Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Ρώσοι ερευνητές δέχτηκαν πυρά από την Ουκρανία.

MOSCOW, 25 Ιουλίου (RIA Novosti)ια ομάδα  ανακριτών από την Εξεταστική  Επιτροπή της  Ρωσίας την Παρασκευή δέχθηκε στοχευμένα πυρά από την ουκρανική πλευρά των συνόρων, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής.
Russian Investigators Come Under Targeted Fire from Ukraine
Η ομάδα έφτασε στο χωριό  Primiussky, της περιφέρειας Ροστόφ,για να ερευνήσει τον προηγούμενο βομβαρδισμό του ρωσικού εδάφους από την Ουκρανία.

"Προφανώς, μόνο η ελλιπή κατάρτιση των ουκρανικών στρατιωτών τους έσωσε και η έγκαιρη   εκκένωση των ανακριτών με το πρόσχημα ότι ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ εμπόδισαν τους σκοπευτές από την υλοποίηση του στόχου τους," είπε ο Markin.

"Συνολικά 47 όλμοι, με πιθανό διαμέτρημα 82 χιλιοστών, εκτοξεύτηκαν εναντίον  της ομάδας.          Ένα άλλο κύμα από 32 βλήματα ρίχτηκαν στην ίδια περιοχή αργότερα,"ο υπάλληλος κατέληξε στο συμπέρασμα.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Μόσχα κάλεσε τους παρατηρητές του ΟΑΣΕ να εκτιμήσουν την      κατάσταση στα σύνορα Ρωσίας-Ουκρανίας, που έχει πληγεί πολλές φορές από το ουκρανικό  πυροβολικό με βλήματα. Το πιο πρόσφατο συμβάν, ένας πολιτικός που έχασε τη ζωή του και δύο άλλοι τραυματίστηκαν στην ρωσική πόλη του Ντόνετσκ στην περιφέρεια Ροστόφ, που συνορεύει με την Ανατολική Ουκρανία.

Η Μόσχα καταδίκασε τις επιθέσεις, λέγοντας ότι οι προκλήσεις αυτές θα μπορούσαν να έχουν μη αναστρέψιμες συνέπειες.     http://en.ria.ru/russia/20140725/191278046/Russian-Investigators-Come-Under-Targeted-Fire-from-Ukraine.html   ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ RIA NOVOSTI:Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου