Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Πραγματικά θα είναι ένας Κόκκινος Οκτώβρης φέτος.

 


Κάτι θεμελιώδες έχει αλλάξει στα υψηλότερα επίπεδα εξουσίας στη Δύση. Τα σημάδια είναι παντού. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ κλείνει. Ο προδότης Mark Milley παραιτείται από επικεφαλής του Πενταγώνου στο τέλος αυτής της εβδομάδας. Το Πεντάγωνο θα κάνει κάποια σημαντική "οικιακή καθαριότητα" όταν ο στρατηγός Τσαρλς Κ Μπράουν αναλάβει την 1η Οκτωβρίου, λένε πηγές της CIA. Ο μαζικός δολοφόνος Oυκρανο-εβραιος πράκτορας της Cabal Βλαντιμίρ Ζελένσκι άφησε την Ουάσιγκτον με άδεια χέρια. Ο Ρούπερτ Μέρντοχ και ο Μάικλ Μπλούμπεργκ παραιτούνται και πολλά άλλα.Ένα μεγάλο σημάδι αλλαγής είναι η δημόσια δημοσίευση εγγράφων που δείχνουν ότι η πανδημία COVID-19 ήταν μια επιχείρηση του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ που χρονολογείται από τον Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα. «Το Πεντάγωνο έλεγχε το πρόγραμμα COVID-19 από την αρχή και όλα όσα μας είπαν ήταν πολιτικό θέατρο για να το καλύψουμε μέχρι την έγκριση του εμβολίου FDA». 


Όλοι οι εμπλεκόμενοι αξιωματούχοι, ξεκινώντας από τον προδότη Mark Milley, θα εκτελεστούν για εγκλήματα πολέμου, υπόσχονται πηγές του Πενταγώνου

Επίσης, υπό την επιφάνεια, η MI6 έδωσε το πράσινο φως για πυρηνικές επιθέσεις στην Ουάσιγκτον, τη Γενεύη και το Τελ Αβίβ, εκτός εάν οι δράστες της μαζικής δολοφονίας με εμβόλιο συγκεντρωθούν για να αντιμετωπίσουν τα δικαστήρια εγκλημάτων πολέμου.

Η MI6 αναφέρει περαιτέρω ότι ο Πρόεδρος της Ιρλανδίας και ο βασιλιάς Κάρολος Γ' έλαβαν εντολή να εμφανιστούν στο BBC για να πουν ότι συνελήφθησαν και απολύθηκαν συνοπτικά. Εάν αυτό δεν συμβεί, ο δημόσιος επικεφαλής της MI6 Richard Moore λέει ότι «θα κάνουν ό,τι χρειαστεί, αλλά νόμιμα».

Αυτό έγινε αφού ο ψεύτικος (σύμφωνα με τη Μοσάντ) βασιλιάς της Βρετανίας Κάρολος Γ' παρευρέθηκε σε δείπνο με την πρώην πόρνη και πρόεδρο σκλάβου των Ρότσιλντ, Εμανουέλ Μακρόν, όπου σε κάθε έναν από τους 160 καλεσμένους δόθηκε ένα μπουκάλι κρασί αξίας 2.772 ευρώ σε βάρος των Γάλλων φορολογουμένων.

Όταν τους αντιμετωπίσαμε με στοιχεία ενός ψεύτικου βασιλιά Κάρολου και ενός ψεύτικου Πάπα Φραγκίσκου που προεδρεύουν εγκλήματα πολέμου, οι οικογένειες P2 Farnese και Orsini είπαν ότι οι άνθρωποι πίσω από αυτό ήταν ο Yehuda Teichtal, ο Aaron Teitelbaum και ο Riccardo Di Segni οι Αρχιραβίνοι του Βερολίνου της Νέας Υόρκης. και της Ρώμης. Αν αυτό είναι αλήθεια, τότε αυτοί οι άνθρωποι είναι σατανιστές και όχι Εβραίοι, επειδή παραβιάζουν τον χρυσό κανόνα του να μην κάνουν σε άλλους αυτο που δε θα ήθελες να κάνουν άλλοι σε σένα.

Ρωτήσαμε επίσης τις πηγές μας της FSB εάν εμπλέκεται ο Αρχιραβίνος της Μόσχας. Η απάντηση ήταν ότι είναι «περίπλοκο». Όταν ρωτήθηκαν για λεπτομέρειες, εξήγησαν ότι ισχυρές φατρίες στη Ρωσία με επίκεντρο τον σατανιστή Ντμίτρι Μεντβέντεφ υπακούουν στη λατρεία του θανάτου Cabal και πιέζουν για ολοκληρωτικό πυρηνικό πόλεμο.

Οι Κινέζοι Τέκτονες Lotus - των οποίων τα μέλη των 55 εκατομμυρίων ατόμων περιλαμβάνουν τον Πρόεδρο Xi Jinping - λένε ότι πρέπει να υποβληθούν ποινικές διώξεις εναντίον κυβερνητικών αξιωματούχων που εμπλέκονται στη μαζική δολοφονία COVID κι εμβολιων. Οι Κινέζοι γνωρίζουν επίσης ότι το εργαστήριο βιολογικού εργαστηρίου στη Γουχάν ανήκει στην Glaxo, η Glaxo είναι ο ιδιοκτήτης της Pfizer, η Pfizer διαχειρίζεται η Black Rock και η Black Rock διαχειρίζεται το SOROS FOUNDATION και συνεπώς τον όμιλο Octagon στην Ελβετία. Το γνωρίζουν και άλλες ασιατικές μυστικές εταιρείες.ΠΗΓΗ

sinomosiologos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου