Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Αισθητήρες λένε ότι η Γη πρόκειται να εκτοπιστεί από την τροχιά της.

 Μετά από μια σειρά από ΔΕΚΑΚΟΣΙΕΣ εκρήξεις ακτίνων γάμμα που καταγράφηκαν από τους δορυφόρους της NASA στις 18 Σεπτεμβρίου, όλοι οι ηφαιστειολόγοι του καναπέ, οι νιβιολόγοι και οι άλλοι σκεπτόμενοι άνθρωποι που παρακολουθούν τα νέα βρίσκονται σε μια κατάσταση αγωνιώδους προσμονής, κοντά στον πανικό. Στην καλύτερη περίπτωση θα καταλήξει να είναι Μ9,0 σε δύο εβδομάδες, ακόμη και νωρίτερα, δεδομένης της προηγούμενης σειράς εκρήξεων. Στη χειρότερη περίπτωση, κάτι θα συμβεί στον Ήλιο. Μπορεί να μην είναι αύριο, αλλά σε μερικούς μήνες ή και χρόνια, αλλά θα είναι τόσο άσχημο που μόνο κατσαρίδες θα μείνουν στη Γη. 

Η NASA δεν σχολιάζει δημόσια την κατάσταση και σύντομα, πιθανότατα, θα κλείσει το κατάστημα με την υπηρεσία που υπάρχει καθόλου. Αυτό θα συμβεί ακόμη και πριν υπάρξουν 20-30 εκρήξεις ακτίνων γάμμα την ημέρα και ακόμη και οι αδύναμοι θα αρχίσουν να υποψιάζονται κάτι. Γι' αυτό η μόνη πηγή πληροφόρησης, όπως πάντα, είναι οι ευαισθητοποιημένοι, που αν και με στρεβλώσεις, αλλά από μακριά βλέπουν κάτι. Και τώρα αναφέρουν τα εξής:

Ο Κύριος μου έχει αποκαλύψει πολλές μελλοντικές ανακατατάξεις σε διαφορετικούς χρόνους. Αλλά αυτή είναι η ΔΕΥΤΕΡΗ φορά που μου έδειξε ότι η Γη βγαίνει από την τροχιά της και αρχίζει να κουνιέται βίαια. Σήμερα το όραμά μου εκδηλώθηκε σε τρία επεισόδια με χρονικά διαστήματα 30 και 15 λεπτών. Όλο το όραμα διήρκεσε 1 ώρα. γενικά ήμουν σε θέση στη συνέχεια να διακρίνω σε αυτό το όραμα σαν να υπήρχαν τρεις φάσεις: 


1. Η "ώθηση" του ισχυρού χεριού του Θεού.

2. Το κούνημα του πλανήτη, σαν να πετούσε στην τροχιά του σαν μεθυσμένος. 

3. Το σκοτάδι.

Έτσι, το πρώτο μου όραμα είναι από τις 17 Σεπτεμβρίου, ώρα 3:30 το πρωί. 

Βλέπω τη Γη σαν να βρίσκεται από ψηλά, περίπου στην απόσταση της Σελήνης. Η Γη είναι κάπως σκονισμένη, σκουριασμένη καφέ σε ορισμένα σημεία, που χωρίζονται από φωτεινά πράσινα σημεία.  Δεν μπορώ να δω τη Γη τόσο καθαρά όσο κάτι που βλέπω σε μια ηλιόλουστη μέρα, ωστόσο το φως του Ήλιου είναι αρκετό για να τη δω. 

Ξαφνικά παρακολουθώ το πανίσχυρο δεξί χέρι του Θεού να απλώνει το χέρι του προς τον πλανήτη και να αρχίζει να τον σπρώχνει. Η Γη μοιάζει με μια μπάλα μολύβδου - όχι πολύ μεγάλη, αλλά πολύ, πολύ βαριά. Το χέρι την σπρώχνει, αλλά αυτή κινείται πεισματικά προς τη συνηθισμένη της κατεύθυνση, προσπαθώντας να επαναφέρει την τροχιά της στο φυσιολογικό.  Και εκείνη τη στιγμή, βλέπω μια εκρηκτική φωτιά να υψώνεται ψηλά στον ουρανό. Μοιάζει με ένα τεράστιο ηφαίστειο του οποίου η έκρηξη είναι τόσο ισχυρή που μπορώ να τη δω από σεληνιακή απόσταση. 

Στο δεύτερο όραμά μου, η ώρα είναι περίπου 4:00 π.μ.

Η Γη, η οποία προηγουμένως μετακινήθηκε ελαφρώς μακριά από τον Ήλιο με το χέρι, επιστρέφει στην τροχιά της από την οποία απομακρύνθηκε. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει χωρίς συνέπειες - ο πλανήτης πετάει, κουνιέται σαν μεθυσμένος και υπάρχει ένα ΜΕΓΑΛΟ κούνημα σε όλο τον πλανήτη. Οι άνθρωποι τρέχουν τριγύρω και ουρλιάζουν: Ω, αλίμονό μας, αλίμονό μας!

Το τρίτο μου όραμα, περίπου στις 4:15 το πρωί.

Μετά από ένα τράνταγμα και ένα βίαιο κούνημα, είδα το Σκότος να καλύπτει ολόκληρη τη Γη.  Αναρωτήθηκα: είναι η φαντασία μου ή η πραγματικότητα; Μόνο ο Θεός ξέρει. Ίσως η ταραχή να οδηγήσει στην τρομερή τριήμερη σκοτεινιά. Ξαφνικά άκουσα μια φωνή να λέει: "Το ταρακούνησα δυνατά!!!"

Όπως λέει ο κ. Mc Cana - αυτό είναι το δεύτερο όραμά του για την κάθοδο της Γης από την τροχιά. Δεν ήταν όνειρο, αλλά ακριβώς ένα όραμα, που κυλάει πάνω από το μυαλό των ευαισθητοποιημένων σαν παραίσθηση. Οι απλοί άνθρωποι βιώνουν κάτι παρόμοιο στα όρια μεταξύ ύπνου και εγρήγορσης - αποκοιμιούνται μετά από ακραία κόπωση και ξυπνούν μετά από βαθύ ύπνο, όταν ακούγεται το ξυπνητήρι, ο εγκέφαλος είναι ήδη ενεργοποιημένος, αλλά κάτι σαν ύπνος συμβαίνει ακόμα. 

Δεν έχουμε λόγο να μην πιστέψουμε την ιστορία, το άλλο θέμα είναι πόσο από το όραμα είναι πραγματικό και πόσο παρουσιάστηκε μεταφορικά; Πιθανόν να υπάρχει λίγη περισσότερη μεταφορά στο όραμα. Αλλά τρεις ημέρες σκοτάδι θα είναι σίγουρα, ίσως ακόμη και το ξύπνημα κάποιου υπερηφαιστείου.

Ενώ η ημερομηνία του επερχόμενου κατακλυσμού δεν μπορεί να προσδιοριστεί με ακρίβεια. Υποθέτουμε ότι για την πραγματοποίηση όλου αυτού του σεναρίου δεν αρκούν ακόμη ούτε 12 εκρήξεις ακτίνων γάμμα. Περιμένουμε 24 σε 24 ώρες, οπότε παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων.

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου