κόσμου έως το 2025.

 Του Στέφαν Στάνφορντ.

Ενώ είχαμε αναφέρει πριν από λίγες μέρες ότι ο μυστηριώδης ιστότοπος Deagel.com είχε «σκοτεινιάσει» αφαιρώντας όλες τις αναφορές για την «πρόβλεψη» του 2025 για την Αμερική και τον κόσμο, μια «πρόβλεψη» που προβλέπει ότι η Αμερική θα εξαφανιστεί μέχρι τότε , χάνοντας πάνω από 200 εκατομμύρια ανθρώπους ενώ μεταμορφώνεται σε ένα έθνος 3ου κόσμου, δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για αυτό που συνέβη έκτοτε. 

Η Deagel δεν είναι πλέον online . Σε όλη αυτή τη στιγμή. Και ο ιστότοπός τους έχει κλείσει τουλάχιστον από το απόγευμα της Δευτέρας, 26 Απριλίου, όταν μάθαμε για πρώτη φορά ότι είχε αφαιρεθεί εντελώς από το Διαδίκτυο αφού έλαβε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον αναγνώστη ANP «Carrie» που μας είπε ότι είχε επισκεφτεί τον ιστότοπό τους για να αναζητήσει οποιεσδήποτε νέες ενημερώσεις και εξεπλάγην που δεν τις έβλεπαν πλέον. 

Και ενώ η Deagel θα μπορούσε να κλείσει για έναν σημαντικό επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας τους, για να εμφανιστεί ξανά κάποια στιγμή στο μέλλον, όπως ανέφερε η Carrie στο email της σε εμάς, πίστευε ότι ήταν πολύ περίεργο που θα κατέβαιναν οποιοδήποτε είδος συντήρησης ξανά τόσο σύντομα μετά την πλήρη κατάργηση των προβλέψεών τους για το 2025 και του ανησυχητικού σημειώματος που προειδοποίησε για τον πυρηνικό πόλεμο στο μέλλον μας.

Και αυτή η συνολική απομάκρυνση του Deagel ήρθε σύντομα μετά από μια έκθεση σχετικά με αυτούς στον Doug Casey International Man που έγινε viral, μια έκθεση στην οποία ο Casey χαρακτήρισε την πρόβλεψη του Deagel "το μεγαλύτερο πράγμα στον κόσμο" για τη μαζική πρόβλεψη του πληθυσμού για την Αμερική και τη Δυτική Ευρώπη.  

Με τον Deagel να ονομάζεται «η πιο μυστική υπηρεσία πληροφοριών της Αμερικής»  μια υπόδειξη για το γιατί οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν γνώριζαν καν ότι ο Deagel υπήρχε, όπως είχαμε αναφέρει στο ANP στις 17 Οκτωβρίου του 2020 σε αυτήν την ιστορία με τίτλο «Ο Deagel προειδοποιεί, μια επικίνδυνη νέα τάση υπάρχει στη χώρα που θα επισκιάσει τις ερχόμενες εκλογές, το Covid-19 και το κοινωνικό χάος που εμπνέεται από τους δημοκράτες σε όλη την Αμερική ", σε μια μυστηριώδη σημείωση που είχαν αφήσει στον ιστότοπό τους τότε, " Το πιο πιθανό σημαντικό γεγονός της δεκαετίας του 2020 θα μπορούσε να αφήσει δισεκατομμύρια θύματα » . 

Επίσης προειδοποιώντας σε αυτό το σημείωμα ότι ο δυτικός κόσμος είχε χτιστεί πάνω σε ψέματα, προχωρήσαμε και τον αναδημοσιεύσαμε εδώ, καθώς ήταν η τελευταία πλήρης επικοινωνία που λάβαμε από έναν πολύ «συνδεδεμένο» ιστότοπο που χρησιμοποίησε το «βαθύ κράτος» « ως πηγές τους.

Το 2014 δημοσιεύσαμε μια δήλωση αποποίησης σχετικά με την πρόβλεψη. Σε έξι χρόνια το σενάριο άλλαξε δραματικά. Αυτή η νέα δήλωση αποποίησης αποσκοπεί να ξεχωρίσει την κατάσταση από το 2020 και μετά. 

Το να μιλάς για τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρωπαϊκή Ένωση ως χωριστές οντότητες δεν έχει πλέον νόημα. Και οι δύο είναι το δυτικό μπλοκ, συνεχίζουν να τυπώνουν χρήματα και θα μοιράζονται την ίδια μοίρα. 

Μετά το COVID μπορούμε να εξαγάγουμε δύο σημαντικά συμπεράσματα: 

1) Το μοντέλο επιτυχίας του Δυτικού κόσμου έχει χτιστεί πάνω σε κοινωνίες χωρίς ανθεκτικότητα που μπορεί να αντέξει ελάχιστα οποιαδήποτε δυσκολία, ακόμη και σε χαμηλή ένταση. Υποτίθεται ότι πήραμε την πλήρη επιβεβαίωση χωρίς αμφιβολία. 

2) Η κρίση COVID θα χρησιμοποιηθεί για να επεκτείνει τη ζωή αυτού του οικονομικού συστήματος που πεθαίνει μέσω του λεγόμενου Great Reset. 

Οι κυρίαρχες ελίτ ελπίζουν να παραμείνουν στην εξουσία, πράγμα που είναι το μόνο πράγμα που τους ανησυχεί πραγματικά. 

Η κατάρρευση του δυτικού χρηματοπιστωτικού συστήματος - και τελικά ο δυτικός πολιτισμός - υπήρξε ο κύριος μοχλός στις προβλέψεις μαζί με τη συμβολή της κρίσης με καταστροφικό αποτέλεσμα. 

Είναι πολύ πιθανό ότι η οικονομική κρίση λόγω των κλειδαριών θα προκαλέσει περισσότερους θανάτους από τον ιό παγκοσμίως. 

 Η έντονη πραγματικότητα των διαφορετικών και πολυπολιτισμικών δυτικών κοινωνιών είναι ότι η κατάρρευση θα έχει ποσοστό 50 έως 80 τοις εκατό ανάλογα με διάφορους παράγοντες, αλλά σε γενικές γραμμές οι πιο πολυπολιτισμικές, χρεωστικές και πλούσιες (υψηλότερο βιοτικό επίπεδο) θα υποστούν τα υψηλότερα ποσοστά . 

Ωστόσο, μια νέα τάση λαμβάνει χώρα επισκιάζοντας αυτήν. Η κατάσταση μεταξύ των τριών μεγάλων δυνάμεων έχει αλλάξει δραματικά. 

Στη συνέχεια, προειδοποιώντας για την πιθανότητα ενός μεγάλου πολέμου στη δεκαετία του 2020 που θα μπορούσε να οδηγήσει σε δισεκατομμύρια θύματα σε όλο τον κόσμο, θεωρούμε ανησυχητικό ότι ένας ιστότοπος που έχει κληθεί από κάποιο «μυστικό γραφείο πληροφοριών» που προειδοποιούσε για την απειλητική ατζέντα των παγκοσμιοποιητών ξαφνικά «φαντάστηκε» .: 

Η Ρωσία προετοιμάζεται για έναν μεγάλο πόλεμο από το 2008 και η Κίνα αυξάνει τις στρατιωτικές της ικανότητες τα τελευταία 20 χρόνια. Σήμερα η Κίνα δεν είναι δύναμη δεύτερης βαθμίδας σε σύγκριση με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Τόσο από στρατιωτική όσο και από οικονομική άποψη, η Κίνα βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο και σε ορισμένους συγκεκριμένους τομείς είναι πολύ μπροστά. 

Πριν από έξι χρόνια, η πιθανότητα ενός μεγάλου πολέμου ήταν μικρή. Έκτοτε, έχει αναπτυχθεί σταθερά και δραματικά και σήμερα είναι μακράν το πιο πιθανό σημαντικό γεγονός στη δεκαετία του 2020. Η απόλυτη σύγκρουση μπορεί να προέλθει από δύο τρόπους. Μια συμβατική σύγκρουση που περιλαμβάνει τουλάχιστον δύο μεγάλες δυνάμεις που μετατρέπεται σε ανοιχτό πυρηνικό πόλεμο Ένα δεύτερο σενάριο είναι δυνατό στο χρονικό πλαίσιο 2025-2030. 

Εάν δεν υπάρξει δραματική αλλαγή, φυσικά, ο κόσμος θα παρακολουθήσει τον πρώτο πυρηνικό πόλεμο. Η κατάρρευση των δυτικών μπλοκ μπορεί να προκύψει πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά τον πόλεμο. Δεν έχει σημασία. Ένας πυρηνικός πόλεμος είναι ένα παιχνίδι με δισεκατομμύρια θύματα και η κατάρρευση παίζει στα εκατοντάδες εκατομμύρια.

 Το ακόλουθο απόσπασμα μας έρχεται από αυτήν την ιστορία της ANP στις 22 Απριλίου 2015 .

Ο ίδιος ο Ντέγκελ προειδοποίησε για «καταστροφικό θάνατο» στις ΗΠΑ: 

Η κατάρρευση του δυτικού χρηματοπιστωτικού συστήματος θα εξαλείψει το βιοτικό επίπεδο του πληθυσμού του, ενώ θα τερματίσει τα προγράμματα ponzi όπως το χρηματιστήριο και τα συνταξιοδοτικά ταμεία. Ο πληθυσμός θα πληγεί τόσο άσχημα από μια πλήρη σειρά φυσαλίδων και  όπου η μηχανή μετανάστευσης θα αρχίσει να λειτουργεί με την αντίστροφη επιτάχυνση λόγω των κυματισμών που οδηγούν έτσι στην κατάρρευση των κρατών. 

Αυτή η αόρατη κατάσταση για τα κράτη θα εξελιχθεί σε ένα καταρράκτη με πρωτοφανή και καταστροφικά αποτελέσματα για την οικονομία. Ωστόσο, ο αριθμός των θανάτων θα είναι τρομερός. Ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία δεν υπήρχαν πολλοί ηλικιωμένοι μεταξύ του πληθυσμού. Τους περασμένους αιώνες οι άνθρωποι ήταν τυχεροί που έφτασαν στα 30 ή στα 40 τους. Η πτώση της Αμερικής πρόκειται να είναι πολύ χειρότερη από εκείνη της Σοβιετικής Ένωσης. Μια συμβολή της κρίσης με καταστροφικό αποτέλεσμα.

Το All News Pipeline πρώτο σας έφερε  τον Deagel στις 22 Οκτωβρίου 2014 σε μια ιστορία με τίτλο «Κυβερνητικός ιστότοπος που παρέχει το τέλος είναι κοντά» και μια συνέχεια στις 9 Απριλίου 2015 , στην οποία δείξαμε ότι δυτικά έθνη, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας, της Ισπανίας , Ιταλία, Αυστραλία, Ελλάδα, Ολλανδία, Καναδάς, Σουηδία, Ελβετία και Νορβηγία μεταξύ άλλων δείχνουν μείωση των αναμενόμενων πληθυσμών τους, μερικές φορές τεράστιες μειώσεις πληθυσμού όπως στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στο πρώτο βίντεο που ακολουθεί, ο Steve Quayle προσχώρησε πρόσφατα στην Infowars για να μας προειδοποιήσει ότι «η μεγάλη σφαγή είναι εδώ» , με τον γενικό στόχο των παγκοσμιοποιητών να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό σε μόλις 500 εκατομμύρια, όπως φαίνεται στο Georgia Guidestones, μια προσπάθεια που θα απαιτούσε 7 δισεκατομμύρια άτομα να «θανατωθούν ». 

Και με τον Deagel να μας δίνει μια πολύ καλή ένδειξη προτού αφαιρεθούν ότι ο παγκοσμιοποιητικός πόλεμος εναντίον του δυτικού κόσμου, καταργήθηκαν απλώς και μόνο επειδή έδωσαν στους Αμερικανούς πάρα πολλές πληροφορίες, μοιράζοντας μαζί μας δεδομένα από το « βαθύ κράτος » που πραγματικά δεν θέλαμε να ξέρουμε;

Το τελευταίο βίντεο παρακάτω, το οποίο ρίχνει μια ματιά στον ιστότοπο του Deagel και τις προβλέψεις του για το 2025 πριν από την κατάργησή του, προειδοποιεί ότι είμαστε μάρτυρες «αργής γενοκτονίας» το 2021 καθώς οι παγκοσμιοποιητές προσπαθούν να «συγκρατήσουν» και να «εξαλείψουν» « μεγάλο μέρος της ανθρώπινης φυλής καθώς καλπάζουμε προς το 2025. 
allnewspipeline.com
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ALL NEWS PIPE LINE : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου