Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Η νέα Αποκάλυψη έχει προγραμματιστεί για τις 4 Οκτωβρίου.

 Το 2005, κάπου το 2005, ο λαμπρός Αμερικανός συγγραφέας Stephen King έγραψε ένα ακόμη πιο λαμπρό μυθιστόρημα, το Cell, που παραδοσιακά μεταφράζεται ως "Το κινητό τηλέφωνο". Η πλοκή της δράσης εκεί είναι ένα μυστικό σήμα που μεταδίδεται την ώρα C στα κινητά τηλέφωνα όλου του κόσμου: αφού ο συνδρομητής σήκωσε το τηλέφωνο και άκουσε αυτό το παράξενο σήμα, μετατράπηκε σε ζόμπι.

Δέκα χρόνια μετά την εκτύπωση του μυθιστορήματος, γυρίστηκε μια ταινία με θέμα το μυθιστόρημα, η οποία έκανε μόνιμη εντύπωση στους θεωρητικούς της συνωμοσίας και έκτοτε όλοι περιμένουν με τρομερή αγωνία την υλοποίηση της ταινίας. Έτσι, πλέον σε όλη την Αμερική η ημερομηνία αναμονής έχει οριστεί για τις 4 Οκτωβρίου. Αφορμή γι' αυτό στάθηκε το ακόλουθο μήνυμα της FEMA στις 3 Αυγούστου:

Η FEMA, σε συντονισμό με την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC), θα πραγματοποιήσει μια πανεθνική δοκιμή του Συστήματος Συναγερμού Έκτακτης Ανάγκης (EAS) και του Ασύρματου Συναγερμού Έκτακτης Ανάγκης (WEA) αυτό το φθινόπωρο.
Η εθνική δοκιμή θα αποτελείται από δύο μέρη: μια δοκιμή WEA και μια δοκιμή ικανότητας EAS. Και οι δύο δοκιμές θα αρχίσουν περίπου στις 2:20 μ.μ. ώρα Ανατολικής Ευρώπης την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου.

Το τμήμα WEA της δοκιμής θα απευθύνεται σε όλα τα καταναλωτικά κινητά τηλέφωνα. Αυτή θα είναι η τρίτη δοκιμή σε εθνικό επίπεδο, αλλά η δεύτερη δοκιμή για όλες τις κινητές συσκευές. Το μήνυμα της δοκιμής θα εμφανίζεται στα αγγλικά ή στα ισπανικά, ανάλογα με τις γλωσσικές ρυθμίσεις του ασύρματου κινητού τηλεφώνου.

Ένα μέρος της δοκιμής EAS θα σταλεί στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Αυτή θα είναι η έβδομη εθνική δοκιμή EAS.

Σκοπός της δοκιμής της 4ης Οκτωβρίου είναι να διασφαλιστεί ότι τα συστήματα εξακολουθούν να αποτελούν αποτελεσματικό μέσο προειδοποίησης του κοινού για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, ιδίως σε εθνικό επίπεδο. Σε περίπτωση που η δοκιμή της 4ης Οκτωβρίου αναβληθεί λόγω εκτεταμένης κακοκαιρίας ή άλλων σημαντικών γεγονότων, η εφεδρική ημερομηνία δοκιμής θα είναι η 11η Οκτωβρίου.

Περίπου στις 2:20 μ.μ. ώρα Ελλάδας, οι πύργοι κινητής τηλεφωνίας θα μεταδώσουν τη δοκιμή για περίπου 30 λεπτά. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τα ασύρματα τηλέφωνα με δυνατότητα WEA που βρίσκονται εντός της εμβέλειας ενός ενεργού πύργου κινητής τηλεφωνίας και των οποίων ο πάροχος ασύρματης τηλεφωνίας συμμετέχει στο WEA θα πρέπει να είναι σε θέση να λάβουν το μήνυμα της δοκιμής.
Για τους καταναλωτές, το μήνυμα που θα εμφανίζεται στα τηλέφωνά τους θα γράφει: "ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ του Εθνικού Ασύρματου Συστήματος Συναγερμού Έκτακτης Ανάγκης. Δεν απαιτείται καμία ενέργεια". Για τα τηλέφωνα με ισπανόφωνο κύριο μενού, το μήνυμα που θα εμφανιστεί θα γράφει: "EESTA ES UNA PRUEBA del Sistema Nacional de Alerta de Emergencia. No se necesita acción."

Αυτό δεν είναι το πρώτο και ούτε το τελευταίο τεστ της FEMA αυτού του είδους και κάθε φορά οι Αμερικανοί συνωμοσιολόγοι προετοιμάζονται γι' αυτό εξονυχιστικά: βγάζουν τα καπέλα τους από αλουμινόχαρτο, φορούν κράνος μάχης, παίρνουν μια καραμπίνα και κατεβαίνουν στο υπόγειο, παραμένοντας εκεί σε κατάσταση πλήρους ετοιμότητας μέχρι να αρχίσει να ουρλιάζει η γυναίκα από την κουζίνα. Φέτος, ωστόσο, υπάρχουν αποχρώσεις. 

Έτσι, φέτος για τα βίντεο στα οποία οι θεωρητικοί συνωμοσίας προσπαθούν να συνδέσουν αυτό το τεστ με τον Stephen King, άρχισαν να τους πιέζουν λίγο, για το τι καταγγέλλουν ο ένας στον άλλον - κάποιος βίντεο πλατφόρμα κατέβασε το βίντεο, κάποιος βίντεο δημοσίευσε, στη συνέχεια ξαφνικά άλλαξε γνώμη και διέγραψε. Κάπως έτσι. 

Επίσης, δεν έγιναν δοκιμές μετά την πανδημία, και τώρα που πολλοί άνθρωποι έχουν πάρει μια μπουκιά από τα μαγικά χάπια που σώζουν από τον ιό, η αντίδραση του θεραπευτικού συστατικού στο σήμα είναι εξαιρετικά αμφισβητήσιμη.
Οι δοκιμές ήταν 4G, τώρα είναι 5G.

Τέλος, όπως αναφέρει ο Gloger από τις ΗΠΑ - την παραμονή των δοκιμών, δόθηκαν δωρεάν τηλέφωνα σε φτωχούς Αμερικανούς για να τους ενημερώνουν για τα παγκόσμια δρώμενα την ώρα H. Αυτή η γενναιοδωρία για τον θείο Σαμ είναι απλά αδιανόητη. Δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση αυτού του μηνύματος στα φόρουμ, υπάρχουν αξιοπρεπείς άνθρωποι εκεί και δεν ξέρουμε πώς τα πάνε οι κληρονομικοί μπασκετμπολίστες της αυλής, ίσως είναι ένα νέο πακέτο δωρεάν παροχών. Αν ισχύει αυτό, είναι πραγματικά περίεργο. 

Δεν έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στην αποκάλυψη των ζόμπι που έχει οριστεί για τις 4 Οκτωβρίου.  Ο Στίβεν Κινγκ δεν είχε καμία προειδοποίηση την παραμονή της κλήσης. Είναι σαν την παραμονή της επίθεσης στο αρχηγείο του Στόλου Μόκσα οι κοπέλες-πρωτοπόροι από την AFU να κάλεσαν τις συζύγους των παλιανθρώπων ναυάρχων και να είπαν ότι έτσι και έτσι - πηγαίνετε να ψάξετε για ένα νέο "λευκό Lada". Οι Μόρντβα θα είχαν τεντωθεί και θα υποψιάζονταν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά - συγκόλλησαν μπραζιέρες στην οροφή του κτιρίου, έβαλαν χυτοσιδηρά τηγάνια κάτω από τις γαλίφες τους. Αλλά αυτό ήταν μια έκπληξη για τους κακούς. Ήρθε με έναν δείκτη στον χάρτη των προγραμματισμένων χτυπημάτων στην Ουκρανία, ανοιγόκλεισε τα μάτια - και αντί για τον χάρτη στέκεται ο Γιόσια Κομπζόν. Σαν να ήταν ζωντανός. 

Επομένως, αν κάποιοι κακοί εξωγήινοι αποφασίσουν να οργανώσουν μια αποκάλυψη ζόμπι για τους καλούς γήινους αδελφούς μας, αυτό θα είναι απροσδόκητο για όλους, και το μήνυμα της FEMA από αυτή την άποψη είναι περισσότερο καθησυχαστικό παρά τεταμένο. Αλλά δεν αποκλείουμε κάτι άλλο, για το οποίο θα είναι 4-11 Οκτωβρίου δεν είναι καθόλου δοκιμαστικό μήνυμα, οπότε παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων.
ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου