Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Προσοχή σε έθνη, πολιτείες, εταιρείες ή ομάδες που προσφέρουν προνόμια που απαιτούν ψηφιακή ταυτότητα: Συνάπτετε μια «διαθήκη με τον θάνατο»

 


Όλα τα έθνη πλούσια και φτωχά θα τυλιχθούν στο νέο παγκοσμιοποιημένο ψηφιακό σύστημα που προωθείται από τον ΟΗΕ και το WEF: «Κανένας δεν θα μείνει πίσω»

(Το άρθρο αναδημοσιεύτηκε από το LeoHohmann.com )

Το έθνος του Καζακστάν, ένας από τους νότιους γείτονες της Ρωσίας, έχει συνεργαστεί με το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών για τη δημιουργία μιας νέας ψηφιακής ταυτότητας που προσφέρει προγράμματα κοινωνικής πρόνοιας που ονομάζεται «Ψηφιακή Οικογενειακή Κάρτα».

Τι σχέση έχει αυτό με εμένα, ρωτάς;

Αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα για το πώς θα σας έρθει η ψηφιακή ταυτότητα, ανεξάρτητα από το πού ζείτε στον Πλανήτη Γη τον 21ο αιώνα.

Έχω πει στο παρελθόν ότι η ψηφιακή ταυτότητα θα έρθει σε πολλές δελεαστικές μορφές προσαρμοσμένες σε διαφορετικούς τύπους ανθρώπων στα κοινωνικά στρώματα. Αυτό στο Καζακστάν προορίζεται να απευθύνει έκκληση στους φτωχούς και εξαρτώμενους, είτε πρόκειται για ανύπαντρες μητέρες που εξαρτώνται από κουπόνια διατροφής ή φροντίδα παιδιών, είτε για ηλικιωμένους που εξαρτώνται από τον έλεγχο κοινωνικής ασφάλισης και την κρατική επιδοτούμενη υγειονομική περίθαλψη. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ένα τεράστιο κυβερνητικό δίκτυο κατασκοπείας ικανό να διεισδύσει μέχρι το επίπεδο του νοικοκυριού κάθε οικογένειας που θα εγγραφεί σε αυτήν την απάτη.

Ενώ το σύστημα «Ψηφιακή Οικογενειακή Κάρτα» εισήχθη για πρώτη φορά το 2022, αποκαλύφθηκε στον κόσμο την περασμένη εβδομάδα πριν από τη  Σύνοδο Κορυφής των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ  στη Νέα Υόρκη. Αυτό σημαίνει ότι είναι ένα πρότυπο πρόγραμμα του ΟΗΕ που έχει σχεδιαστεί για να εφαρμοστεί σε κάθε έθνος.

Η Ψηφιακή Οικογενειακή Κάρτα προωθείται για την επίτευξη  του SDG #10 «Μειωμένες ανισότητες », σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Μόνιμη Αντιπρόσωπο για το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών στο Καζακστάν.

Ένα ενημερωτικό δελτίο που δημοσιεύτηκε στις 13 Φεβρουαρίου 2023, με τίτλο  «Ψηφιοποίηση για βιώσιμη ανάπτυξη και κοινωνική ευημερία της κοινωνίας », εξηγεί πώς λειτουργεί η Ψηφιακή Οικογενειακή Κάρτα.

Όπως εξηγείται από τον ΟΗΕ, η Ψηφιακή Οικογενειακή Κάρτα έχει ως εξής:

Η Ψηφιακή Οικογενειακή Κάρτα είναι μοναδική στο ότι παρέχει ένα ενιαίο σημείο αλληλεπίδρασης μεταξύ κρατικών υπηρεσιών για την υποστήριξη του πληθυσμού σε τομείς όπως η εκπαίδευση και η κοινωνική προστασία, τα οικονομικά, η δικαιοσύνη και η ιατρική και κοινωνική υποστήριξη κ.λπ.

Μετά τη λήψη των δεδομένων με την αξιολόγηση ευπάθειας της οικογένειας, η Ψηφιακή Οικογενειακή Κάρτα ξεκινά αυτόματα μέτρα κρατικής υποστήριξης, προσδιορίζει την αρμόδια δημόσια αρχή και μέσω e-gov («ηλεκτρονική διακυβέρνηση») παρέχει την υπηρεσία σε προληπτική λειτουργία. Τώρα οι πολίτες δεν χρειάζεται να πάνε σε καθεμία από τις δημόσιες υπηρεσίες για να υποβάλουν αίτηση.

Η αρχή της Ψηφιακής Οικογενειακής Κάρτας είναι τόσο απλή όσο μπορεί: στον πιθανό αποδέκτη κρατικής υποστήριξης αποστέλλεται μια ειδοποίηση SMS για να συναινέσει στην παροχή δημόσιας υπηρεσίας. Εάν ο αποδέκτης συμφωνεί, χορηγείται κοινωνική παροχή, πληρωμή ή άλλου είδους υποστήριξη και στη συνέχεια πιστώνεται στον τραπεζικό λογαριασμό του.

Ακολουθεί το διαφημιστικό βίντεο του ΟΗΕ για τη νέα του συνεργασία με την κυβέρνηση του Καζακστάν.

Κρίνοντας από το παραπάνω βίντεο, αυτό το έργο ακούγεται σαν μια τεράστια άσκηση εξόρυξης δεδομένων που σκοπό έχει να παγιδεύσει τις οικογένειες και να τις εξαρτήσει από το κράτος για όλες τις ανάγκες τους.

Η ιδέα είναι να γαντζωθούν οι άνθρωποι σε αυτά τα ψηφιοποιημένα πλαίσια, προσελκύοντάς τους διαφημίζοντας όλα τα «πλεονεκτήματα», την ευκολία χρήσης, την ευκολία, τα δωρεάν φυλλάδια, και μόνο αφού οι μάζες ασχοληθούν πλήρως και εθιστούν, τότε θα είναι ενημερώθηκε για τη σκοτεινή πλευρά της ψηφιακής σκλαβιάς. Όπως η πιθανότητα τιμωρίας για χαμηλή βαθμολογία κοινωνικής πίστης. Αυτό είναι το ίδιο σύστημα που έχει ήδη κυκλοφορήσει στην Κίνα και τώρα εισάγεται στο ένα έθνος μετά το άλλο. Αλλά θα εμφανιστεί σε πολλές μορφές, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένη προπαγάνδα που στοχεύει πολλούς διαφορετικούς εθνοτικούς πολιτισμούς και δημογραφικά στοιχεία.

Αυτό αποτελεί μέρος των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης της Ατζέντας των Ηνωμένων Εθνών 2030, που είναι το παγκόσμιο σχέδιο για τον έλεγχο όλων των παγκόσμιων πόρων, ζωντανών και μη. Το μάντρα της Ατζέντας του ΟΗΕ 2030 είναι « Κανένας άνθρωπος δεν μένει πίσω ».

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα συνδέθηκε με τον Στόχο Αειφόρου Ανάπτυξης Νο 10, «Μειωμένη Ανισότητα». Προωθεί επίσης τον Στόχο Βιώσιμης Ανάπτυξης 16.9, ο οποίος καλεί τις κυβερνήσεις να «εγγράφουν» κάθε πολίτη του κόσμου με ψηφιακή ταυτότητα.

Στις 17 Σεπτεμβρίου στη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, ο Bagdat Mussin, ο οποίος είναι υπουργός Ψηφιακής Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Αεροδιαστημικής Βιομηχανίας του Καζακστάν, παρουσίασε την Ψηφιακή Οικογενειακή Κάρτα στη συνέλευση.

Η παρουσίασή της ενταφιάστηκε μέσα σε μια εξάωρη συνεδρία ομιλιών που ονομάστηκε  «SDG Digital ».

Ο Mussin καυχήθηκε για το πώς η κυβέρνηση δημιούργησε μια «λίμνη δεδομένων» αποτελούμενη από 18 διαφορετικά σημεία δεδομένων και τεκμηρίωση από τα εκατομμύρια των οικογενειών τους, τα οποία περιλαμβάνουν πράγματα όπως οι συντάξεις, οι φόροι, το μητρώο ακινήτων, τα αρχεία υγείας και ούτω καθεξής. που επιτρέπει στην κυβέρνηση να προμηθεύεται και να ενημερώνει αναδρομικά την Ψηφιακή Οικογενειακή Κάρτα.

«Μπορούμε να παρακολουθούμε τις κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες, τις συνθήκες στο σπίτι, την υγειονομική περίθαλψη, την εκπαίδευση και άλλα. [...] Είμαστε πλέον σε θέση να εντοπίσουμε οικογενειακά προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν», είπε.

Ο Steve Quayle δημοσίευσε ένα άρθρο σχετικά με αυτή τη συνεργασία ΟΗΕ-Καζακστάν στον ιστότοπό του σήμερα, 21 Σεπτεμβρίου, από το The Winepress News και είπε ότι κάθε έθνος που συνάπτει εταιρική σχέση με τον ΟΗΕ συνάπτει μια «διαθήκη με τον θάνατο». Συμφωνώ με αυτή την εκτίμηση.

Αλλά όπως θέλετε πείτε το, αυτό είναι το 1984 του Orwell για τα στεροειδή. Και έρχεται σύντομα σε μια πόλη/πολιτεία/χώρα κοντά σας. Τώρα είναι η ώρα να κάνετε σχέδια και προετοιμασίες για το πώς θα ζήσετε έξω από αυτό το αναπτυσσόμενο θηριώδες σύστημα.

Διαβάστε περισσότερα στο:  LeoHohmann.com

naturalnews.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου