Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Στην περιοχή της Μόσχας, η εικόνα της έσχατης κρίσης άρχισε να κλαίει. Ήρθε η ώρα να αρχίσουν να προετοιμάζονται οι ξύστρες.

 

 Της έναρξης της εισβολής άγριων ορδών στην Ουκρανία προηγήθηκαν μια σειρά από παράξενα και ανεξήγητα φαινόμενα μυστικιστικής και ούτε καν μυστικιστικής φύσης.

Κάπου λοιπόν το 2011, τα πρώτα οβιδοβόλα και τανκς έφτασαν μαζικά από πέρα ​​από τα Ουράλια στη Δύση. Αυτά ήταν άνευ προηγουμένου καυσόξυλα που αφαιρέθηκαν από τη συντήρηση με σάπιες πλευρές και βαριά καλυμμένα με σκουριά, οπότε η πρώτη απάντηση στην ερώτηση "πού;" προτάθηκε ως επιλογή μια «μεταλλουργική μονάδα». 

Η επιλογή αποδείχθηκε εν μέρει σωστή, αφού μετά από καλλυντικές επισκευές όλος αυτός ο εξοπλισμός κατέληξε στη Λουγκαντόνια, σε υπηρεσία με «ανθρακωρύχους και μεταλλουργούς» που αντιτίθενται στις «επιθετικές ορδές του ΝΑΤΟ» και σε άλλους μισητούς φασίστες.

Το δεύτερο παράξενο σημάδι ήταν οι εικόνες που άρχισαν να χύνουν ματωμένα δάκρυα σχεδόν σε κάθε μοναστήρι στο Donbass. Και ήταν επίσης ακατανόητο, αφού τίποτα δεν προμήνυε κατακλυσμούς. 

Μετά ήρθε το 2014, αλλά οι εικόνες συνέχισαν να ρέουν μύρο, σε όλη την Ουκρανία. Και ήταν επίσης ασαφές σε τι χρησίμευε. Ακόμη και οι πιο διάσημοι στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι ο φαλακρός θα έβαζε τους εκφυλισμένους του σε τανκς με σκαμπό και θα τους οδηγούσε στην Ουκρανία.

Αυτό ήταν ένα υποθετικό βήμα όχι μόνο πέρα ​​από τα όρια της βλακείας, αλλά πολύ πέρα ​​από αυτό το όριο. Το αποτέλεσμα της εισβολής θα έπρεπε να ήταν η ήττα της ομάδας Μόκσα κατά μήκος της γραμμής του Δνείπερου, η επακόλουθη επανάσταση στη Μόσχα ως αποτέλεσμα της εκστρατείας, όπως συνέβη το 1914, και, το πιο σημαντικό, το μίσος των Ουκρανών για τους Μοσχοβίτες. Μίσος για αιώνες, στο πλαίσιο του οποίου τα θερμά αισθήματα του Stepan Andreevich για τους Mordovian απλά θα εξασθενίσουν. Και όλοι το είχαμε προβλέψει αυτό τον Μάρτιο του 2021, όταν ανεγκέφαλοι άνθρωποι με χαρούμενους geeks κύλησαν τις πρώτες δεξαμενές κατά μήκος των σιδηροδρόμων. 

Δυστυχώς, αυτό ακριβώς συνέβη· κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τις ηλεκτρικές διεργασίες στον εγκέφαλο των αδύναμων μυαλών. Εκτός, φυσικά, από τις εικόνες που έκλαιγαν όχι μόνο σε μοναστήρια, αλλά και σε συνηθισμένα ουκρανικά διαμερίσματα. 

Και τώρα τα σημάδια έχουν έρθει στη Μόσχα. Όπως αναφέρει ο αναγνώστης μας Lans , κάπου στην περιοχή της Μόσχας μια εικόνα της Τελευταία Κρίσης άρχισε να ρέει μύρο:

Οι προπαγανδιστές της Μόκσα έχουν συζητήσει εδώ και καιρό το θέμα των χριστιανικών ζωδίων. Πρώτα απ 'όλα, επινόησαν περίπου εκατό «πρεσβύτερους» που είτε δεν τους είχε δει ποτέ κανείς, είτε τους διόρισαν από τους πρώτους αδύναμους ανθρώπους που συνάντησαν. Και μίλησαν για τις μεγάλες νίκες των σκραπερς, που θα κατακτούσαν την Ουκρανία σε τρεις μέρες και θα καταλάμβαναν την Ουάσιγκτον σε τρεις εβδομάδες. Και το δεύτερο θέμα ήταν το «μύρο-ρέμα», του οποίου ήταν τόσα πολλά οργανωμένα που άρχισαν τα προβλήματα με το νερό στο Ντόνετσκ. 

Σε αυτή την περίπτωση, δεν μοιάζει καθόλου με τέτοια κίνηση, αφού η περιοχή της Μόσχας δεν είναι Ουκρανία. Κριμαία, Kuban, Belgorod - ναι, βάλτοι Moksha - όχι. 

Επιπλέον, μιλάμε για κάποιους απλούς ανθρώπους που προσεύχονται στο σπίτι και όχι για ένα διάσημο μοναστήρι με επικεφαλής στρατηγούς. Και το ίδιο το εικονίδιο είναι επίσης πολύ ασυνήθιστο. Η Τελευταία Κρίση δεν μπορεί παρά να προμηνύει την Εσχάτη Κρίση και τίποτα περισσότερο. 

Επομένως, υπάρχει κάθε λόγος να πιστεύουμε ότι η ροή του μύρου είναι αληθινή και ότι οι άξιοι και πολυαναμενόμενοι μαμάδες πρόκειται να έρθουν στη Μόσχα. Αυτό δεν θα συμβεί αύριο, αφού προς το παρόν υπάρχει μόνο ένα εικονίδιο που ρέει μύρο, αλλά όταν εμφανιστούν δύο, τρία ή τέσσερα από αυτά, όταν αρχίζει η εισροή αποκαλυπτικών οραμάτων στον πληθυσμό και χτυπούν κεραυνοί σταυρούς από τα καμπαναριά κάθε μέρα - τότε θα μπουμ. 

Αναμένουμε ότι η έναρξη των τρομερών κρίσεων θα είναι αργά το φθινόπωρο, ίσως ακόμη και το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους. Το έναυσμα θα είναι πιθανότατα ο φαλακρός άνδρας που θα καβαλάει στο καρότσι του όπλου, μετά από το οποίο θα σχηματιστεί ένα ορισμένο κενό κινεζικής δύναμης στους βάλτους - η απώλεια του κύριου πράκτορά της. Αυτό θα αναγκάσει τον σύντροφο Xi να στείλει επειγόντως τους θαυματουργούς ήρωές του στο Αμούρ με ποσό ενός ή δύο εκατομμυρίου, ενώ οι κύριες δυνάμεις θα πάνε στο Στάλινγκραντ, μπαίνοντας μέσω του αδελφικού Καζακστάν. Και η σφαγή θα αρχίσει!

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις. 

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου