Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

O TΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.

Πολλοί αισθάνονται ότι ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος πλησιάζει πιο κοντά. Για εκείνους στη Βόρεια Αμερική, ο επόμενος παγκόσμιος πόλεμος βρίσκεται σε καλό δρόμο, αλλά δεν θα είναι ακριβώς ό, τι είχαν προγραμματίσει . Η μάζα της ανθρωπότητας που διασχίζει τα νότια σύνορα των ΗΠΑ δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα τρίτο παγκόσμιο πόλεμο που μαίνεται στις πρώτες χώρες παγκοσμίως,         στην Αμερική και το Καναδά.


Αυτό είναι προγραμματισμένό για τη βορειοαμερικανική Ένωση που θα επιβληθεί στους πολίτες των χωρών αυτών. Οι πολίτες που ευημερούν έχουν τα μέσα να προστατεύουν τα δικαιώματά τους αλλά  οι εξαθλιωμένοι πολίτες μπορούν μόνο να επαιτούν για κυβερνητική βοήθεια ή να φύγουν για κάπου αλλού.

Η εξάλειψη των συνόρων ΗΠΑ νότια επέτρεψε σε πολλές χιλιάδες παράνομους αλλοδαπούς από      όλη την νότια και Κεντρική Αμερική  να έρθουν εδώ με την ελπίδα μιας καλύτερης ζωής. Η εισροή θα συνεχιστεί και θα αυξηθεί σημαντικά πριν να σταματήσει. Για την εξάλειψη κάθε αντίστασης στην βορειοαμερικανική Ένωση, Αμερική και Καναδάς θα καταστραφούν οικονομικά και κοινωνικά  για να διευκολυνθεί η υποταγή.

Με πάρα πολλούς φτωχούς, για φροντίδα,οι  κυβερνητικές υπηρεσίες θα σπάσουν και θα             σταματήσουν. Το έθνος θα καταστραφεί οικονομικά και κοινωνικά σε σημείο που πλέον να μην λειτουργεί.Από τον ΟΗΕ με εξωτερική υποστήριξη θα έρθουν για να σταθεροποιηθεί η κατάσταση     και να αναλάβουν τον έλεγχο. Αφού έρθουν εδώ θα φύγετε ποτέ. Τα δικαιώματα που έχετε τώρα θα επαναπροσδιοριστούν από αυτή την ομάδα σύμφωνα με τις προδιαγραφές τους.  http://silveristhenew.com/2014/07/25/the-third-world-war/   ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ SILVERIS THE NEW:Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου