Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Στις 4 Οκτωβρίου θα μπορούσε να ξεκινήσει το παγκόσμιο χάος στους δρόμους.

 Μόλις χθες, στο άρθρο Η Νέα Αποκάλυψη είναι προγραμματισμένη για τις 4 Οκτωβρίου, ενημερώσαμε τους αναγνώστες μας για τις ανησυχητικές προσδοκίες των Αμερικανών συνωμοσιολόγων σχετικά με αυτή την ημερομηνία. 

Έτσι, στις 4 (ή 11) Οκτωβρίου η FEMA όρισε μια πανεθνική δοκιμή μετάδοσης στους πολίτες προειδοποιητικού μηνύματος για ενέργειες σε κάποια υποθετική κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Και ενώ τέτοιες δοκιμές είναι αρκετά συνηθισμένες με τα σημερινά δεδομένα, αυτή τη φορά το σήμα θα μεταδοθεί μέσω δικτύου 5G. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί Αμερικανοί με καπέλα από αλουμινόχαρτο πιστεύουν ότι θα είναι κάτι τέτοιο:


Έχουμε ήδη εκφράσει τη γνώμη μας σχετικά με αυτό: δεν θα υπάρξει κλείσιμο των υποκατάστατων, ΑΛΛΑ: τέτοιες εξετάσεις δεν διατάσσονται ξαφνικά. Πιθανότατα κάποιοι σοβαροί άνθρωποι που δίνουν εντολές στη FEMA περιμένουν κάτι κακό εκείνη την ημερομηνία. Ή στις 11 Οκτωβρίου, τη δεύτερη ημέρα της δοκιμής. Έτσι έδωσαν την εντολή να σταλεί ο συναγερμός αυτές τις δύο ημέρες.

Εάν συμβεί το αναμενόμενο δυσάρεστο γεγονός, οι δοκιμές θα το εξομαλύνουν λίγο. Όλοι θα περιμένουν να φτάσει το μήνυμα για το τέλος του κόσμου στο τηλέφωνο και δεν θα είναι τόσο σφιγμένοι αν/όταν έρθει. Και αν το μήνυμα έρθει - πολλοί άνθρωποι θα σκεφτούν ότι πρόκειται για άσκηση και δεν θα είναι επίσης τόσο τεταμένοι. Για παράδειγμα, οι ίδιοι μπασκετμπολίστες της πίσω αυλής δεν θα τρέξουν αμέσως να ληστέψουν μια κάβα.

Και έτσι, πέρασαν 24 ώρες και σήμερα στο GLP και μάλιστα σε κάποια άλλα φόρουμ συζητάνε για κάτι τέτοιο:

Είδα σήμερα ένα όνειρο ότι κάποιο καταστροφικό γεγονός συνέβη στις 4 Οκτωβρίου! Δεν μπορώ να πω αν ήταν σεισμός, τσουνάμι, τυφώνας ή κάτι άλλο. Το μόνο που έβγαλα από αυτό το όνειρο ήταν η ημερομηνία 4 Οκτωβρίου. Όλοι έτρεχαν σαν τρελοί στους δρόμους και άνθρωποι πέθαιναν παντού.

Νομίζω ότι ήταν στην ακτή ή κάτι τέτοιο. Δεν μοιάζει με κανένα μέρος που ζω εδώ στο Μίσιγκαν. Ποιος ξέρει... Τέλος πάντων, απλά ήθελα να το μοιραστώ!

Το πρώτο πράγμα που πιθανόν να σκέφτεστε είναι ότι κάποιος καραγκιόζης αποφάσισε να κάνει ένα διασκεδαστικό θέμα για την 4η Οκτωβρίου για την οποία όλοι ξετρελαίνονται. Και το ίδιο σκεφτήκαμε κι εμείς όταν είδαμε την ανάρτηση στην κορυφή. Αλλά....


Το μήνυμα λοιπόν είναι για το 2019! Δεν μπορώ να το πιστέψω!

Ήταν μια ένδοξη εποχή πριν από την πανδημία, όταν η ζωή ήταν φυσιολογική παντού. Τότε δεν φαινόταν έτσι, αλλά σήμερα δεν φαίνεται καθόλου έτσι, σε σύγκριση με το σήμερα, το 2019 ήταν σκέτος επίγειος παράδεισος. Και τότε ξαφνικά κάποιοι άνθρωποι θα αρχίσουν να πεθαίνουν παντού και οι υπόλοιποι θα τρέχουμε γύρω-γύρω και θα σφίγγουμε τα χέρια μας. Οι μπασκετμπολίστες θα αρχίσουν να σπάνε τα μαγαζιά.....

Συνολικά, όλα αυτά φαίνονται πολύ παράξενα και μάλλον ανησυχητικά. Ας ελπίσουμε ότι αυτός ο κύριος 72409853 είναι ένας σκατοευαίσθητος, παρ' όλα αυτά θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου