Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

52 επιβάτες στην Τουρκία γλύτωσαν από το θάνατο σε φλεγόμενο λεωφορείο.

Ένα λεωφορείο που ταξίδευε από την Κωνσταντινούπολη στο Τσανάκκαλε, με 52 επιβάτες έπιασε φωτιά κοντά στην περιοχή Keşan της επαρχίας της  Αδριανούπολης (σήμερα)στις 30 Ιουλίου. Ως εκ θαύματος, δεν τραυματίστηκε κανείς παρά το ότι το περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί. Τους επιβάτες, προειδοποίησε ο οδηγός όταν παρατήρησε μια μυρωδιά που προέρχοταν από τον κινητήρα. Ο οδηγός σταμάτησε το όχημα και ο καθένας ήταν σε θέση να κατεβεί από το λεωφορείο, και εμπόδισε μια ενδεχόμενη καταστροφή.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 4 το πρωί κοντά στη διασταύρωση του Yenimuhacir στον δρόμο Malkara-Keşan. Το λεωφορείο ήταν  από το Mahir Γιουκσέλ.Όταν βγήκαν όλοι οι  επιβάτες, η    πυρκαγιά μεγάλωσε και καταστράφηκε το σύνολο του οχήματος.
Ενώ ο δρόμος ήταν κλειστός στην κυκλοφορία, και οι πυροσβέστες δυσκολευόταν να πλησιάσουν το όχημα. Μόνο μετά από μία και μισή ώρα η φωτιά έσβησε. Οι 52 επιβάτες εστάλησαν στο Çanakkale με ένα άλλο λεωφορείο.Ο Γιουκσέλ πήγε στο αστυνομικό τμήμα για κάνει τη δήλωσή του. Επιθεωρείται η αιτία της πυρκαγιάς.

Ένα άλλο λεωφορείο συνετρίβη στον όροφο μιας πολυκατοικίας, τραυματίζοντας δύο αδελφές που κοιμόντουσαν στο μπαλκόνι. Το λεωφορείο, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην πλευρά του δρόμου    στη γειτονιά της Binevler, άρχισε να κυλάει. Οι αδελφές είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

108 σκοτώθηκαν σε τέσσερις ημέρες.

Τουλάχιστον 108 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί και 4,002 τραυματιστοί σε τροχαία σε όλη την Τουρκία   από τις 26 Ιουλίου, καθώς εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες βγήκαν στους δρόμους για τον εορτασμό      των" Eid al-Fitr" διακοπών. Στις 27 Ιουλίου, τέσσερα άτομα κάηκαν  όταν ένα δημόσιο λεωφορείο,    που ταξίδευε από την Τούζλα στο Τοπ Καπί, έπιασε φωτιά στην εθνική οδό  στο Kavacık στην   ασιατική πλευρά.           http://www.hurriyetdailynews.com/fifty-two-passengers-escape-death-from-burning-bus.aspx?pageID=238&nID=69781&NewsCatID=341    ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΧΟΥΡΙΕΤ:Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου