Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Πάμε για 30ετή πόλεμο; Γενιές ολόκληρες.. Θα μπουν νέοι και θα βγουν γέροι. Νέο δόγμα ο διαρκής πόλεμος. Γενικός Πόλεμος και μ΄εμπλοκή Ελλάδας; Ο ΝΕΟΣ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑΕΤΗΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.

 

Πάμε για 30ετή πόλεμο; Γενιές ολόκληρες. Γενιές ολόκληρες.. Θα μπουν νέοι και θα βγουν γέροι. Νέο δόγμα ο διαρκής πόλεμος. Γενικός Πόλεμος και μ΄εμπλοκή Ελλάδας; Ο νέος Τριακονταετής πόλεμος…

Πάμε για 30ετή πόλεμο; Και όσοι δεν χάσουν τη ζωή τους θα τη χάσουν με την έννοια θα την αφιερώσουν στα μέτωπα του πολέμου…. Είναι κόσμος που έχει εμπλακεί σε πόλεμο ήδη για μια 20ετία όπως τ΄άτομα του Ντονμπάς. Πολεμούν από το 2014 ως το 2024.. Φεύγουν κατά κύματα.. Διαρκής πόλεμος το νέο δόγμα. Μόλις χθες ο Άσαντ δήλωσε ο πόλεμος δεν τελείωσε, τώρα είμαστε στην καρδιά του πολέμου. Εννοεί του Μεγάλου πολέμου του Γενικού πολέμου. Πάμε για 30ετή πόλεμο; Γενιές ολόκληρες. Γενιές ολόκληρες.. Θα μπουν νέοι και θα βγουν γέροι. Νέο δόγμα ο διαρκής πόλεμος. Γενικός Πόλεμος και μ΄εμπλοκή Ελλάδας;

Υπάρχει μια εκτίμηση ότι ήρθε η ώρα μας. Θα εμπλακούμε σε Γενικό πόλεμο με 30ετή διάρκεια. Θα γίνουμε τίγκα στη σύγχρονη τεχνολογία εξοπλιστικών συστημάτων. Αστακοί αλλά δεν θα είναι για αποτροπή αλλά για πόλεμο. Όσοι επιβιώσουν θα μπουν στον πόλεμο στα 30τους και θα βγουν στα 60 τους. Θα μπουν νέοι και θα βγουν γέροι. Αυτά που σήμερα βλέπουμε να συμβαίνουν αλλού και δεν μας αγγίζουν θα τα ζήσουμε..

Ο νέος Τριακονταετής πόλεμος ως 30ετής θα έχει θέατρο επιχειρήσεων κυρίως την Ευρώπη.
Ο πρώτος 1618-1648, πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Ευρώπη και κυρίως στα γερμανικά εδάφη και ήταν ένας από τους πιο καταστροφικούς στην Ευρωπαική ιστορία.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου