Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Ο Αντίχριστος: Δεν θα πιστεύετε ποιος ή τι είναι (βίντεο μέρος 1-3)-ενημέρωση-σιγουρευτείτε να διαβάσετε τα σχόλια!

Σύμφωνα με  τον 9Nania, ο Αντίχριστος είναι εδώ,  και δεν είναι ο Πάπας ούτε ο Μπάρακ Ομπάμα,    σε αντίθεση με αυτό που πολλοί πιστεύουν και επέμειναν  πολλές φορές.

Διέρχεται από το πραγματικό νόημα των λέξεων στην Αγία Γραφή, ο Nania μας μεταφέρει σε ένα ταξίδι για να αποδείξει το σημείο, και να ρωτήσω αν λατρεύεται το θηρίο, ή αν δεν σας αρέσει  το θηρίο;

Οι απαντήσεις και οι ισχυρισμοί θα σοκάρουν πολλούς, θα επιβεβαιώσει τι σκέφτονται οι άλλοι και   τι έχετε σκεφτεί για να καταστρέψετε τις παρερμηνείες που πολλοί έχουν ωθήσει σε σας, απλά για να προωθήσουν τη δική τους ατζέντα.


Το θηρίο δεν είναι ένας άνθρωπος, μια οντότητα αλλά και κάνει καλή δουλειά  καθιστώντας  τo            σημείο  με σαφήνεια.


Μάθετε ποιος είναι το θηρίο, παρακάτω. (Υπόδειξη - ποιός είναι το πιο κακό πρόσωπο στον πλανήτη, αλλά αναλαμβάνει το μανδύα της "ειρήνης";)  http://beforeitsnews.com/prophecy/2014/07/the-antichrist-you-wont-believe-who-or-what-it-is-videos-part-1-3-2462980.html   ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS:Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου