Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

ΗΧΗΤΙΚΟ: Η άρνηση εμβολιασμού κατά της Covid-19 είναι συνταγματικό δικαίωμα // Χιλιάδες οι γονείς που οργανώνονται για προσφυγές ενάντια στην υποχρεωτικότητα των self test.

Χιλιάδες γονείς οργανώνονται για προσφυγές ενάντια στην υποχρεωτικότητα του “self-testing” μαθητών, αποκάλυψε μιλώντας στον ρ/σ Focus FM 103.6 ο νομικός, Σπύρος Χριστόφιλος.

Σε συνέντευξή του στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση ανέφερε ότι έχει χιλιάδες επικοινωνίες με γονείς που «δεν έχουν πρόβλημα με τα self test αλλά με την υποχρεωτικότητά τους». Τόνισε ότι είναι θέμα συναίνεσης ενώ ξεκαθάρισε ότι «το self test είναι ιατρική πράξη».

Για τις προσλήψεις που γίνονται με την προϋπόθεση τον εμβολιασμό κατά της Covid-19 των υποψηφίων για τις θέσεις εργασίας, σημείωσε ότι αυτό είναι αντισυνταγματικό.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τοποθετήθηκε και για την αλλαγή της ώρας της Αναστάσεως επισημαίνοντας: «Τι επιστημονικότητα έχει κάτι τέτοιο». «Η Ανάσταση είναι ο πυρήνας της πίστης» σημειώνοντας ότι το μέτρο που αποφασίστηκε δεν σχετίζεται με τη δημόσια υγεία. «Τι σχέση έχει η δημόσια υγεία με το αν οι πιστοί θα βγουν τα μεσάνυχτα ή στις 21:00;» διερωτήθηκε τονίζοντας ότι η εν λόγω απόφαση μπορεί να οδηγήσει σε αντίστροφο αποτέλεσμα, καθώς ενδέχεται να είναι περισσότεροι αυτοί που θα μεταβούν στις εκκλησίες νωρίς το βράδυ.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξή του στον παρακάτω σύνδεσμο:

focusfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου