Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Παγκόσμιος φόβος! Το Ιράν "μπαίνει" στον πόλεμο της Μέσης Ανατολής...

Παγκόσμιος φόβος! Το Ιράν `μπαίνει` στον πόλεμο της Μέσης Ανατολής – `Εξοπλίστε τους Παλαιστίνιους` ζητά από τους ισλαμιστές ο αγιατολάχ
"Λυσσασμένος σκύλος το Ισραήλ" είπε ο ανώτατος πνευματικός ηγέτης του Ιράν!
- Για γενοκτονία τη Γάζα μίλησε ο αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ
- Η Τεχεράνη δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη του Ισραήλ και βοηθά τους Παλαιστίνιους στην κατασκευήν πυραύλων
- Νοσοκομεία, σχολεία, παιδικές χαρές και προσφυγικούς καταυλισμούς στη Λωρίδα Γάζας στοχεύει το Ισραήλ
- Νετανιάχου: Ετοιμαστείτε για παρατεταμένη εκστρατείαΔεν είναι η πρώτη φορά που η ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή και ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους γίνεται αιτία για θρησκευτικές κορώνες και κηρύγματα μίσους.
Αυτή φορά τη σκυτάλη παίρνει ο ανώτατος πνευματικός ηγέτης του Ιράν αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, που κάλεσε τους απανταχού ισλαμιστές να εξοπλίσουν τους Παλαιστίνιους κατά του «λυσσασμένου σκύλου» Ισραήλ.

Την ώρα που οι ισραηλινοί διαπράττουν το ένα μετά το άλλο τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στη Λωρίδα της Γάζας, βομβαρδίζοντας μετά το σχολείο του ΟΗΕ, μια παιδική χαρά και ένα νοσοκομείο χθες, η Τεχεράνη με κηρύγματα πολέμου ρίχνει λάδι στη φωτιά, καταδικάζοντας αθώους. 

Σκοτώνοντας αμάχους στη Γάζα - Μετά το σχολείο, το νοσοκομείο και την παιδική χαρά, στόχος σπίτια σε προσφυγικό καταυλισμό.Ο Χαμενεϊ χαρακτήρισε γενοκτονία τις επιθέσεις του Ισραήλ στη Γάζα. "Ένας λυσσασμένος σκύλος, ένας άγριος λύκος επιτίθεται κατά αθώων ανθρώπων, αθώων παιδιών που έχασαν τη ζωή τους. Αυτό που διαπράττουν οι ηγέτες του σιωνιστικού καθεστώτος είναι γενοκτονία, μία ιστορική καταστροφή", δήλωσε ο Αλί Χαμενεΐ με την ευκαιρία του τέλους του ραμαζανιού.

"Ο αμερικανός πρόεδρος εξέδωσε φάτουα για τον αφοπλισμό της παλαιστινιακής αντίστασης, ώστε να μην είναι σε θέση να απαντήσουν στα εγκλήματα αυτά. Εμείς λέμε το αντίθετο: ολόκληρος ο κόσμος, και ιδιαιτέρως ο ισλαμικός κόσμος, οφείλει να εξοπλίσει όσο μπορεί τον λαό των Παλαιστινίων", είπε.
Το Ιράν, το οποίο δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη του Ισραήλ, υποστηρίζει τις ισλαμιστικές παλαιστινιακές οργανώσεις Χαμάς και Ισλαμικός Τζιχάντ, εναντίον των οποίων το Ισραήλ έχει ξεκινήσει από τις 8 Ιουλίου ευρεία στρατιωτική επιχείρηση, που έχει στοιχίσει τη ζωή περισσοτέρων των 1.100 Παλαιστινίων, στην μεγάλη πλειοψηφία τους αμάχων εκ των οποίων 200 παιδιά, αλλά και περισσότερων των 50 ισραηλινών στρατιωτών.
Ιρανοί αξιωματούχοι έχουν δηλώσει ότι η Τεχεράνη έχει χορηγήσει στους Παλαιστίνιους την τεχνολογία για την κατασκευή των πυραύλων που εκτοξεύονται κατά του ισραηλινού εδάφους.
Σύμφωνα με τον αγιατολάχ Χαμενεΐ, οι ΗΠΑ και οι ευρωπαϊκές χώρες επιδιώκουν την αποστρατιωτικοποίηση ώστε το Ισραήλ να μπορεί θα επιτίθεται "στην Παλαιστίνη και τη Γάζα...οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς αυτές να έχουν τη δυνατότητα να αμυνθούν".
"Ένας λαός περικυκλωμένος σε μία μικρή έκταση, με κλειστά σύνορα, χωρίς νερό και ηλεκτρικό ρεύμα, αυτός ο πληθυσμός αντιμετωπίζει έναν ένοπλο εχθρό , όπως είναι το σιωνιστικό καθεστώς...αυτός ο λαός αντιστέκεται χωρίς να υποκύπτει. Είναι ένα μάθημα για όλους μας", είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου