Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

«Δεν μπορούν όλοι να κάνουν εμβόλιο»! Μα μέχρι πέρυσι έτρωγε πρόστιμο όποιος δεν το έκανε, vid.

 «Στριμώχτηκε» η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ. Πέρισυ η κυβέρνηση έβαζε 100 ευρώ το μήνα πρόστιμο και φέτος μας λένε μόνο αν επιτρέψει ο προσωπικός γιατρός.


Αναστάτωση έχει προκληθεί αναφορικά με την χορήγηση του αντιγριπικού εμβολίου, καθώς τα πράγματα έχουν αλλάξει σε σχέση με πέρσι, ενώ προκλήθηκε μίνι ένταση με την Ματίνα Παγώνη, η οποία επεσήμανε ότι, «δεν μπορεί να πάει οποιοσδήποτε και να πει “σήμερα εμβολιάζομαι” γιατί μπορεί να έχει επιβαρυμένο ιστορικό ή για άλλους λόγους. Δε μπορούμε όλοι να κάνουμε τους γιατρούς».

«Μέχρι πέρυσι λέγατε ότι όλοι μπορούν να εμβολιαστούν! Στα δύο χρόνια με τον COVID δεν ζητούσε κανείς ιστορικό», είπε τότε η δημοσιογράφος στην και Παγώνη, η οποία είπε πως αυτό «Έγινε για ένα διάστημα λόγω της φόρτωσης για τον κορωνοϊό».

Και πρόσθεσε: «για τον covid έγιναν σαφείς οδηγίες και όλοι ήταν σε συνεννόηση με τον γιατρό. Δεν νομίζω ότι πίεσαν ποτέ οι ιδιώτες γιατροί, ως σύλλογος αποφασίσαμε ότι αυτό είναι ιατρική πράξη. Ο εμβολιασμος ξεκινά προς το τέλος του Οκτώβρη».

Δείτε:

Εδώ μικρό απόσπασμα από άλλο σημείο της κουβέντας:

scr

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου