Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Πάνω από 1.000 Αμερικανοί υπηρετούν στον ισραηλινό στρατό!

ΣΧΟΛΙΟ : Για όσους δεν το γνωρίζουν η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ενοποιήθηκε με την RIA NOVOSTI.Η ιστοσελίδα της <<φωνής της Ρωσίας>> παραμένει ανοιχτή χωρίς να ενημερώνεται με νέα πόστ από τις 16 Ιουλίου. MOSCOW, 24 Ιουλίου (RIA Novosti) -Το Ισραήλ επί του παρόντος έχει πάνω από 1.000      Αμερικανούς που υπηρετούν στο στρατό τους, σύμφωνα με το Ισραηλινό εκπρόσωπο των      Αμυντικών Δυνάμεων  Lt. Libby Weiss, όπως αναφέρει  το The Daily Beast.
Israeli army
Αυτό είναι δυνατό χάρη στην λεγόμενο δικαίωμα του Ισραήλ στους επιστρέφοντες, που                      είναι  γεννημένοι στο εξωτερικό αλλά είναι  Εβραίοι και μπορούν να υπηρετούν στον ισραηλινό   στρατό.

"Δεν είναι λιγότερο αμερικανός όταν χρησιμεύει στο στρατό. Είναι πιο αμερικανός. Αισθάνονται       ότι προστατεύουν  τον τόπο που ήρθαν, και προστατεύουν επίσης το κράτος του Ισραήλ,"  ανάφερε   μια ισραηλινή επίσημη ,--η Μάγια Kadosh, πρόξενος στο Χιούστον, Αναπληρωτής της χώρας          στις νοτιοδυτικές Ηνωμένες Πολιτείες, --στο The Daily Beast.

Ο Ισραηλινός στρατός δεν είναι ο μόνος ανοικτός για τους Αμερικανούς στρατιώτες. Η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία και η Γαλλία έχουν επίσης ευκαιρίες για τους Αμερικανούς στρατιώτες.

Επιπλέον, οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορεί να επιτρέψουν στους αλλοδαπούς να                          υπηρετήσουν  στο στρατό τους. Εκείνοι που θα συμμετέχουν στον αμερικανικό στρατό είναι σε θέση να καταθέσουν αίτηση για την αμερικανική υπηκοότητα και να αναμένουν ταχεία έγκριση από τις       ΗΠΑ για την Ιθαγένεια και τις μεταναστευτικές υπηρεσίες.    http://en.ria.ru/military_news/20140724/191201138/Over-1000-Americans-Serving-in-Israeli-Army--Reports.html   ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ RIA NOVOSTI:Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου