Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Ο Tony Abbott κάνει περικοπές στη συμφωνία ασύλου με την Ινδία.

ΣΧΟΛΙΟ : Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης είναι παγκόσμιο και εξυπηρετεί τη Νέα Τάξη Πραγμάτων,δημιουργεί όμως προβλήματα σε όλες τις χώρες όπου υπάρχει έξαρση.
Η Αυστραλία
έχει προσφέρει περισσότερη βοήθεια στην Ινδία ώστε να διαταράξει τους λαθρομετανάστες από τις ακτές και να καταπολεμηθεί η διεθνική εγκληματικότητα, μετά τη "γενναιόδωρη προσφορά"να εξετάζει τη λήψη περισσότερο για τους  157-αιτούντες άσυλο που έχουν συλληφθεί στη θάλασσα πριν ένα μήνα.

Η απόκρουση των απαιτήσεων λόγω της πολιτικής αποτυχίας να  "σταματήσουν τα πλοία",ο        υπουργός μετανάστευσης Scott Morrison και ο Tony Abbott για όσους δηλώσουν  από τους 157 που ήρθαν από την Ινδία ακτοπλοϊκώς για  να ζητήσουν άσυλο στην Αυστραλία,δεν θα επιτρέπεται να εγκατασταθούν εδώ. «Δεν παίρνουν μια βάρκα για να έρθουν παράνομα στην Αυστραλία είπε χθες ο πρωθυπουργός. "Γιατί ακόμα κι αν μπορείτε να έρθετε εδώ, δεν θα μείνετε εδώ. Δεν θα γίνετε μόνιμος κάτοικος της Αυστραλίας.''    http://www.theaustralian.com.au/national-affairs/policy/tony-abbott-cuts-asylum-deal-with-india/story-fn9hm1gu-1227002158663   ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΗ THE AUSTRALIAN:Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου