Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Το Υπ. Υγείας του Ισραήλ συνιστά επέκταση καθεστώτος Έκτακτης Ανάγκης,άρα δεν είναι όλα ρόδινα.Κραυγή απόγνωσης Ισραηλινής Δικηγόρου: ”Δεν υπάρχει δημοκρατία στο Ισραήλ αυτή απήχθηκε με το νόμο για covid19.Ζούμε καταναγκασμό, διακρίσεις, σήμανση,διαίρεση σε 2 κοινωνίες. Εργασία, εκπαίδευση,υγεία αναψυχή είναι προνόμιο μόνο εμβολιασμένων.

 

αρχείο

Στο Ισραήλ η κατάσταση δεν είναι τόσο ρόδινη όσο την παρουσιάζουν καθώς το Υπουργείο Υγείας της χώρας έρχεται να συστήσει επέκταση του καθεστώτος Έκτακτης Ανάγκης ψευδεπίγραφα ουσιαστικά Έκτακτης αφού τείνει πλέον να γίνει μόνιμη με όλους τους κινδύνους που αυτό το κατ΄εξαίρεσην στάτους εγκυμονεί για το Κράτος Δικαίου και όχι μόνο. Κραυγή απόγνωσης Ισραηλινής Δικηγόρου:

‘Δεν υπάρχει δημοκρατία στο Ισραήλ αυτή απήχθηκε με το νόμο για covid19.’

Εάν η κατάσταση στο Ισραήλ “είχε επιστρέψει στο φυσιολογικό χάρη στην κραυγαλέα επιτυχία των εμβολίων”, τότε η “κατάσταση έκτακτης ανάγκης” δεν θα είχε διατηρηθεί σχολιάζουν ανεξάρτητοι αναλυτές.

Την ίδια στιγμή το Ισραήλ καταγράφει τουλάχιστον τρεις μολύνσεις COVID-19 που αφορούσαν την ινδική παραλλαγή του κορωνοϊού, ανέφερε ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός του Kan την Τετάρτη.

η δικηγόρος στο fb καταγγέλει την δικτατορία όπως λέει

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα τρία άτομα πιθανότατα είχαν μολυνθεί από ταξιδιώτες που επέστρεφαν από το εξωτερικό. Που σημαίνει ότι ο ούτως ή άλλως εύθραστος και έωλος εμβολιακός τοίχος προστασίας αποδείχθηκε διαμπερής και διάτρητος και στην ινδική παραλλαγή όπως νωρίτερα και στις άλλες.Θα επινοήσουν τώρα και 1000ή δόση καθημερινή δόση εμβολίου μετά την ανά εξάμηνο την 3πλή στο πρώτο έτος και την ανά έτος επαναλαμαβνόμενη.. φαύλος κύκλος…λαβύρινθος εμβολιακός, αλγόριθμος.

Τα μηνύματα που σπάνε την μιντιακή ομερτά το σιδηρούν παραπέτασμα της μονόπλευρης κατ΄ουσίαν παραπληροφόρησης και βγαίνουν προς τον έξω κόσμο συνεχίζονται. Μια Ισραηλινή δικηγόρος που αυτοπαρουσιάζεται ονόματι Gal Gur (28/4/21) στο twitter και το fb της γράφει(αναδημοσιεύεται και στο buzzchronicles.com):

γεια σας με λένε Gal. Eίμαι ισραηλινή πολίτης και θέλω να μεταφέρω αυτό το επείγον μήνυμα στον κόσμο. Αντίθετα με ότι σας λένε το Ισραήλ δεν επέστρεψε στην κανονικότητα με κανέναν τρόπο.

Image

2.Επιπλέον, παρά την επιθυμία να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον σαν να υπήρχε μια πλήρη και φυσιολογική ρουτίνα εδώ – το Ισραηλινό Υπουργείο Υγείας συνιστά σήμερα την επέκταση του καθεστώτος Έκτακτης Ανάγκης
3 / επί του οποίου βασίζεται ο εξαναγκασμός, η παραβίαση των θεμελιωδών δικαιωμάτων,οι σοβαρές διακρίσεις με “πράσινο σήμα (πέρασμα)”,το παρατεταμένο lockdown (περίπου 5 μηνών συνολικά) και πολλοί αντιδημοκρατικοί και όχι “ρουτίνας” περιορισμοί.>

4 / Εάν η κατάσταση στο Ισραήλ «επέστρεφε στη ρουτίνα χάρη στην εκπληκτική επιτυχία των εμβολίων», τότε η «κατάσταση έκτακτης ανάγκης» δεν θα είχε συνεχιστεί.
5 / Στην πραγματικότητα, από την αρχή του «προγράμματος εμβολιασμού» υπήρξε μόνο περισσότερος εκφοβισμός και με πολλούς τρόπους – παρόλο που το κλείσιμο έχει αρθεί, πολύ περισσότερο καταναγκασμός.
6 / Ζούμε υπό αυξανόμενο καταναγκασμό, διακρίσεις, σήμανση και διαίρεση σε δύο κοινωνίες των πολιτών, σύμφωνα με το «πράσινο σήμα (πέρασμα)».( σσ. Ελλάδα και Κύπρος ακολουθώντας τυφλά το πιλοτικό Ισραήλ το μοντέλο μιας κοινωνίας σε πείραμα κατ’ομολογίαν των ιθυνόντων κινδυνεύουν να μετατραπούν σε αβίωτες κοινωνίες για τους πολίτες τους)…
Βασικές δραστηριότητες όπως η εργασία, η εκπαίδευση, η υγεία και η αναψυχή – έχουν γίνει πολυτέλεια μόνο για εμβολιασμένους ανθρώπους. Και ακόμη και ως- προσωρινό
7 / Μόνο ορισμένα μέρη επιτρέπουν την παρουσίαση αρνητικού τεστ στο COVID – κάθε 72 ώρες (!) – η έξοδος έγκρισης μερικές φορές βγάζει αποτελέσματα όλων των ιατρικών εξετάσεων που έχετε κάνει, πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι οι πολίτες που επέλεξαν να το κάνουν θα πρέπει να πληρώσουν για τα τεστ.
8 / Χθες, ταυτόχρονα με την ψευδή δημοσίευση ότι “όλοι οι περιορισμοί έχουν αφαιρεθεί από τα εκπαιδευτικά συστήματα” – ο Υπουργός Παιδείας ανακοίνωσε ότι θα επιτρέπεται στους γονείς να εισέλθουν στο σχολείο των παιδιών τους ή στο νηπιαγωγείο, παρουσιάζοντας μόνο ” Green Pass ».
Θα χρειαστεί επίσης ένα πράσινο πάσο για να παρακολουθήσετε πάρτι αποφοίτησης ή ταξίδια και άλλα.

Image


9 / Πιστεύουμε (εγώ ως δικηγόρος και πολλοί σαν κι εμένα) – ότι αυτή η ανακοίνωση πιθανότατα δεν έχει νομική βάση, και δεν είναι υπό εξουσία – αλλά το κράτος του Ισραήλ δεν είναι πλέον μια δημοκρατία που σέβεται τους νόμους. (σσ. και το χειρότερο είναι ότι βρίσκει φανατικούς μιμητές)
10 / Η οδηγία έχει ήδη εφαρμοστεί και το νομικό σύστημα δεν παρέχει αποτελεσματική λύση για να σταματήσει αυτή η συμπεριφορά. Δεν υπάρχει κυβέρνηση που να λειτουργεί, ούτε η Κνεσέτ και δεν υπάρχουν κοινοβουλευτικές επιτροπές για να την σταματήσουν. Μας απήγαγαν στη δικτατορία >>
11 / Το μήνυμά μου είναι απλό: είτε το εμβόλιο είναι αποτελεσματικό – και έπειτα όλοι οι περιορισμοί πρέπει να εξαφανιστούν από τη ζωή μας. Ή είναι αναποτελεσματικό – και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τους περιορισμούς που εξαρτώνται από αυτό (πράσινο σημάδι) ούτως ή άλλως. Και τα 2 δεν ευσταθούν.


12 / Εφόσον βρισκόμαστε τώρα σε μια χώρα που εφαρμόζει πρωτοφανή καταναγκαστικά μέτρα – δεν θα ακούσετε αυτό το μήνυμα στα επίσημα μέσα ενημέρωσης.
Παρακαλώ βοηθήστε μας να το μεταδώσουμε στους πολίτες
13 / Τέλος, πιστεύω ότι το Ισραήλ είναι ο «πιλότος» που πρέπει να χρησιμεύσει ως παράδειγμα και * αιτιολόγηση * για ολόκληρο τον κόσμο. Εάν πείσουν το ευρύ κοινό ότι υπάρχει “επιτυχία” εδώ, θα γίνει σε όλο τον κόσμο και τότε θα επιδεινωθεί για όλους μας.

Αυτήν την κοινωνία θέλουμε;

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου