Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Μπορούν τα εμβολιασμένα άτομα να κάνουν τους μη εμβολιασμένους ασθενείς; Ο Δρ. Palevsky να εξηγεί.

 γράφει ο Mordechai Sones

Ο Δρ. Lawrence Palevsky μίλησε σε μια συνέντευξή του σχετικά με τους μηχανισμούς της απόρριψης πρωτεϊνών: «Όταν γίνονται μελέτες για ενέσεις που πιστεύεται ότι είναι εμβόλιο, μερικές φορές χρειαζόμαστε 7, 10 ή ακόμη και 15 χρόνια για να κατανοήσουμε πραγματικά τι κάνει η ένεση στο σώμα, και τι κάνει σε αυτούς που βρίσκονται γύρω μας.

» Κι έτσι, υπάρχει αυτόματα αυτή η υπόθεση ότι όταν οι αρχές λένε ότι αυτές οι ενέσεις είναι ασφαλείς, στην πραγματικότητα δεν έχουμε επαρκή δεδομένα και παρατήρησης για να καταλάβουμε εάν αυτές οι ενέσεις είναι ασφαλείς ή όχι.»

«Η ουσία είναι ότι δεν έχουμε αρκετά δεδομένα για να κατανοήσουμε την ασφάλεια.

» Το άλλο είναι ότι είμαστε υποχρεωμένοι να πιστεύουμε στο κοινώς λεγόμενο ότι αυτό είναι ένα εμβόλιο κατά μιας ιογενούς λοίμωξης. Έτσι, ολόκληρος ο κόσμος σκέφτεται ότι αυτό είναι ένα εμβόλιο που μας προστατεύει από την ιογενή λοίμωξη του SARS Cov2. Και όταν έχετε ένα εμβόλιο που υποτίθεται ότι είναι αποτελεσματικό ως εμβόλιο, και υποτίθεται ότι έχετε ανοσία αντισωμάτων έναντι του ιού SARS Cov2. Αυτό όμως δεν αξιολογήθηκε ποτέ με αυτές τις ενέσεις. Ως προς το εάν έχουμε ή όχι ανοσία αντισωμάτων έναντι του ιού SARS Cov2.

» Αντίθετα, αυτό που έχουμε είναι οι γενετικές πληροφορίες για αυτό που πιστεύεται ότι είναι ένα κομμάτι του ιού SARS Cov2 και αυτό το κομμάτι ονομάζεται «πρωτεΐνη ακίδων» και η τεχνολογία που χρησιμοποιείται είναι μια τεχνολογία για να γίνει αυτή η ένεση που δε χρησιμοποιήθηκε στην επιστήμη ή τη μεθοδολογία εμβολίων ποτέ πριν με οποιοδήποτε είδος επιτυχίας.

» Στην ουσία λοιπόν, παίρνουμε τις γενετικές οδηγίες που κάνουν μια συνθετική πρωτεΐνη – ακίδα που πιστεύεται ότι είναι μέρος του ιού SARS Cov2 και δίνουμε αυτά τα σύνολα οδηγιών στο σώμα και ζητάμε από το ανθρώπινο σώμα να λάβει τις γενετικές οδηγίες αυτού του είδους. αυξάνουμε την ακιδική πρωτεΐνη και κάνουμε τα περισσότερα με το δικό μας μηχανισμό.

» Έτσι, αυτή η τεχνολογία RNA messenger, όπως ονομάζεται, παρέχει τη γενετική οδηγία για να κάνουμε την ακιδική πρωτεΐνη. Και το πρόβλημα είναι ότι καμία μελέτη δεν έχει γίνει ποτέ για να ελέγξει την ασφάλειά της, αλλά επίσης δεν έχει γίνει καμία μελέτη για να ελεγχθεί εάν ενεργοποιούμε την παραγωγή αυτής της ακιδικής πρωτεΐνης και αν την απενεργοποιούμε ποτέ.

» Κι έτσι, η ακιδική πρωτεΐνη στην ιογενή λοίμωξη SARS CoV2 έχει αποδειχθεί ότι προκαλεί φλεγμονή του εγκεφάλου και νευρολογικές βλάβες, καρδιακές προσβολές, πνευμονική νόσο, ηπατική νόσο, νεφρική νόσο και αλληλεπίδραση με το αναπαραγωγικό σύστημα ανδρών και γυναικών, καθώς και σύνδεση αίματος με οξυγόνο και πήξη του αίματος.

» Κι έτσι, γνωρίζουμε ότι η φυσική ασθένεια του SARS CoV2, λόγω των επιδράσεων της πρωτεΐνης ακίδων, κάνει τους ανθρώπους να αρρωσταίνουν με όλα αυτά τα είδη συστημικών ασθενειών. Τώρα λοιπόν, παίρνουμε αυτές τις γενετικές οδηγίες για τις πρωτεΐνες των ακίδων και ζητάμε από τα σώματά μας να παράγουν περισσότερα από αυτά τα πρωτεϊνικά. Έτσι, με την παραγωγή περισσότερων από αυτήν την ακίδα, δημιουργούμε ουσιαστικά τα συμπτώματα της ασθένειας του COVID-19 δίνοντας στους ανθρώπους τη δυνατότητα να πάθουν εγκεφαλική βλάβη νευρολογική βλάβη, πνευμονική νόσο, ηπατική νόσο, νεφρική νόσο, καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά επεισόδια, ζητήματα πήξης του αίματος και βλάβες στα αναπαραγωγικά συστήματα ανδρών και γυναικών.

» Και δεν υπάρχει καμία μελέτη που να δείχνει ότι εάν όταν το σώμα αρχίζει να παράγει τη συνθετική ακιδική πρωτεΐνη, αν θα μπορέσουμε να κλείσουμε ποτέ την παραγωγή αυτής της ακιδικής πρωτεΐνης.

» Κι έτσι λοιπόν, η ακιδική πρωτεΐνη είναι γνωστό ότι είναι πολύ βλαβερή για τον ανθρώπινο ιστό. Γι ‘αυτό, γνωρίζουμε ότι η ακιδική πρωτεΐνη έχει βρεθεί στο σάλιο, γνωρίζουμε ότι βρέθηκε και στον πρωκτό και πρέπει να θέσουμε την ερώτηση: Βρίσκεται στα μόρια εκπνοής που βγαίνουν από την αναπνοή μας; Βρίσκεται στο δέρμα όταν ιδρώνουμε και μυρίζουμε τις ακίδες πρωτεΐνες που βγαίνουν; Και αν ναι, αυτό επηρεάζει άλλα άτομα με τα οποία ερχόμαστε σ’ επαφή;

«Και λοιπόν, αυτό που βλέπουμε είναι μια τεράστια αύξηση σε όσους έχουν λάβει την ένεση για προβλήματα πήξης αίματος, αποβολών, αποβολής νεκρών εμβρύων, στειρότητας, εγκεφαλικού επεισοδίου, καρδιακής προσβολής, αυτοάνοσων ασθενειών και θανάτου, για να αναφέρουμε μόνο μερικά κι αυτό είναι σ’ εκείνους που εμβολιάστηκαν. Οπότε σίγουρα θα πρέπει να υπάρχει υποψία όταν βλέπετε άτομα γύρω από τα άτομα που έλαβαν το εμβόλιο να έχουν τα τυπικά συμπτώματα του COVID κι επιπροσθέτως αποβολές, αιμορραγία, ακανόνιστοι εμμηνορροϊκοί κύκλοι, θα πρέπει να εγείρει μια πολύ, πολύ ισχυρή υποψία.

« Η ακιδική πρωτεΐνη είναι, μας λένε, συγκεκριμένη για τον ιό SARS CoV2, έτσι ώστε όταν το σώμα σας παράγει τη συνθετική ακιδική πρωτεΐνη, υποτίθεται ότι θα παράγεται ένα αντίσωμα που υποτίθεται ότι προσβάλλει την πρωτεΐνη των ακίδων.

»Τώρα, δεν ξέρουμε αν αυτή η παραγωγή ακιδικών πρωτεϊνών εξακολουθεί να συνεχίζεται. Αυτό θα έκανε την παραγωγή αντισωμάτων να εξακολουθεί να συνεχίζεται επίσης. Και το θέμα είναι ότι διαπιστώνουμε ότι οι γενετικές οδηγίες της ακιδικής πρωτεΐνης δεν είναι συγκεκριμένες μόνο για τον ιό SARS CoV2. Οι γενετικές οδηγίες της ακιδικής πρωτεΐνης είναι επίσης παρόμοιες ή ίδιες με, πολλές πρωτεΐνες που υπάρχουν στο ίδιο το σώμα.

«Έτσι λοιπόν, εάν πρόκειται να παράγουμε ένα αντίσωμα ενάντια στις γενετικές οδηγίες της πρωτεΐνης ακίδων, αυτά τα αντισώματα θα βρουν κάθε κομμάτι πρωτεϊνικού ιστού γύρω από το σώμα που ταιριάζει με τις γενετικές οδηγίες της πρωτεΐνης ακίδων και αυτό το αντίσωμα με τις πρωτεΐνες των ακίδων οι γενετικές οδηγίες θα προκαλέσουν επίθεση σε οποιαδήποτε από τις πρωτεΐνες και τους ιστούς του σώματος που είναι παρόμοιες ή ίδιες με τις γενετικές οδηγίες της πρωτεΐνης των ακίδων. Γι ‘αυτό θα δείτε αυτοάνοσες ασθένειες.»

Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

πηγή: America’s Frontline Doctors

Θερμές ευχαριστίες στη φίλη Ε. Τζ. η οποία μου έστειλε το αρχικό κείμενο προς ενημέρωση.

kanenazori.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου