Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΕΡΙΨΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΡΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ.

Το Ισραήλ απέρριψε την πρόταση του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ,Τζον Κέρι, για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, την Παρασκευή το βράδυ.


Tanks gearing up for Gaza
Σύμφωνα με αναφορές στα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, το Υπουργικό Συμβούλιο που συνεδρίασε για το θέμα ψήφισε ομόφωνα να απορριφθεί η πρόταση.

«Το Υπουργικό Συμβούλιο Ασφαλείας απέρριψε ομόφωνα την πρόταση της κατάπαυσης του πυρός     του Kέρι, ως έχει ανέφερε το κανάλι 1 News , προσθέτοντας ότι οι  Υπουργοί θα συνεχίσουν να συζητούν.

Σύμφωνα με το "κανάλι 10 νέα", ακόμα κι αν η κατάπαυση του πυρός  απορρίφθηκε, ο πρωθυπουργός Νετανιάχου  θα εξακολουθεί να προτιμά, να αποφευχθεί μια μεγάλη χερσαία επιχείρηση στη Γάζα     αυτή τη στιγμή.

Νωρίτερα την Παρασκευή, η Λονδρέζικη Al Hayat εφημερίδα, ανέφερε, ότι η Χαμάς είχε             συμφωνήσει για μια πενθήμερη «ανθρωπιστική κατάπαυση του πυρός» με όρους που πρότεινε ο    Kέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόταση του Kέρι περιλαμβάνει κάποιους από τους όρους άνευ προηγουμένου που προτείνονται από τους ηγέτες της Χαμάς, αλλά δεν είναι όλοι αποδεκτοί.          Σύμφωνα με την καθημερινή, η εκεχειρία, δεν θα δει οποιαδήποτε τρομοκράτν να κυκλοφορεί ελεύθερος, παρά τα αιτήματα της  Χαμάς.     http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/183358   ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ISRAEL NATIONAL NEWS:Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου